reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
hej dziewczyny ;)
można dołączyć się do dyskusji? ;)

Dziewczyny nie chcecie poczekać z tym smokiem? Ja najpierw Tosi w dzień nie dawałam smoka, i później przecięłam jednego- odcięłam tak z 1cm i jej pokazałam i powiedziałam, że smoczek się zepsuł więc już nie mamy więcej. Wzięła i wyrzuciła sama do śmieci i już nigdy więcej się o niego nie pytała ;) mimo, że wcześniej bez smoka się nie dało zasnąć ;). Z tym, że Tosia do 2 roku życia używała na noc smoka, więc już była bardziej kumata jak jej zabrałam smoka

Lana nie łam się;-) to nawet dobrze, że się boi smoczka ;-) nic się jej nie dzieje, przecież wiesz!
Hehe napisałam, a teraz czytam, że jej dałaś :-p to może na razie w dzień ją odzywaj od smoczka, a z czasem na noc jej też zabierzesz.

Elwirka jeszcze nie śpi? ;-) moja też coś nie jest chętna do zasypiania dzisiaj :sorry:

Justyna Julce i tak należą się gratulacje i Tobie też:tak: Małymi kroczkami pozbędziecie sie smoczka również w nocy. A ja tak się zawzorowalam na Tobie i nie dałam Kacprowi do spania smoka i śpi:szok: Czemu ja tego wcześniej nie zrobiłam? Ale to chyba dlatego, że był dość zmęczony, chociaż nie usnął od razu, a z dudu byłoby pewnie błyskawicznie. Ale usnał spokojnie, po prostu leżał i miętolił tę malutką ciuchcię co miał na torcie w ręku i spi. Dzięki za inspirację :*

VEGAS mieszaniec sunia

ANETKA właśnie zasnęła na kanapie

Załączniki

• SDC11417.jpg
    SDC11417.jpg
    33,2 KB · Wyświetleń: 41
Elwirka śliczny:) ja mam istne zoo w domciu:) 2 psy, chomika, kanarka, ryby w stawie, na ogrodzie. Miałam 2 kanarki, ale jeden umarł z 3tyg temu:(

Matosia Zapraszamy :) Ja myślę, że im szybciej tym lepiej, chociaż sama zwlekałam, u mnie nie ma takiego typowego oduczania, on często o nim zapomina, ale jak bardzo mocno prosi to mu dam, a częściej to mój M daje. Dziś usnął bez smoka, ale nie ekscytowałabym się tym za bardzo, bo normalnie to pyta o dudu, tylko dzis tak jakoś mu nie dalam i nie chcial, ale wiem chcociaż że potrafi i będę na to częściej zwracała uwagę.
Elwirka Ja marzę o psiaku, takim kundelku ze schroniska i na pewno kiedys będę miała, ale na razie musimy dostać większe mieszkanie i niech dzieci trochę podrosną :)

reklama
Do góry