reklama
matosia
Fanka BB :)
hej dziewczyny
można dołączyć się do dyskusji?
Dziewczyny nie chcecie poczekać z tym smokiem? Ja najpierw Tosi w dzień nie dawałam smoka, i później przecięłam jednego- odcięłam tak z 1cm i jej pokazałam i powiedziałam, że smoczek się zepsuł więc już nie mamy więcej. Wzięła i wyrzuciła sama do śmieci i już nigdy więcej się o niego nie pytała mimo, że wcześniej bez smoka się nie dało zasnąć . Z tym, że Tosia do 2 roku życia używała na noc smoka, więc już była bardziej kumata jak jej zabrałam smoka
można dołączyć się do dyskusji?
Dziewczyny nie chcecie poczekać z tym smokiem? Ja najpierw Tosi w dzień nie dawałam smoka, i później przecięłam jednego- odcięłam tak z 1cm i jej pokazałam i powiedziałam, że smoczek się zepsuł więc już nie mamy więcej. Wzięła i wyrzuciła sama do śmieci i już nigdy więcej się o niego nie pytała mimo, że wcześniej bez smoka się nie dało zasnąć . Z tym, że Tosia do 2 roku życia używała na noc smoka, więc już była bardziej kumata jak jej zabrałam smoka
.Aneta.
Fanka BB :)
Lana nie łam się;-) to nawet dobrze, że się boi smoczka ;-) nic się jej nie dzieje, przecież wiesz!
Hehe napisałam, a teraz czytam, że jej dałaś to może na razie w dzień ją odzywaj od smoczka, a z czasem na noc jej też zabierzesz.
Elwirka jeszcze nie śpi? ;-) moja też coś nie jest chętna do zasypiania dzisiaj
Hehe napisałam, a teraz czytam, że jej dałaś to może na razie w dzień ją odzywaj od smoczka, a z czasem na noc jej też zabierzesz.
Elwirka jeszcze nie śpi? ;-) moja też coś nie jest chętna do zasypiania dzisiaj
agoosiaaa21
Mama Kacperka i Oli :)
Justyna Julce i tak należą się gratulacje i Tobie też Małymi kroczkami pozbędziecie sie smoczka również w nocy. A ja tak się zawzorowalam na Tobie i nie dałam Kacprowi do spania smoka i śpi Czemu ja tego wcześniej nie zrobiłam? Ale to chyba dlatego, że był dość zmęczony, chociaż nie usnął od razu, a z dudu byłoby pewnie błyskawicznie. Ale usnał spokojnie, po prostu leżał i miętolił tę malutką ciuchcię co miał na torcie w ręku i spi. Dzięki za inspirację :*
ELWIRKA 25
Mamuśka
agoosiaaa21
Mama Kacperka i Oli :)
Matosia Zapraszamy Ja myślę, że im szybciej tym lepiej, chociaż sama zwlekałam, u mnie nie ma takiego typowego oduczania, on często o nim zapomina, ale jak bardzo mocno prosi to mu dam, a częściej to mój M daje. Dziś usnął bez smoka, ale nie ekscytowałabym się tym za bardzo, bo normalnie to pyta o dudu, tylko dzis tak jakoś mu nie dalam i nie chcial, ale wiem chcociaż że potrafi i będę na to częściej zwracała uwagę.
Elwirka Ja marzę o psiaku, takim kundelku ze schroniska i na pewno kiedys będę miała, ale na razie musimy dostać większe mieszkanie i niech dzieci trochę podrosną
Elwirka Ja marzę o psiaku, takim kundelku ze schroniska i na pewno kiedys będę miała, ale na razie musimy dostać większe mieszkanie i niech dzieci trochę podrosną
reklama
ELWIRKA 25
Mamuśka
agoosiaaa21 ja mam swoją sunię ze schroniska właśnie