reklama
Zanim podejmiesz jakieś decyzje wybierz się na wakacje. Sama, bez męża i dziecka. Nie pytaj o pozwolenie, tylko jedź. A mąż niech się spręża i dba o wszystko. To jak zareaguje on i Ty pomoże Ci równiez w podjęciu decyzji. A jesli boisz się zostawić synka z własnym ojcem to tez powinno dac do myslenia.
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
ojć Lana to współczuję, dziś masz pod dachem małego Diabełka. Ale pewnie jutro wróci do normalności Moja nie ma ataków histerii, dwa razy mi wyła w sklepie, raz jak chciałam odwieźć wózek na zakupy na swoje miejsce a Mała nadal chciała go prowadzić, a raz jak nie kupiłam jej wózka w hurtowni A w domu ma 2, jeszcze by chciała Ale od tamtej akcji nie ma już żadnych ataków. Może ją ta akcja czegoś nauczyła Generalnie uwielbia stawiać na swoim, ale ja mam charakter, że ze mną łatwo nie ma i ona dobrze o tym wie.
Liza
Fanka BB :)
Ja tez nie mam weny,a
klaudix nie pomoge bo ja nie mialam nigdy szwów, i nigdy z nimi do czynienia....
U mnie włąsnie popadało:-) wreszcie....
klaudix nie pomoge bo ja nie mialam nigdy szwów, i nigdy z nimi do czynienia....
U mnie włąsnie popadało:-) wreszcie....
klaudix
Mamunia Filipka:*
Dziękuje dziewczynki... wiem, że jeszcze czasu potrzeba, w sumie i tak jest super... Przecież od razu po powrocie do domu ze szpitala sprzątałam mieszkanie...(wcześniej wyglancowane, ale wiecie co się dzieje jak chociaż na jeden dzień facet zostaje sam w domu:-)) Nie mam co narzekac, ale zdziwiło mnie to, że ten szew poprostu wypadł...
Lana Może to ta pogoda tak działa na małą?
Lana Może to ta pogoda tak działa na małą?
B
beacia858
Gość
hej dziewczyny jednak pojechalismy do babci. troche posiedzielismy i wrocilismy niedawno. a teraz siedze i zasypiam prawie a kacper sie turla po lozku. no i zaraz za prasowanie sie biore wiec jak chcecie to Vegas, Elwirka wysylajcie swoje pranie to wyprasuje
klaudix mi moj szew chyba gdzies tez tak po 2 tygodniach odpadl. a bolec cie pewnie jeszcze troche bedzie, bo to jeszcze swieze.
liza dobrze mialas ze bez szwow u ciebie sie obylo przy 3 porodach.
lana oj Julcia pokazuje swoje humorki..
klaudix mi moj szew chyba gdzies tez tak po 2 tygodniach odpadl. a bolec cie pewnie jeszcze troche bedzie, bo to jeszcze swieze.
liza dobrze mialas ze bez szwow u ciebie sie obylo przy 3 porodach.
lana oj Julcia pokazuje swoje humorki..
Liza
klaudix przy takim bąbelki to czasami wiecej czasu jest
Ja z Mikusiem teraz mam juz ciezej(ale uzaleznienie robi swoje ) bo on ciekawy swiata i w domu tez troszke trzeba sie z niunkiem pobawic, choc sam tez uwielbia sie bawic i ze starszym rodzenstwem, mamusi na drugi plan odchodzi niestety jesli chodzi o zabawy
beacia no w sumie to dobrze ze tak wyszlo ze łatwe porody mialam, wspolczuje dziewczynom ktore musialy 10-20h(lub wiecej) rodzic....
Wyszlismy na dwor patrze a tu prawie nic nie widac ze padalo
glupia pogoda, duszo i wogole....
a tutaj cisza jak makiem zasial, ja sie nudze, czekam na M, konczy kolo 18 wiec powinien najpozniej o 19 byc ale pewnie przyjedzie i zje, i bedzie juz chrapal.... widujemy sie praktycznie ale i mijamy troche mi ciezko z tym :| za duzo go nie ma niz jest ale cóż , trzeba tak...
Ja z Mikusiem teraz mam juz ciezej(ale uzaleznienie robi swoje ) bo on ciekawy swiata i w domu tez troszke trzeba sie z niunkiem pobawic, choc sam tez uwielbia sie bawic i ze starszym rodzenstwem, mamusi na drugi plan odchodzi niestety jesli chodzi o zabawy
beacia no w sumie to dobrze ze tak wyszlo ze łatwe porody mialam, wspolczuje dziewczynom ktore musialy 10-20h(lub wiecej) rodzic....
Wyszlismy na dwor patrze a tu prawie nic nie widac ze padalo
glupia pogoda, duszo i wogole....
a tutaj cisza jak makiem zasial, ja sie nudze, czekam na M, konczy kolo 18 wiec powinien najpozniej o 19 byc ale pewnie przyjedzie i zje, i bedzie juz chrapal.... widujemy sie praktycznie ale i mijamy troche mi ciezko z tym :| za duzo go nie ma niz jest ale cóż , trzeba tak...
B
beacia858
Gość
lana a pozniej w nocy nie bedzia chciala spac ;p moj Kacper jak przed kapiela sie przespi to zasypia kolo 22.
liza najgorzej jest tak sie nie widziec. teskno... ale coz ktos zarabiac na dom i dzieci musi
liza najgorzej jest tak sie nie widziec. teskno... ale coz ktos zarabiac na dom i dzieci musi
Liza
Lana heheh zaszalała dziewczyna;-)
Ja bym ja obudzila delikatnie
Beacia no niestety...Jeszcze jak są problemy, ehhh sama jestem z dziecmi 24/24 jutro mamy dzien dla nas ale znajac zycie klutnia tez bedzie
Ide zaraz dzieciaki kąpać... ale mi sie nie chce....
Ja bym ja obudzila delikatnie
Beacia no niestety...Jeszcze jak są problemy, ehhh sama jestem z dziecmi 24/24 jutro mamy dzien dla nas ale znajac zycie klutnia tez bedzie
Ide zaraz dzieciaki kąpać... ale mi sie nie chce....
reklama
B
beacia858
Gość
tak liza j ak sa problemu to juz w ogole masakra.. ;/
ja tez lece malego zaraz kapac
ja tez lece malego zaraz kapac