B
beacia858
Gość
hej dziewczyny nadrobilam was, ale juz nie pamietam nic.. ;/ nie ma to jak skleroza.. z malutkim specerek i zakupy z rana zaliczone, Kacpi spi, a ja czekam na kolezanke. ma przyjsc ze swoja corka. mam dla niej troche ubran bo tesciowa mi przywiozla i dla niej i dla Kacpra od kolezanki swojej. jakos mnie dzis brzuch boli i glowa.. masakra... ;/
liza ja to ci wspolczuje tego sasiada. na twoim miejscu juz dawno bym zadzwonila na policje. podziwiam za cierpliwosc.
lana mi sie podoba ten czarny wozek albo niebieski.
koniczynka fajnie tak poprzymierzac suknie slubne.. tez bym chciala..
justys nie przejmuj sie za wczasu. zrob dalsze badania i wtedy wszystko bedzie wiadomo. ślicznego masz syneczka. maly kierowca
agosia ja sama bym sie z checia na karuzele przeszla, ale u nas nie ma i pewnie szybko nie bedzie.
magda a moze rzeczywiscie jest tak jak umi mowi, ze ta dziewczyna jest zazdrosna i specjalnie tak robi.
gosia wspolczuje... moj Kacper tez jak kupki nie moze zrobic a wsadze mu czopka to pozniej jak robi to placze.
liza ja to ci wspolczuje tego sasiada. na twoim miejscu juz dawno bym zadzwonila na policje. podziwiam za cierpliwosc.
lana mi sie podoba ten czarny wozek albo niebieski.
koniczynka fajnie tak poprzymierzac suknie slubne.. tez bym chciala..
justys nie przejmuj sie za wczasu. zrob dalsze badania i wtedy wszystko bedzie wiadomo. ślicznego masz syneczka. maly kierowca
agosia ja sama bym sie z checia na karuzele przeszla, ale u nas nie ma i pewnie szybko nie bedzie.
magda a moze rzeczywiscie jest tak jak umi mowi, ze ta dziewczyna jest zazdrosna i specjalnie tak robi.
gosia wspolczuje... moj Kacper tez jak kupki nie moze zrobic a wsadze mu czopka to pozniej jak robi to placze.