reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej
Justys co ty opowiadasz je cie czytalam wczoraj :-p

U nas nocka nawet nawet...
Sasiad wkurzyl wczoraj armatkewlaczyl o 5:55, a dzis juz o 5:40, niech jutro jeszczeczesniej wlaczy to zadzwonie do nich i jeszcze poprosze by wlaczali od 6:no; brakuje mi slow do tych ludzi, dzieci wnuków niemaja ehhh

reklama
Witam.
Niewyspana dizsiaj. Ale i tak oćwiczyłam. wczoraj wymienialiśmy okna w kuchni i w pokoju gdzie śpimy i trzeba dzisiaj ogarnąć ten bajzel. aż mi się nie chce.:baffled:
potem na rowerek ok 15 i na kurs jechać. skożystam z pogody póki jest.

Emilka dziś wstała przed 7, P. jest w domu i się nią zajmuje, więc mam chwilę na bb.
Dziś mam spotkanie z doradcą finansowym, a jutro z następnym :-) Z banków wydzwaniali i wydzwaniali do mnie i w końcu się zgodziłam. Zabiorę Emilkę, to mam nadzieję, że mnie nie będą długo męczyć :-)

Malwina jak jak pisała Lana pochwal się zakupem ;-)
Justyś jaka tam niewidzialna:p Kiedy idziesz na rozmowę z szefem?
Rox no to powodzenia na ostatnich egzamach :-)
Lana a nie obiło Ci się o uszy który lekarz w przychodni jest najlepszy?To może Zapisz się do niego:tak: A w przychodni nigdy Ci nie zmierzyli ciśnienia??

Liza naślij na niego policje:-D Spóźnione życzenia urodzinowe

Ewi to dobrze,że i tak nie musiałaś czekać na ten drugi termin.

Vegas jak się czuje Martynka i wasza Maja???

Koniczynka a co chcesz kredyt wziąć?:-D

Lana Gdybys delikatnie zasugerowała lekarzowi. że np znajoma tez miała podobny przypadek i wysżło ze z tarczyca cos nei tak jest o adaniach i czy mozesz też zrobić sobie coś takiego. mozna tez zrobic i za kasę badania, maks do 50 zl kosztują. to zalezy od szpitala oczywiście ile za to biorą, ale jak nie masz środków to też odpada. ja to ide i mówie że chcę zrobić sobie kontrolne badania i prosze o skierowanie.

lana fotki dla Ciebie:)

Załączniki

• DSC00299.jpg
    DSC00299.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 49
  • DSC00296.jpg
    DSC00296.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 46
Lana zapraszam , tak ma ogromna frajde. Jak chodziłam z nia na plac zabaw to nie mogłam jej stamtad wydostac. Wczoraj była promocja i jej wzięlismy, a dzisiaj napełnimy jeszcze wode do basenu...

Prowadzimy warsztat samochodowy stąd opony hehh

Hej :)
Liza piękne z Ciebie kobietka :)
własnie dziewczyny pokazcie sie tez wy a nie tylko dzieciaczki swoje :)
Kornelka gratuluje :)
Anetka daje tyle dlatego zeby zwrocilo sie za przyslowiowy talerzyk. Teraz to jest wszedzie katering i 1 talerzyk to koszt kolo 250 zł nie. A jak dwie osoby to dlatego tyle zawsze dajemy :)

Ide sie ogarniac i jak Marika wstanie lece na zakupki i spacerek :)

lana powiem Ci ze poczatek jest ciezki bo trzeba wszystko na raty brac i spacac .. my od wrzesnia prowadzimy ale narazie jestesmy dobrej mysli i ze 2014 wyjdziemy z długów i kredytu i pozniej bedzie tylko dobrze. Teraz tez zdarzaja sie dni ze kompletnie nic nie ma a za dzierzawe trzeba zapłacić , za Zus tez i pracownikowi jeszcze.

Ale zle nie mamy , zwłaszcza Zuzia . Ma prawie wszystko ;-)
Ja w dziecinstwie nie miałam prawie nic , i sobie mówiłam ze moje dziecko bedzie miało wszystko...

reklama
Witajcie, Dzis wyjęłam ze skrzynki upomnienie z biblioteki... zapomniałam oddać książek heh musze jutro iść albo jeszcze dzis małego wyciągnę. 3 zł muszę im zapłacić:-D:-p

Violett Drogie te talerze w Wawie macie toz to komplet chyba cały:p
Malwina świetnie sie komponuje placyk z oponami:-):-p. A co do interesu to fajnie jest miec coś własnego a jeszcze lepiej gdy interes na siebie zarabia:-)
beacia nasze Kacpry wstały o tej samej godzinie:-)
lolkak:-D ja sie ciesze ze grubszej sprawy nie robiłam bo chyba bym tej komórki nie wyjęła:-D

Do góry