reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

lana powiem Ci ze czekam czasem az ona pojdzie na drzemkę , bo wtedy moge troche odpocząć. My juz od 10 na warsztacie wiec musze ja niezle napilnowac, a to zeby za bramę nie wyszła , a to zeby sobie ze schodów nie spadła badz po samochód... wiec latam za nią jak głupia cały dzien a ze zywym dzieckiem jest tym gorzej. Zrobie Wam kiedyś zdjecie jaka ona brudna po paru minutach jest to sie za głowe bedziecie trzynmac heheh. Ja ją wczoraj 5 razy przebierała:):

Ostatnia edycja:
reklama
Malwina Odkąd zaczęłam Emilce wprowadzać nowe jedzenie, to ciągle umorusana chodzi :-)
Vegas Na to wygląda, że wróciłaś na bb, akurat jak ja przestałam mieć czas na forum :-D Ja podobnie do ciebie wychodzę na dwór już po drzemce i obiadku. Jak Emilka ma drzemkę, mam czas na sprzątanie, gotowanie i kompa :tak:
lana Julka ma dziwne upodobania ;-):-D Mi by było niewygodnie w wózku :-D
Jutro się umówiłam na telefon w sprawie przymierzania sukni ślubnej :-D Właściwie nie wiem po co, bo ślubu nie planujemy w najbliższym czasie:-D

Ostatnia edycja:
Hej

Lana ja bym wzięła czarny wózeczek.
Vegas niezłą laska z Ciebie!
Dziewczyny mam doła kiedyś Wam pisałam że mnie kark boli jak głowę w dół,więc byłam u lekarza i dostałam skierowanie na rtg odcinka szyjnego kręgosłupa i własnie przyszły mi na e-maila wyniki i chyba nie jest za dobrze i już sie martwię.Dodam że już wcześniej miałam stwierdzoną na dodatek dyskopatię L5 S1 i jakieś tam zwyrodnienie kręgów a teraz jeszcze to.
Oto opis
Fizjologiczna lordoza szyjna zniesiona w odcinku dolnym. Wysokości trzonów i przestrzeni międzykręgowych w odcinku szyjnym kręgosłupa prawidłowa. Na wykonanych zdjęciach nie można wykluczyć niestabilności kręgosłupa na poziomach C2/C3, C3/C4. Wskazane wykonanie zdjęć czynnościowych kręgosłupa szyjnego.
Komentarz lekarza
Wyniki badań wskazują na konieczność poszerzenia diagnostyki. Wystawiono skierowanie na DODATKOWE BADANIA.

Elwirka napisałam mi smsa że w piątek wychodzą ze szpitala

A teraz obiecane fotki Antosia

Załączniki

• IMG_3497.jpg
    IMG_3497.jpg
    37 KB · Wyświetleń: 32
  • IMG_3466.jpg
    IMG_3466.jpg
    36,2 KB · Wyświetleń: 33
  • IMG_3401.jpg
    IMG_3401.jpg
    37,9 KB · Wyświetleń: 35
  • IMG_3470.jpg
    IMG_3470.jpg
    31,3 KB · Wyświetleń: 32
  • IMG_3455.jpg
    IMG_3455.jpg
    33,4 KB · Wyświetleń: 33
justys Najpierw zrób dodatkowe badania i jak będą złe wyniki, to dopiero zaczniesz się martwić, co zrobić, by je poprawić. Obecne wyniki niewiele mówią i nie dają jeszcze powodów do zmartwień.
Fajnego masz kowboja w domu :-)

hej z rana

co do usypiania to ja zazwyczaj ide na spacer, Miki zasypia mi w wózku i spi na dworze kolo 2-3h. a ja wtedy sprzatam, gotuje, mam czas na kompa ale to malo ;-) co chwile do neigo zagladam ale on jest przypięty wiec nie wypadnie z wózka:-p Do tego Hania z Danielem są na dworze wiec wiem ze jak Mikus wstanie to Hania go od razu zabawi i mnie powiadomi ze wstal jakbym nie przyuwazyla:tak: ale tez wusypiam go w łóżeczku w domu, (w zaleznosci od pogody) i wtedy spi w domu krócej:|

Justys, tak jak konniczynka napisala zrob te dodatkowe badania i wtedy sie okaze co jest nie tek i czy trzeba sie martwic!:*
Super fotki!

Wiecie co dzis padłam, obudzilam sie o 5:20, a tu za oknem juz strzelało!
M poszedl spac teraz, a jak wstanie jedzie do mojego brata i przy okazji zajedzie do sklepu tych sąsiadów i im powie nieco do sluchu bo ja juz wymiękam, i przez to miki tez wstal wczesnie bo kolo 5:50... odkąd to ***** strzela budzi sie wczesniej!:pPPP

Witam z rana :)
Liza sąsiedzi są bezczelni! A przeszkadząją komuś jeszcze? Może wspólnymi siłami lepiej by było z nimi wygrać.
Justyś Zrób dodatkowe badania i nie martw się na zapas :* szkoda nerwów, na pewno wszystko będzie ok. Antoś kierowca - świetny:-)
Konniczynka Ja też sobie nie wyobrażam w wózku, Mały to tylko w łózeczku, w wózku to tylko na spacerze, ale u mnie nie miał jak się przyzwyczaić do wózka, bo nie mam go w domu, a tak to nigdy nie wiadomo co się spodoba dziecku.
Justyna Mi się podoba zielony, ale chyba za jasny.

Dzisiaj się wybieramy z Małym na karuzelę, M nie odpuści Kacperkowi autodromu:-D

agosia no ja wczoraj bylam u sasiadki do nich to strzelanie dociera ale juz nie jest tak glosno, ja praktycznie nie slyszalam tego... a tylko my mamy tak blisko :no: naprawde brakuje mi slow... rano obudzilam sie taka wkur.... bo niedosc ze zamkniete okna, duszno w domu to przeciez nie otworze ich bo mi starszaków obudzi!! :no: ehhh

Hej nie nadrobię was, wszystko się posypało, okazało się że Gracjan cały czas mnie okłamywał , dziś o 17 jadę do niego z jego już byłą kobietą , żeby się nie wywinął.. Masakra jakaś , on oczywiście nie wie.

aaa i napisze wam wczoraj byłam w Warszawie w sprawie pracy dziś dadzą mi znać czy mam przyjeżdżać na szkolenie czy nie . Ogólnie spoko praca , można zarobić nawet ponad 3000 tys.

napisze jutro buziaki ;*

Magdaa Gracjan to twój chłopak juz były? Bo ja jakos nie w temacie, może ta dziewczyna jest o niego zazdrosna i przedstawiła ci go w złym swietle. Masakra jakas współczuję ci.

A ja ide was nadrobić choć troszeczke

reklama
lana mi ten zielony bo czern dla dziecka mi nie podchodzi:-p
magda a to gdzie ta praca w warszawie????

moje dziecko wczoraj nie moglo zrobic kupy porazka az musialam jej zrobic mala lewatywe czopki nie pomagaly:no:
a teraz jak chce kupke zrobic to tak panicznie placze boi sie i boli pewnie jeszcze echhhh:-(
spadam bo Amelka wali mi w klawiature i powiekszyla mi jakos czcionke:szok:mamo...

Do góry