reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
hej dziewczyny ;)
można dołączyć się do dyskusji? ;)

Dziewczyny nie chcecie poczekać z tym smokiem? Ja najpierw Tosi w dzień nie dawałam smoka, i później przecięłam jednego- odcięłam tak z 1cm i jej pokazałam i powiedziałam, że smoczek się zepsuł więc już nie mamy więcej. Wzięła i wyrzuciła sama do śmieci i już nigdy więcej się o niego nie pytała ;) mimo, że wcześniej bez smoka się nie dało zasnąć ;). Z tym, że Tosia do 2 roku życia używała na noc smoka, więc już była bardziej kumata jak jej zabrałam smoka

Lana nie łam się;-) to nawet dobrze, że się boi smoczka ;-) nic się jej nie dzieje, przecież wiesz!
Hehe napisałam, a teraz czytam, że jej dałaś :-p to może na razie w dzień ją odzywaj od smoczka, a z czasem na noc jej też zabierzesz.

Elwirka jeszcze nie śpi? ;-) moja też coś nie jest chętna do zasypiania dzisiaj :sorry:

Justyna Julce i tak należą się gratulacje i Tobie też:tak: Małymi kroczkami pozbędziecie sie smoczka również w nocy. A ja tak się zawzorowalam na Tobie i nie dałam Kacprowi do spania smoka i śpi:szok: Czemu ja tego wcześniej nie zrobiłam? Ale to chyba dlatego, że był dość zmęczony, chociaż nie usnął od razu, a z dudu byłoby pewnie błyskawicznie. Ale usnał spokojnie, po prostu leżał i miętolił tę malutką ciuchcię co miał na torcie w ręku i spi. Dzięki za inspirację :*

VEGAS mieszaniec sunia

ANETKA właśnie zasnęła na kanapie

Załączniki

• SDC11417.jpg
    SDC11417.jpg
    33,2 KB · Wyświetleń: 34
Elwirka śliczny:) ja mam istne zoo w domciu:) 2 psy, chomika, kanarka, ryby w stawie, na ogrodzie. Miałam 2 kanarki, ale jeden umarł z 3tyg temu:(

Matosia Zapraszamy :) Ja myślę, że im szybciej tym lepiej, chociaż sama zwlekałam, u mnie nie ma takiego typowego oduczania, on często o nim zapomina, ale jak bardzo mocno prosi to mu dam, a częściej to mój M daje. Dziś usnął bez smoka, ale nie ekscytowałabym się tym za bardzo, bo normalnie to pyta o dudu, tylko dzis tak jakoś mu nie dalam i nie chcial, ale wiem chcociaż że potrafi i będę na to częściej zwracała uwagę.
Elwirka Ja marzę o psiaku, takim kundelku ze schroniska i na pewno kiedys będę miała, ale na razie musimy dostać większe mieszkanie i niech dzieci trochę podrosną :)

reklama
Do góry