reklama
Liza
Fanka BB :)
Ja bym sie nie wachala tylko czarny brala, a komu ten wózek?
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
Witam. Moja Myszka ma gorączkę O 19.00 miała aż 39.1;( dałam czopek, i bardzo szybko usnęła. Muszę jej zmierzyć zaraz temp. Kurcze, w nocy lekko kasłała, ale za dnia w ogóle i zapomniałam o tym. Od rana marudna, płaczliwa, ale na to się mogło wziąć wiele powodów. Brak apetytu - myślałam, że przez zęby bo jej kieł idzie. Za to ładnie jadła owoce i dużo piła. Nawet na placu zabaw skora do zabaw była, ale zdziwiło mnie, że wiecznie chciała być noszona na rękach a z niej to istna Zosia-Samosia! Jutro na 15.30 szczepienie i teraz nie wiem co robić. Znaczy muszę zadrynkać tam to mi powiedzą..
Lana dla mnie numer 1 czarny, numer 2 różowy Czarny naj!! Super jest!!
Konniczynka od 8 czerwca już na bieżąco jestem. Wcześniej 8 dni neta nie miałam a jeszcze wcześniej weny /i za dużo się działo, mało na necie siedziałam/.
Malwina, Liza, Rox - ej no.. bo ja się muszę zapisać do dentysty a już mam stresa(
Malwina zjeżdżalnia fajna. Moja córa ma też tej wielkości, ale odkąd polubiła wielkie zjeżdżalnie to ta mała już się robi za mała
Anetka to przyłącz się do śpiewania, zaśpiewaj Małej kołysankę, może uśnie
Rox a jakie masz kierunki? Podziwiam za ambicje.
Beacia to oby Ci niespodziankę zrobił, byłoby cudownie
Lolkak Maja już raczkuje, chodzi trzymana pod paszkami, ma 9 miesięcy, ma chyba adhd roztrzepana taka słodzinka oczywiście sama też siedzi A Martynka to co wyżej pisałam, ma gorączkę
Violett oto więc jestem ja
Lana dla mnie numer 1 czarny, numer 2 różowy Czarny naj!! Super jest!!
Konniczynka od 8 czerwca już na bieżąco jestem. Wcześniej 8 dni neta nie miałam a jeszcze wcześniej weny /i za dużo się działo, mało na necie siedziałam/.
Malwina, Liza, Rox - ej no.. bo ja się muszę zapisać do dentysty a już mam stresa(
Malwina zjeżdżalnia fajna. Moja córa ma też tej wielkości, ale odkąd polubiła wielkie zjeżdżalnie to ta mała już się robi za mała
Anetka to przyłącz się do śpiewania, zaśpiewaj Małej kołysankę, może uśnie
Rox a jakie masz kierunki? Podziwiam za ambicje.
Beacia to oby Ci niespodziankę zrobił, byłoby cudownie
Lolkak Maja już raczkuje, chodzi trzymana pod paszkami, ma 9 miesięcy, ma chyba adhd roztrzepana taka słodzinka oczywiście sama też siedzi A Martynka to co wyżej pisałam, ma gorączkę
Violett oto więc jestem ja
Vegas
Lana Boooziu, że też Julci wygodnie w wózku spać, szok Moja co prawda jak zaśnie na spacerze to potem też potrafi kontynuować w domu spanie w wózku bo by jej nie zbudzić nie przekładam jej do wyrka, ale tak to wybieramy się na spacery w porach kiedy już jest wyspana.
Vegas
ja nie, bo jak mi Perła śpi to mam czas coś zrobić w domu albo mogę się np poopalać a ona ma drzemki najczęściej w graniach 13ej to jak jest upał wychodzimy na spacery ok 16-17, nie praży tak. No albo rano przed upałem.a ja znow wole jak mi spi na spacerze;p
Vegas
hehe, a to mi Mała też próbuje pomagać, ale u nas ten problem, że jest pełno schodów i muszę ją mieć na oku bo ciągle by na nie wchodziła a to strasznie przeszkadza mi w robieniu czegoś w domciu. No i ofc balkon i ogród ukochany. Co z tego, że jest barierka z balkonu na ogród jak ja się i tak boję co tam by wyprawiała na balkonie
reklama
lana mi tez najbardziej podoba się czarny
vegas u Zuzi ostatnio tez znikąd wysoka goraczka, co sie okazało miała trzydniówkę, a Martynka przechodziła już???
Ja tez lubie jak Zuzia spi w swoim łózeczku , bo spi w nim dłuzej ( mam to sprawdzone)
vegas u Zuzi ostatnio tez znikąd wysoka goraczka, co sie okazało miała trzydniówkę, a Martynka przechodziła już???
Ja tez lubie jak Zuzia spi w swoim łózeczku , bo spi w nim dłuzej ( mam to sprawdzone)