reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hejka niedzielnie:-)

Fajne pieski macie, u mnie rodzice maja na podwórku 3 psy i dwa maja w domku, my mielismy pinczera ale nam zdechl:-( kiedys jeszcze bede chciala pieska, jak narazie mamy rybki i musi to nam wystarczyc :p

Dobra spadam, wlosy umyc i obiad szykowac,
Milej niedzieli, zajrze wieczorem jak tescie i rodzice od nas odjadą!:*

reklama
dziewczyny przyszlam sie wyzalic jestem zla a zarazem mi smutno to ze tesciowa mnie nie lubi to wiem ale przeszla juz dzisiaj sama siebie ale skoro moj M sie nie dogaduje z rodzicami to jak ja mam to zrobic dziwni ludxie boje sie tylko ze jak przyjada na chszciny to je popsuja a ja na to nie pozwole

hej długo mnie nie było, ale to przez problemy z ojcem. Pije cały czas, parę dni temu nawet mnie uderzył. niedługo na szczęście wyjeżdża i moja mama będzie miała spokój> bo ja Szukam teraz mieszkania w wawie , i pracy i wyprowadzam się. Jak na razie jestem na dobrej drodze :)

gratulacje rozpakowanym :*****

Liza ja też bym chciała mieć psa, ostatnio nawet miałam tylko ukradli mi spod sklepu ;/ ale Łucja go strasznie męczyła więc jeszcze poczekam z kupnem kolejnego.
Elwira współczuję Ci, ja nie miałam takiej sytuacji nigdy, ale moja kuzynka ma do wszystkiego się wtrąca i najgorsze że ciągle gada że dziećmi nie umie się zająć . Wkońcu Ewelina się wkurzyła i nie wpuszcza jej do domu a jak jej mąż wpuści swoją matkę to ona wychodzi.

Violett może ząbki małej się przebijają? Moja czasami też potrafiła takie sceny odwalać :dry:

ELWIRKA a o co chodzi z teściową? Co się stało?

Magda powodzenia w szukaniu pracy :tak: w Warszawie na pewno w końcu coś znajdziesz ;-) a jak Łucja? Dalej ładnie sika do nocniczka? Nie buntuje się? :-p

Lana Julka jaka cwaniara :-) nieźle jej to wychodzi :tak:
Widzę, że bluzeczka od femme :-p;-)

My już byliśmy z Zuzką nad jeziorkiem nakarmić kaczki, Zuza jak zwykle zadowolona, ale do wody chciała wchodzić, a dzisiaj za zimno na pływanie :dry:
Później zawieźliśmy ją do teściów i teraz zastanawiamy się co robić. Pojechałabym do kina na piratów z karaibów ale trochę szkoda kasy, bo ponad 80 zł musiałabym wydać :dry:

Anetka sika na nocnik cały czas, rano jak wstanie pampers suchy i mówi siku chce:) Ja byłam na piratach w tamtym tyg. i osobiście żałuje że poszłam .
Lana, Anetka no w Wawie pracy jest od groma , i mieszkać miałabym gdzie. Tylko naharuje się bo 1000 zł umówiłam się że mamie będę wysyłać na Łucję, więc muszę pracować na tyg. i w weekendy.

Witam.
U nas dzisiaj pogoda do kitu ze tak powiem.
Mysłałam ze wczorja będe musiała na pogotowie jechac tamk mnie kbrzuch rozbolał ale posżłam spać i jakos przeszo do rana.
o zwierzaczkach była mowa, moja kotka jakoś kilka tygodni temu się okociła i ma trzy kociaczki. ale jeszcze nie widzą.
Violett beacia Wspólczuję Wam zeszłych nocek.
Lana Julka to cwaniara niezła jest. :tak:
ja lecę pingwiny oglądac. Pa.
co do smoczka to Justynka jakos powyżej drugiego roku życia zrezygnowała ze smoka, bo sie zepsół. ciągala ciagała on już się rwał a ona dalej ciagała i w końcu sama urwała tą gumę i już ise zmok nie nadawal to jakos nei protestowała.a z AMreczkeim to nie pamiętam nawet jak go oducvzyłam od smoka, poprostu mu nie był aż tak potrzebny do życuia chyba ze sam zrezygnowała z niego.

Hej :)
Dzisiaj nocka super, pospalismy jak nigdy. Marika usnela o 18 i spala do 20. Po 1 usnela juz na noc i obudzila sie o 6 na mleczko i poszla dalej spac do 9.40 :) Wiec dzis jestesmy wszyscy mega wyspani :)
Beacia tak koncze liceum tzn jestem na 4 semestrze wiec jeszcze poltora:) i potem 4 semestry szkoly policealnej kosmetycznej :)
Anetka bardzo mozliwe bo ma kreseczke biala na dzislach ale ona juz jest dobry miesiac.
Magda powodzenia w szukaniu pracy i mieszkania, jak bedzisz juz mieszkala w Warszawie to daj znac to bedziemy na spacerki sie umawialy :)
Ewi ja tez mam malutkie kociaki, ale juz widza :)

Maagda_ sytuacji z ojcem wspolczuje
a z tesciowo to do wszystkiego sie wtaca i w wogule JUTRO BEDA W LODZI I NAWET DO MALEJ NIE WEJDA BO SA OBRAZENI ale to w sumie dobrze bo nie beda mnie wkurzac a jutro jade z mala wkoncu do szpitala

Ostatnia edycja:
reklama
hej trodszkę mnie nie było tutaj.. ale myslę że nke zdążyłyście mnie zapomnieć:-p;-)

u nas od dnai dziecka była super pogoda więc korzystałam z małymi...
już bez problemu sama z nimi dwiema wychodze na spacery i Viki słucha idealnie.. ale czasem chodzi bardzo wolno:sorry2: ale nie ma się co dziwić bo to małe dziecko :-)
Ema zdrowa , już nie śpi tyle co wcześniej , potrzebuje wiecej zainteresowania :-)
poza tym wszystko ok
dzisiaj znów pada.. ale czekam na pogodę bo rozłozyliśmy basen na taraie.. i mam zamiar się niedługo wykąpać :-D

poczytałam co u was , no ale niestety nie dam rady odpisać....
mogę jedynie powitać nowe mamuśki :-)

Do góry