reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Lana musiałaś się narazić Julce:D:D
Klaudix dziewczyny mają rację, jeszcze troszkę i będzie super. Mi strasznie szybko się rozpuściły szwy, więc nie bardzo więcej doradzę.

reklama
Zanim podejmiesz jakieś decyzje wybierz się na wakacje. Sama, bez męża i dziecka. Nie pytaj o pozwolenie, tylko jedź. A mąż niech się spręża i dba o wszystko. To jak zareaguje on i Ty pomoże Ci równiez w podjęciu decyzji. A jesli boisz się zostawić synka z własnym ojcem to tez powinno dac do myslenia.

ojć Lana to współczuję, dziś masz pod dachem małego Diabełka. Ale pewnie jutro wróci do normalności:) Moja nie ma ataków histerii, dwa razy mi wyła w sklepie, raz jak chciałam odwieźć wózek na zakupy na swoje miejsce a Mała nadal chciała go prowadzić, a raz jak nie kupiłam jej wózka w hurtowni:D A w domu ma 2, jeszcze by chciała:D Ale od tamtej akcji nie ma już żadnych ataków. Może ją ta akcja czegoś nauczyła:p Generalnie uwielbia stawiać na swoim, ale ja mam charakter, że ze mną łatwo nie ma i ona dobrze o tym wie.

Ja tez nie mam weny,a
klaudix nie pomoge bo ja nie mialam nigdy szwów, i nigdy z nimi do czynienia.... :sorry2::tak:

U mnie włąsnie popadało:-) wreszcie....

Dziękuje dziewczynki... wiem, że jeszcze czasu potrzeba, w sumie i tak jest super... Przecież od razu po powrocie do domu ze szpitala sprzątałam mieszkanie...(wcześniej wyglancowane, ale wiecie co się dzieje jak chociaż na jeden dzień facet zostaje sam w domu:-)) Nie mam co narzekac, ale zdziwiło mnie to, że ten szew poprostu wypadł:p...

Lana Może to ta pogoda tak działa na małą?

hej dziewczyny :) jednak pojechalismy do babci. troche posiedzielismy i wrocilismy niedawno. a teraz siedze i zasypiam prawie a kacper sie turla po lozku. no i zaraz za prasowanie sie biore wiec jak chcecie to Vegas, Elwirka wysylajcie swoje pranie to wyprasuje :)

klaudix mi moj szew chyba gdzies tez tak po 2 tygodniach odpadl. a bolec cie pewnie jeszcze troche bedzie, bo to jeszcze swieze.

liza dobrze mialas ze bez szwow u ciebie sie obylo przy 3 porodach.

lana oj Julcia pokazuje swoje humorki..

klaudix przy takim bąbelki to czasami wiecej czasu jest;)
Ja z Mikusiem teraz mam juz ciezej(ale uzaleznienie robi swoje :happy:) bo on ciekawy swiata i w domu tez troszke trzeba sie z niunkiem pobawic, choc sam tez uwielbia sie bawic i ze starszym rodzenstwem, mamusi na drugi plan odchodzi niestety jesli chodzi o zabawy :dry:
beacia no w sumie to dobrze ze tak wyszlo ze łatwe porody mialam, wspolczuje dziewczynom ktore musialy 10-20h(lub wiecej) rodzic....

Wyszlismy na dwor patrze a tu prawie nic nie widac ze padalo:szok:
glupia pogoda, duszo i wogole....
a tutaj cisza jak makiem zasial, ja sie nudze, czekam na M, konczy kolo 18 wiec powinien najpozniej o 19 byc :p ale pewnie przyjedzie i zje, i bedzie juz chrapal.... :no: widujemy sie praktycznie ale i mijamy troche mi ciezko z tym :| za duzo go nie ma niz jest ale cóż , trzeba tak...

lana a pozniej w nocy nie bedzia chciala spac ;p moj Kacper jak przed kapiela sie przespi to zasypia kolo 22.

liza najgorzej jest tak sie nie widziec. teskno... ale coz ktos zarabiac na dom i dzieci musi

Lana heheh :szok: zaszalała dziewczyna;-)
Ja bym ja obudzila delikatnie:-p

Beacia no niestety...Jeszcze jak są problemy, ehhh sama jestem z dziecmi 24/24 :p jutro mamy dzien dla nas ale znajac zycie klutnia tez bedzie :dry:

Ide zaraz dzieciaki kąpać... ale mi sie nie chce.... :tak:

reklama
Do góry