reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Czarny też jest ładny, ale ja ogólnie nie lubię czarnych rzeczy u dzieci za bardzo :p za bardzo będzie grzało w tą spacerówkę chyba :p

reklama
Lana Bierz czarny :-) w sumie teraz się przyjrzałam i naprawdę jest śliczny :tak: chociaż różowy też mi się bardzo podoba ;-)
Dla Julki nowy kupujesz? ;-)

Witam. Moja Myszka ma gorączkę:( O 19.00 miała aż 39.1;( dałam czopek, i bardzo szybko usnęła. Muszę jej zmierzyć zaraz temp. Kurcze, w nocy lekko kasłała, ale za dnia w ogóle i zapomniałam o tym. Od rana marudna, płaczliwa, ale na to się mogło wziąć wiele powodów. Brak apetytu - myślałam, że przez zęby bo jej kieł idzie. Za to ładnie jadła owoce i dużo piła. Nawet na placu zabaw skora do zabaw była, ale zdziwiło mnie, że wiecznie chciała być noszona na rękach a z niej to istna Zosia-Samosia! Jutro na 15.30 szczepienie i teraz nie wiem co robić. Znaczy muszę zadrynkać tam to mi powiedzą..

Lana dla mnie numer 1 czarny, numer 2 różowy:) Czarny naj!! Super jest!!
Konniczynka od 8 czerwca już na bieżąco jestem. Wcześniej 8 dni neta nie miałam a jeszcze wcześniej weny;) /i za dużo się działo, mało na necie siedziałam/.
Malwina, Liza, Rox - ej no.. bo ja się muszę zapisać do dentysty a już mam stresa:((
Malwina zjeżdżalnia fajna. Moja córa ma też tej wielkości, ale odkąd polubiła wielkie zjeżdżalnie to ta mała już się robi za mała:p
Anetka to przyłącz się do śpiewania, zaśpiewaj Małej kołysankę, może uśnie:)
Rox a jakie masz kierunki? Podziwiam za ambicje.
Beacia to oby Ci niespodziankę zrobił, byłoby cudownie:)
Lolkak Maja już raczkuje, chodzi trzymana pod paszkami, ma 9 miesięcy, ma chyba adhd:D:D roztrzepana taka słodzinka:) oczywiście sama też siedzi:) A Martynka to co wyżej pisałam, ma gorączkę:(
Violett oto więc jestem ja
DSCN0251_640x480.jpgDSCN0509_640x480.jpg

Vegas biedna Martynka ;* Mam nadzieję, że gorączka szybko minie.
A Zuzi nie muszę śpiewać, bo już zasnęła :tak: ok 21 dała za wygraną ;-)

Lana Boooziu, że też Julci wygodnie w wózku spać, szok:p Moja co prawda jak zaśnie na spacerze to potem też potrafi kontynuować w domu spanie w wózku bo by jej nie zbudzić nie przekładam jej do wyrka, ale tak to wybieramy się na spacery w porach kiedy już jest wyspana.

a ja znow wole jak mi spi na spacerze;p
ja nie, bo jak mi Perła śpi to mam czas coś zrobić w domu albo mogę się np poopalać:) a ona ma drzemki najczęściej w graniach 13ej to jak jest upał wychodzimy na spacery ok 16-17, nie praży tak. No albo rano przed upałem.

hehe, a to mi Mała też próbuje pomagać, ale u nas ten problem, że jest pełno schodów i muszę ją mieć na oku bo ciągle by na nie wchodziła a to strasznie przeszkadza mi w robieniu czegoś w domciu. No i ofc balkon i ogród ukochany. Co z tego, że jest barierka z balkonu na ogród jak ja się i tak boję co tam by wyprawiała na balkonie:p

reklama
lana mi tez najbardziej podoba się czarny

vegas u Zuzi ostatnio tez znikąd wysoka goraczka, co sie okazało miała trzydniówkę, a Martynka przechodziła już???

Ja tez lubie jak Zuzia spi w swoim łózeczku , bo spi w nim dłuzej ( mam to sprawdzone) :)

Do góry