reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

witam:) ależ tu pustki:)
Moja córa dziś w ogóle za dnia nie spała, pierwszy raz się jej to zdarzyło i tym samym 12h na chodzie była, niedawno usnęła. 4h poza domem byłyśmy, musiałam Małej pampersy kupić, sobie wykupić anty, byłyśmy na placu zabaw, w parku. Wieczorem na naszym ogrodzie. Jak dobrze po całym dniu na chodzie usiąść sobie na dupce i z zimną Colą netować:)

Liza załatwiajcie coś z tym bo się tylko bardziej zamęczycie.
Super, że Danielek był taki odważny:) Brawo:)
Gosia biedna Malutka.
Beacia i jak się spotkanko udało?:)
Justyś tak jak Laski mówią, badania powtórz i wtedy będziesz wiedziała. Trzymam kciuki aby wyniki były dobre. Antoś śliczny, extra ma to auto:)
Maagda mogłabyś opisać jaśniej syt z Gracjanem bo sporo osób nie wie pewnie o co kaman:) w tym ja:D

reklama
Hej z rana.
Jejku wczoraj o 20 zaglądałam i od tamtej pory tylko 2 posty!:szok:

Jestem wkur***na. próbuje sie do tych siąsaidów dodzwonic, jestem wredna bo dzwonie już teraz ale nie odbierają! co mnie jeszcze bardziej wkurza! normalnie pęklo dzis cos we mnie bo Miki sie obudzil o 5:30 ale staral sie zasnąc, no ale walneło i dupa oczy jak 5zl i nie spi! Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...............................

Witam :)
M ma dziś służbę, więc jutro dopiero wróci, a ja chora:-( Gardło mnie boli i głowa:-( Kacperek dziś wstał o 6:15 i obudził M do pracy, bo ten by zaspał:-D Dobrze, że zachciało mu się autek, których nie mógł sięgnąć i postanowił M ciągać za nogę:-D
Wczoraj byliśmy na karuzeli, Justyna i Julka też były, ale im się podobało na autodromie, a ja myślałam, że będą się bać, nie doceniam tych naszych pociech:tak:

Liza Oni sobie żarty chyba robią! Nie odpuść im!
Vegas U nas też wczoraj bez drzemki, ale Kacperkowi to się zdarza coraz częściej. Ale najczęściej wtedy 19 i sam każe się kąpać:-)

Ciekawe co tam u KasiF i MłodejMamusi.

witam.
ale zeście popisały.
Ja wczoraj i przedwczoraj byłam na kursie praka. wynudziłam się wysiedziałam ale przynajmniej od dzieci odpoczęłam :-D
pozatym u nas wymienianie okien. już czwarty dizeń. dwa już wstawione i obrobione ale jeszcz ejedno trzeba zrobić, poszerzyc itp więc sodoma w domu będzie. nienawidze sprzątania tego bajzelu.
Lana Wózek czarny. ale pewnie juz za późno.:-D
Malwina Co do brudzehia, to ja po kilku dnaich rzuciłam to. dzieci przeieram dopiero kiedy będą już na bank w domu siedzieć, bo nei ma sensu.
aby mordki czyste były.
Magda Ojej, coz gracjanem?
Liza Współczuje takiego sąsiada.
Rox Gratuluje zakonczenia sesji.
Agosia zdrówka.

Hej,

No rzeczywiście wczoraj wieczorem nie było produkcji:-D Co nie zmienia faktu,że i tak mam dużo do przeczytania z wcześniej;-):-D

Lana i jaki kupujesz?

Ewi ile Ci jeszcze teorii zostało?

Justyś a z tymi wynikami byłaś już u lekarza na konsultacji?

Vegas no to ja nie wiem co po niby tej waszej Mai miała być ta rehabilitacja:no: Przecież ona się super rozwija:tak:

Agoosia zdrówka:-)

U mnie w niedzielę chrzciny a nic nie kupione:no: Nawet nie wiem ile gości dokładnie będzie:dry: Ale za to moja babka się wybiera jednak:-D:-D Pewnie usłyszała od kogoś,że się wk:wściekła/y:am i na nią nagadałam:-D

wiecie jakim mnie dizś S tekstem zazył? Z takm głupim uśmieszkiem przyszedł do mnie:
-Kochanie będziesz robić tort sobie na jutro?
- Nie, ja nie mogę jeśc tortów
-Ale ja mogę. :-D:-D:-D
ten jak zawsze tylko o sobie myśli. :-D
Lolkak Zostało mi trzy cztery spotkania. a potem jazda.

EWI no to juz niedlugo bedziesz rozjerzdzac ludzi :-D zartuje:p
Kurcze ja to juz mam prawko prawie 5 lat:-) ale zlecialo... :szok: :) uwielbiałam jazdy i wyklady:-) zreszta ja uwielbiam jezdzic samochodem od zawsze!:tak:

Dobra lecimy na dwor chyba, bo cos sie chmurzy a tak to pochodze z Mikim jeszcze ;)
do poźniej.

reklama
Do góry