reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Witam
Mam na imię Agnieszka i jestem mamą dwójki dzieci. Pięcioletni chłopczyk - mądry, rezolutny ale niepewny siebie. Młodsza dziewczynka ma 4 miesiące i jest przesłodka!
Niestety niedługo muszę wracać do pracy. Koszmar! Zachciało się nam kredytu na dom więc trzeba go jakoś spłacać. Jakiś czas temu postanowiłam poszukać sobie dodatkowego, ciekawego zajęcia które przy okazji dałoby trochę grosza. I znalazłam: sprzedaję artykuły dla domu, ogrodu, profesjonalne środki czystości i wiele innych ciekawych gadżetów. Okazało się że można coś na tym dorobić! To pocieszające! Wiem też że można na tym porządnie zarobić, jeśli tylko się chce. Pewnie wiecie że piszę tu o firmie Betterware. Widziałyście ich ostatni katalog? Jeśli nie koniecznie obejrzyjcie
Katalog Betterware Marzy mi się rzucić swoją obecną pracę i pracować w domu. Wiem że z Betterware to możliwe bo znam osobiście takie osoby. Jeśli jesteście w podobnej sytuacji jak ja, że każdy dodatkowy zarobek jest dla Was bardzo ważny albo chcecie pracować tylko w domu - piszcie a opowiem jak to działa.
Jest wiele ofert tego typu pracy ale najważniejsze to trafić na odpowiednią osobę która wszystko wytłumaczy i pomoże. Większość ludzi nie dba szczególnie o to aby nowe osoby zrozumiały ideę programu. Ja jestem zawsze do Twojej dyspozycji aga.better@gmail.com GG23305536
Jestem też ciekawa jak Wy znosicie powrót do pracy, bo ja jestem załamana, z dziećmi jest tak cudownie i żal mi zostawiać moją maleńką...

Za reklamę serdecznie dziękujemy :-D;-)

Liza zazdroszczę! Moja siedzi i nawet nie myśli o spaniu. Nie wiem co się jej ostatnio spało, normalnie zasypiała przed 20 :sorry2:

liza mam tak słabe zeby , ze wkółko coś musze robic, nie wspominajac ze po ciazy złamała mi sie 2 , nie dało nic zrobić i teraz mam miniprotezke bo na koronke nie było wtedy kasy.

anetka mialam to samo napisac ale sie ugryzłam w jezyk o tej reklamie ;-)

Nie ma czego zazdroscic, 15min ślęczalam na łóżeczkiem by Mikołaj zasnol, i juz norlanie mam tego jego takiego zasypiania dosc :| kiedys kladlam go wychodzilam z pokoju i zasypial.... teraz klade go wychodze, on w łóżeczku roi bajzel rycząc i wogole nie uspokaja sie, ide do niego, wlaczam pozytywke, masuje, glaska, spiewam, i wsio razem... jak widze ze przysypia to odchodze choc przez pierwsze 10min musze byc bo on sprawdza mnie, odwracajac sie :dry: madrala.... ehhh dzieci....

Malwina nic mi nie mow.... ja nie mam do tej pory trójki:/ nie stac mnie w tej chwili na ani protezke (ona jest chyba na jakis czas tylko, to taki wklad tak?) a na koronke tym bardziej nas nie stac.... Ehhh... tez po ciążach sypią mi sie zeby ale jakos powoli staram sie to naprawiac......

Liza etam, 15 minut, ja się z moją męczę już godzinę, żeby zasnęła, a ona sobie właśnie śpiewa :sorry2: a rano obudziła się przed 7! I drzemki oczywiście nie miała :no:

reklama
Do góry