reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hej dziewczyny czemu tu takie pustki? gdzie sie podziewacie??

ja zdazylam juz poprasowac. i przed chwila stresa przezyłam. myslalam ze mi sie kacper udusi. dalam mu jablko do gryzienia w reke i tak siedze i patrze jak on sobie mymla a za chwile wypuscil ten kawalek i zaczyna sie dusic. ja mu patrze do buzi a tam wielki kawal jablka. chce mu wyjac a mu jeszcze glebiej, az go przekrecilam i na szczescie wypadl. az normalnie sie poplakalam i rece mi cale drza.

reklama
Hej

My wybylismy u tesciów:-p pogoda rózna, rano slonce, cieplej, teraz wiatr i deszcz co chwilke kapie...
przywiozłam ubianke jeszcze truksawek, najadlam sie czeresni;-) hehe, lubie jezdzic do tesciów.

Beacia ja dlatego bałam sie tak jabłka dawac, wolałam na tarce zetrzec i mu dawac łyzeczką takie jabluszko :tak:
Super zdjęcia:)) i gratki skonczenia 6mies.

witam z rana :) u nas zimno i leje. dzis Kapi ma szczepienie. nie wiem jak do przychodni dojdziemy, no chyba ze dziadek sie zlituje i nas podwiezie. dzis Kapeluś dał pospac, obudzil sie pol godziny temu, ale o 5 tez na cyca sie obudzil.teraz mi szkuduje tutaj.

liza tez bym sie najesc chciala truskawek i czeresni, ale jeszcze narazie chyba nie bardzo moge. a Kacpiemu to juz nigdy jablka nie dam w reke.

lana no to fajnie z Julcia mieliscie.. słodziacha z niej

Beacia, współczuje zakrztuszenia, ja miałam tak dwa razy Kubuś mi się siny robił raz właśnie jedzonkiem, a drugi raz jak odrywał mu się kaszel i się tą wydzieliną zakrztusił :no:

a u nas miało padać cały czas wczoraj i co przed dpołudniem popadało i dalej pogoda, dzisiaj oprócz wiatru też zbytnio deszczu nie widać, za to słoneczko ślicznie świeci ;-)

Hej Wam.
Robiłyscie kiedyś maełko ze śnmietanki/? polecam, o wieje lepsze niż te kupne. :tak::-D
u mnie dzsiaj pogoda taka sobie ale nie pada na szczęscie nawet słonko na chwilę wygląda. Mama nadzieję że do 15 nie będzie padac to będe mogła sobie znow rowerkiem się przejechać na kurs :tak:
beacia ALe pyszne te hjabłuszko. :-D ojojoj to miałaśzłą przygodę. ja tam dawałam dzieciom jabłka ale zawze pilnowałam zeby nie zjadły za dużo.

hejka

my po udanym weekendzie, stwierdzilismy ze musimy odpoczac i pojechalismy do tropicalnej wyspy. Było cudownie , Zuzia nie chciała wychodzic wogóle z wody.
Polecam na wyjazd z dzieckiem., ogromny plac zabaw(małpi gaj, gokarty, pływanie kajakami i wiele innych atrakcji) oprocz tego ciepło , pełno zjezdzalni, jakuzzi, saun.

Pozniej wstawie zdjecia , bo teraz mam sajgon w domu

Sorki ze tylko tak o sobie , pozniej Was nadrobie

reklama
Dobry dzien;-)

przepraszam za nie udzielanie się , ale wiecie jak to jest;-)
Mały czasem da mi pospać w nocy a czesem nie. ;-) w dzien to samo;-):-)
ale dwie nocy dał mi nieźle popalić co chwilke się budził teraz tez dopiero co zanął . Od godziny 5 nie spał.:-( . Moze to ta okropna pogoda.

Aaa i bym normalnie zapomniała wmieściłąm się w moje jesansy :-D he;-)
A co tam kochane u was ?;-):-)

Zobacz załącznik 364915Zobacz załącznik 364916 MÓJ MĘŻCZYZNA;**

Do góry