reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Anetka Fajny suwaczek z Zuzią:-)
Elwirka Kiedyś jak mieszkałam w mojej rodzinnej miejscowości, to mieliśmy domek jednorodzinny i podobnie jak vegas mieliśmy zoo :) 2 psiaki, kotek, żółw, królik, patyczak, chomik, wszystkie zwierzatka nam oddawali a my je bralismy, bo było nam szkoda:-D

ja też bym chciała ze schroniska pieska, ale to jak będziemy na swoim. Póki co moi rodzice mają 2 psy i odpada byśmy wzięli pieska.

Anetko również masz super pieska:)

Agusia hehe dzięki :-p żaden z ogólnie dostępnych mi się jakoś szczególnie nie podobał to zmontowałam sobie swój, z Zuzką :-p

witam dziewczyny :) ale naskrobalyscie przez ten czas co mnie nie bylo. ale udalo sie i nadrobilam was :) my z S. bardzo milo spedzilismy te 3 dni :) nie licząc malej sprzeczki wczoraj wieczorem :) Kacperkowi 2 dolne jedynki sie wyżneły. .:) ale bedzie gryzł teraz ;p :)

vegas zgadza się, to ja :) jakos nam sie uklada. jak on jest w pracy w warszawie to ja siedze u rodzicow, a jak wraca to chodze do niego. mam tam swoich pare ubran, wiec prawie jakbym tam mieszkala :) u nas jest roznie raz lepiej raz gorzej ale nie wyobrazam sobie zycia bez niego :) odchodzac od tematu Martynka jest cudowna :) nie bedziesz mogla odpedzic od niej adoratorow

klaudix sliczny filipek :)

niunia super ze lepiej sie czujesz :) i dobrze ze masz tak wspaniala kuzynke :)

umi wspolczuje upadku Kacperka.. zarejstrowalam swojego Kacpiego do urologa, sa takie kolejki ze dopiero na 18 lipca.

elwirka nie martw sie klotniami. ja z S. ostatnio czesto mamy sprzeczki, ale najlepsze jest godzenie sie :)

malwina fajnie ze sie na welesu wybawilas :)

lana 3mam kciuki ze odsmoczkowywanie Juleczki. :* śliczne zdjątko malej... moj kacperek nie chce smoczka w ogole, a jak go wezmie to sie tylko nim bawi tzn. grzechocze sobie tym lancuszkiem przy smoczku.

elwirka, anetka sliczne pieski macie, ja u rodzicow mam 2 jamniki, kota i rybki.

Hej :*
Jezu dziewczyny co ja mialam za noc. Marika usnela pieknie o 20 a w nocy kolo 1 z mega histeria, nie wiem co jej bylo. Wcale nie dalo sie jej uspokoic. Jesc nie pic nie, na rekach zle na lozku z nami zle. Straszne to bylo. Juz myslalam ze bede wzywac karetke bo naprawde sie przestraszylam bo nie szlo jej wogole uspokic. Ale jakos usnela mi na brzuchu, ale kazda proba jej odlozenia to byla ponowna histeria. Po jakiejs godzinie spania na brzuchu przekriclam sie z nia na bok ale musialam byc do niej mocno przytulona i jakos tak pospalysmy do 5, a o piatek kolejna histeria. Ale juz troszke mniejsza. Zjadla mleko i usnela.. :( Naprawde bylo to straszne, myslalam ze mi serce peknie jak ona tak zalosnie plakala.
Dzisiaj zachowywala sie normalnie, usmiechala, bawila, gadala.. nie mam pojecia co to byla za akcja..

Dzisiaj mialam tez dwa egzaminy w szkole. Ale niestety zadzwonilam rano do skzoly i przelozylam je na sierpien bo po pierwsze balam sie ja zostawic z moimi rodzicami wrazie jej ponownej histerii a P byl w pracy. a po drugie bylam ledwno przytomna.
Vegas piękną masz córeczke :)
Dziewczyny cd smoczka, to pamietam jak moja mlodsza siostra miala poltora roczku i wyszlysmy na balkon i zobaczylysmy ksieżyc i ja jej powiedzialam ze ksiezyc zabiera dzieciom smoczki i ona mi ladni ddala i ja udalam ze oddaje go. A potem jak ona chciala to mowilam ze ksiezyc zabral, bo sama mu dala i tak zapomniala o moniu :)

Ja tez nidlugo odzwyczajalam Marike od smoczka :) Z tym ze niunia ma smoka na noc i na zasypianie w ciagu dnia. Ale to wyglada tak ze ona usypia i go od razu wypluwa :)

A ja mam w domku kotka i 3 malutkie ktore sie urodzily jakies 2 tygodnie temu :)

Beacia chciałam napisać, że szybko mu wyszły ząbki, ale w sumie Martynce wyszły jak miała niecałe 6 miesięcy skończone. Dokładnie 4 czerwca a 6 miesięcy wypadało jej 7 czerwca:)

Violett
moja córa jak ząbkuje to miewa ataki płaczu w nocy. Albo jak się jej coś złego śni.

Mąż już śpi. Miły dzionek to dziś był:) Oby i niedzielny należał do udanych:) Dobranoc:)

witam porannie :)

u nas nocka nie nalezy do udanych.. malutki przez dwie godziny plakal i krzyczal i nie wiadomo bylo o co chodzi. masakrycznie sie nie wyspalam.

vegas u mnie malutkiemu 9dni przed polroczkiem.

violett wspolczuje nocki,, ja okropnie nie lubie takich nocy. ty konczysz liceum czy jak ?

reklama
Do góry