reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

umi chcialam we dwoje(+Kacper), ale jak jego ma nie byc to chyba z rodzicami i tesciowa posiedze. a moj S. ma 20 lat(tzn. w pazdzierniku konczy) i pracuje w warszawie.

lana dobrz, ze te wyniki dobre wyszly. mysle ze powinnas wziac skierowanie do endokrynologa.

dobrze ze u elwirki wsio ok :)

Kacper zasnal wiec mam troszke czasu zeby do was wejsc, bo pewnie gdybym sie obok niego polozyla to bym zasnela bardzo szybko. ostatnio jaka zmeczona i przybita chodze. zjadalam czekolady, robilam zakupy i nic nie pomagalo.. czego nie dotkne to sie psuje. niech sie juz ten moj glupi humor skonczy bo nie wytrzymie.

reklama
Witam się po długiej nieobecności:zawstydzona/y:

Rox witam Cię i tu;-) Jak egzaminy?

Umi nie wiesz,że podpasek i komórek nie spuszcza się w kiblu?:-D

Malwinka,Gosia zdrówka dla was i dzieci oraz dla wszystkich innnych chorych:tak:

Liza super zdjęcie :tak:Laska z Ciebie :-)

Lana a do swojego internisty nie możesz iść?

Ewi a jak Twoje wyniki?

Gosia a ty jak z tą pracą? Zwalniasz się?

hej:)
My dziś głównie na ogrodzie szalałyśmy z Martynką. Jak spała popołudniu to się poopalałam:)

Liza a mi się o wiele bardziej w okularkach podobasz:)
Współczuję problemów..

Lana oby wszystko było w porządku.

Beacia oj szkoda, że go nie będzie na Twoich urodzinkach.. Ale co zrobić.. Ważne byście kontakt mieli cały czas.

Rox no tak powiadają.. że rude to wredne:p ale ja blondyna a też wredna:D

Ewi podziwiam za wytrwałość w ćwiczeniach!

Violett druga i ostatnia kiecka są naj:)

zdrówka dla Choryjoszków!!

Ostatnia edycja:
Zuzia juz spi to zajrzałam:)

rox witaj kochana stycznióweczko:) alez ja milszej forumowiczki nie znam:-D

liza współczuje problemów

lana muszisz to sprawdzic takie omdlenia to niebezpieczne są

A my dzisiaj zjezdzaLnie Zuzi kupilismy , ma taką frajde jak ide z nią na plac zabaw . teraz bedzie miała na podwórku:)

lana jutro zrobie zdjecie i wstawie,

A z cisnieniem masz wszystko w porzadku???
Z tego co piszesz to moj M ma podobnie jak ma wysokie cisnienie i jak sie połozy to pozniej jest dobrze...

lana bo moze masz problem z cisnieniem??? kurcze to poszukaj dobrego lekarza ,
my tez dotąd nie mielismy ale jak M tak 2 razy sie stało ze na pogotowiu wylądował to kupilismy

LANA Poczytaj sobie o chorobach tarczycy i ich objawach. Ja miałam podobnie, słabo, nogi się uginały uderzenia gorąca i zimna na przemian. I planuje już od jakiegoś czasu zrobić sobie badania na tarczyce i nie mogę jakoś tego zrobić.
a miałas robione elektrolity? One też są pomocne.
LOLKAK MOJE wyniki tak średnio na jeża. Mam mieć zabieg usunięcia pęcherzyka żółciowego.
z początku była data na 26 czerwiec ale dzisiaj przeniosło się na 4 lipca bo @ może być i pielęgniarka zapisała na inny termin.

reklama
Bry dziewczyny

Czyzbym byla pierwsza?

Malwina to malutka teraz bedzie miala zabawe na podworku :)

vegas zaluję ze go nie bedzie, chociaz caly czas mam nadzieje ze powiedzial to specjalnie i ze zartowal i ze przyjedzie... ciekawe jak to bedzie,

My po w miare udanej nocce. Kacper od 5 nie spal ale z 15 min temu padl i spi smacznie. ja sobie siedze i wypelniam 'Album dziecka' ktory dostal od babci. pozniej tylko zdjecia bede musiala poprzyklejac jak wywolam.

Do góry