reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam:) Ja dziś miałam bardzo udane popołudnie i wieczór. Wpierw byliśmy u babci męża, potem u teściowej i reszty /czyt. Chrześniaczki, szwagierki i szwagra/. Tam się nawcinałyśmy z Małą porzeczek bo teściowa ma masę krzaczków porzeczek a my z Małą uwielbiamy:) J kupił mi 3 bluzki, ojj rozpieszcza mnie ostatnio:D No i Mała śpi już z 30min, więc mam czas na netka:)

Lana po 1. Julka ma super te włoskiii:) Takie długie! Śliczna jest cała, a po 2. Cwaniara:) Choć moja Martyna już do turystycznego i zwykłego próbuje się dostać, wdrapuje się, ale jeszcze jej brakuje trochę. Też zauważyłam, że bluzka od Femme:D

Elwirka ah te teściowe. Jak dobrze, że mi się fajna trafiła:p Odpukać:)
Jutro koniecznie daj znać co u lekarza!

Maagda współczuję.. powodzenia w szukaniu pracy i mieszkanka. Choinka, ale żeby bez Łucji wyjeżdżać..? Serio nie ma nikogo blisko co by się mógł nią zająć u Was tam w mieszkanku jak je znajdziesz?

reklama
hejka:)
elwirka wspolczuje tesciow, moja to sie miesza a tesciu zajebiaszczy:)zawsze ja zruga jak cos gada ...;)
Maagda wszystko rozumiem ale nigdy w zyciu nie zostawilabym Amelci.
Vikamcia kochana nie da sie Ciebie zapomniec:) milo ze jestes:)

Amelka dzis padla jak kawka bo w dzien nie miala czasu spac drzemka 15 min wystarczyla, mysle ze przespi caaaaala nocke:) nadal przeziobiona kaszle jak nie wiem do tego kataru dostalaa. musze jutro zadzwonic i prywatnie sie umowic bo tamten dziad z osrodka to mnie wkurza weterynarzem powinien byc a nie pediatra!!!!:wściekła/y:chociaz zwierzat szkoda!
mezus w pracy a ja moze troszke na prawko sie poducze;)

powiem Ci ze ja to czasami nie mam ochoty tam jezdzic bo tesc nie zawsze w domu jest a rodzenstwo meza to tak mnie drazni ze wracam do domu to mam GLOBUSA:p(wielki leb)

hej laski

jutro Was bede czytała i odpisywała , weszłam tylko sie pochwalić ze Zuzia zaczęła mówić i powtarzać .Q!!!!! M dzisiaj doi Zuzi powiedz :cycki: a ta cicki.. a najfajniej do wychodzi jej dupa i kupa... hehe . Albo patrzy na formułę 1 i mówi : ato jecie(auto jedzie). I jeszcze jedno wchodzimy po schodachi ja liczę a ona powtarza za mną 1,2,,3,i td. Normalnie taka jestem dumna ze szok a ona ma dopiero 17 miesięcy...

reklama
Malwina gratki dla Małej:) Moja też sporo powtarza. Z cyferek potrafi powtórzyć ''dwa'', ''tsy'', ''seść''. A tak to powtarza sporo słówek, ale wiele po swojemu:) ''Dupa'' też się jej wymksnie, ale na pewno jest tego nieświadoma. Bo u nas się tak nie mówi:) Więc z powietrza sobie tego nie wzięła:)

Do góry