Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
Witam Ja dziś miałam bardzo udane popołudnie i wieczór. Wpierw byliśmy u babci męża, potem u teściowej i reszty /czyt. Chrześniaczki, szwagierki i szwagra/. Tam się nawcinałyśmy z Małą porzeczek bo teściowa ma masę krzaczków porzeczek a my z Małą uwielbiamy J kupił mi 3 bluzki, ojj rozpieszcza mnie ostatnio No i Mała śpi już z 30min, więc mam czas na netka
Lana po 1. Julka ma super te włoskiii Takie długie! Śliczna jest cała, a po 2. Cwaniara Choć moja Martyna już do turystycznego i zwykłego próbuje się dostać, wdrapuje się, ale jeszcze jej brakuje trochę. Też zauważyłam, że bluzka od Femme
Elwirka ah te teściowe. Jak dobrze, że mi się fajna trafiła Odpukać
Jutro koniecznie daj znać co u lekarza!
Maagda współczuję.. powodzenia w szukaniu pracy i mieszkanka. Choinka, ale żeby bez Łucji wyjeżdżać..? Serio nie ma nikogo blisko co by się mógł nią zająć u Was tam w mieszkanku jak je znajdziesz?
Lana po 1. Julka ma super te włoskiii Takie długie! Śliczna jest cała, a po 2. Cwaniara Choć moja Martyna już do turystycznego i zwykłego próbuje się dostać, wdrapuje się, ale jeszcze jej brakuje trochę. Też zauważyłam, że bluzka od Femme
Elwirka ah te teściowe. Jak dobrze, że mi się fajna trafiła Odpukać
Jutro koniecznie daj znać co u lekarza!
Maagda współczuję.. powodzenia w szukaniu pracy i mieszkanka. Choinka, ale żeby bez Łucji wyjeżdżać..? Serio nie ma nikogo blisko co by się mógł nią zająć u Was tam w mieszkanku jak je znajdziesz?