reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

umi haha też miałam taką sytuację na praktykach w sklepie...bleee myślałam ze nie wyciągnę go ale sie odważylam pierwszego dnia nie działał mi tel a 2 hulał jak trzeba:-D ale teraz bateria tak napuchła ze szok...
lolkak jak nie znajde czegos lepszego to sie nie moge zwolnic....KREDYT...:-(
lana oby to nic poważnego
malwina tez mi sie marzy swoj interes,ale nie koniecznie warsztat:D

reklama
Lana:-D Nie lubie tej statystyki:-p przypomina i o moim uzależnieniu od BB, ale w sumie średnio 9 postów dziennie to chyba nie az tak źle:-p? A tu znaczek wyniósł ich 1,5 zł i brzydka kartka 50 gr bym im co najwyżej za nią dała
gosia u mnie jednak skonczyło sie na wymianie miktofonu... Pal licho jakby to był mój szmelc bo bym go nawet nie naprawiała. We wrzesniu kończy sie mix to bym przetrzymała, ale nie mnie sie musiała utopic nowa słózbówka:/

rox wiesz co bym zadzwonila na policje ale niewiem jak na to spojrzą jakie sa przepisy, to jest jakies 50m od domów, wszedzie dookola strzelaja tym ale to juz jest kwetia pol kilometra i wiecej, to tak nie slychac ahhh... A oni mieszkaja od tego pola 3km i nic nie slyszą oni sie nie męczą,u sasiadki dzis bylam i to w sumie jest nie dalego bo jakies 500m i juz tak nie slychac ale u nas to porazka:dry:
Myslałam ze ja jestem inna tez uwielbiam taki zapach opon, uwielbiam tez latem taki zapach miasta, spaliny, i inne wszystkie rzeczy:D widac żem wiejska dziewczyna;)

Witam
A no wczoraj po prostu miałam takie wrażenie że jestem niewidzialna...
Lana mamy iplusa i płacimy co miesiąc 52 zł za chyba 6 gb na ściąganie i wysyłanie danych ja sie za bardzo na tym nie kumam,a ten rachunek 144 zł to dlatego że dzwoniliśmy trochę z tej karty od neta ale nie myślałam że to aż tyle bedzie kosztować,no cóż mam nauczkę.
lolkak na rozmowę idę w czwartek na 16 ciekawa jestem co mi powie...

Mam jest na działce i mnie ciagnie a ja nie wiem czy chcę tam jechać z jednej strony mały by pobiegał ale na noc to mi sie tam nie widzi zostać echh nie wiem co robić.
Malwina fajowa ta huśtawka i Zuzia widać szczęśliwa.
Rox już sam stomatolog to dla mnie trauma a jak ma coś jeszcze robić to masakra! Oj tak nie ma to jak cos załatwić na NFZ,cała nasza Polska służba zdrowia ..

Ostatnia edycja:
Zuzia spi a ja szybko obiadek robie

lana dziekuje bardzo , mam nadzieje ze kiedys bedziemy mogli zyc bezstresowo

rox to zapraszam do mnie, jak widac duzo opon mamy... to widzisz zdolna babka z Ciebie

justys moze jedz , mały beedzie szczesliwy, a tam jedzicie do rodziny czy do znajomych?

gosia91 ja siedze w tym jakies 2 lata i wszystkiego da sie nauczyc, chociaz ostatnio chodzi mi po głowie studiowanie
Mój M jak miał 15lat zaczął być mechanikiem bardzo waznym i cenionym , jezdił nawet do poznania jako serwis...stąd u niego takie pasje i powiem ze chłop ma głowe i bardzo duzo rzeczy umie

a gdzie Paula???

Ostatnia edycja:
Umi niestety, dlatego my z P narazie zrezygnowalismy z wesela, bo koszty sa ogromne. A niestety teraz w Warszawie nie da sie znalesc sali bez kateringu :( A oni sobie niezle licza.. Fakt jest to wygoda dla panstwa mlodych bo niczym sie nie interesuja. wybieraja tylko sobie menu, dekoracje.. A tak wszystko jest pieknie zrobione, jedzonko smaczne. No i na wlasny koszt musze jeszcze kupic alkohol i czesto napoje bo nie kazdy je zapewnia albo malo. Ale jest to naprawde pikus przy przyzadzaniu calego wesela. Bo kiedys wynajmowalo sie kucharki kelnerki, i wszytskiego trzeba bylo pilnowac, jezdzic po sklepach by zrobic zakupy, samemu sale przystroic, poukladac stoly i wszystko na stolach..
Cd wlasnego interesu to ja planuje w tym roku jeszcze otworzyc sklep, tylko waham sie miedzy sklepem z uzywana odzieza a sklepem z ubrankami i akcesoriami dla dzieci malych :)
Liza zareagowac musza jezeli jest to w godzinach nocnych od 22-6. Nie waze ze inni tez strzelaja, i ze u innych nie slychac. U Ciebie slychac i to wystarczy..
A co do tych spalin i tego "mieszczanstwa" to moze sie zamienimy. Ty zamieszkasz w Warszawie a ja na wsi :) Jak tylko moge to uciekam z miasta do rodziców P ktorzy mieszkaja na wsi. Uwielbiam tam byc. Pola, zwierzeta, 2 sklepy. Piękne powietrze cudnie :)

Malwina moja mama z facetem sa na działce jego ok.20 km od nas i mnie tam wołają do siebie,jutro by mnie Z odebrał jak by sie po nocce wyspał,tylko mi się jechac nie chce bo pogoda taka dziwna raz słońce a raz sie chmurzy a siedzieć w domu tam nie chcę bo tam jakos ładnie nie jest i pewnie są pająki hehe

Nadrobiłam ponad 20 stron :-D
I już nic nie pamiętam ;-)
Mam nadzieję, że u Elwiry wszystko ok.
Malwina Świetna ta zjeżdżalnia, wpadniemy z Emilką wypróbować :-D
Anetka z Paulą się spotkałyśmy :tak: Szkoda, że na krótko, ale i tak sobie trochę pogadałyśmy :-)
A ja chyba nie dojadę na to spotkanie z doradcą finansowym, bo Emilka dopiero wstała po drzemce, a nakarmić ją muszę. Jutro też miałam iść na takie spotkanie, ale też nie dojadę, bo się na wieś wybieramy :-)
lolkak To nie w sprawie kredytu. Właściwie nie wiem, czego ode mnie chcą :-D
Witam wszystkie mamy, których nie znam :-)
vegas Co się działo, że tak długo tu cię nie było?

Ja witam sie po wizycie u dentystki, z jednym nastepnym zebem mniej.... :-p bolał mnie od kilku dni i dzis udalo mis ei pojechac go wyrwac na kase chorych :tak: jak poprzednim razem jechalam to panikowalam jak glupia a dzispodeszlam do tego z luzem:-D jestem z siebie dumna;-)
Violett zamienie sie ale na troche tak, pol roku tu, pol roku tam oki? :-)
Violett dobrze wiedziec o tym strzelaniu, zobaczymy jak jutro bedzie...

U mnie sie chmurzy cosik, chyba popada :dry:
Dziąslo zaczyna bolec... wrrrr....... ehhhh....

reklama
rox całe zycie myslałam o finansach i rachunkowosci ale ostatnio o pedagogice .

zobaczymy co z tego wyjdzie...

ja tez musze sie na nastepna wizyte do dentysty wybrac, ale dla mnie to codziennosc:happy:

Do góry