reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

lana wlasnie na tym 2 zdjeciu to te plamy wygladaja jak uczulenie tzn. bratanek moj ma uczulenie na czekolade i jak zje to momentalnie jest caly w takich plamkach.

powiem Ci ze wystraszylam sie po ogladalam dzien dobry tvn i bylo o facecie doroslym ktory mowi ze ma AZS i ze nic mu nie pomaga tylko goraca kapiel ukaja swedzenie a tak to ze wogole to nie schodzi troche sie zestresowalam.
ale jak juz nie ma to moze faktycznie wyrosnie.

reklama
liza smieszna historia z ta zaba... i gratulacje kroczków Mikusia.. :)
klaudix mam nadzieje, ze to zabki, albo moze przez ta cholerna duchote na dworze..
agosia mnie przed porodem S. tez rozpieszczal jak nie wiem co, a teraz? :(
Malwina super ze M juz lepiej sie czuje

u mnie zapowiada się na burze, grzmi i blyska sie.. moze w koncu porzadnie popada.. ja was bede musiala opuscic na pare dni bo do S. uciekam na troszke bo z pracy wrocil i trzeba tam troszke pomieszkac,a chyba ze znajde troszke czasu to wejde.. straszie sie za nim stesknilam... 3majcie sie kobietki :)

Juz kiedys mialam zabe w domu, niewiem jakos nie zwracalam uwagi na to, dziadków prawie nie znam(nie pamietam wogole babć, a dziakdki umarli jak bylam mala) to o kogo by chodzilo? o samo pójscie na groby dziadkow? niewiem... :dry:

zupka skasowala konto? niewiedzialam...
Miki chyba prezent zrobil na urodziny męża bo jutro ma:p

Heja :)
Jezu ile naskrobalyscie dziewczyny :) Wlasnie tego sie obawialam ze bede miala tyle stron do nadrabiania codziennie.. Moze dam rade jakos :)
Spoxnione życzonka dla Mikołajka :)
Niunia ja tez mialam zagrozenie przedwczesnym porodem i lezalam na patologi a potem w domu i tak sie nalezalam ze Marika urodzila sie 16.11 a termin mialam na 17.11, wiec u Ciebie tez napewno bedzie dobrze :)
Młodamamuia18 gratuluje synka :)
Klaudix taka radosc bedzie juz do konca zycia,ja do tej pory patrze na Marike z wielkim szczesciem, czasami mam tak ze jak ona spi staje przy lozeczku i az same lzy sie ze szczescia cisna do oczu :)
Elwirka a na macie, kocyku nie chce lezec na brzuszku?? Moja Marika uwielbia lezec na podlodze i sie przemieszczac gdzie jej sie podoba :)
agoosiaaa21 ja sie dowidzialam o plci dziecka dopiero w 34 tyodniu :)
Elwirka a moze alergolog dzieciacy by cos poraadzil?? oni tez sie znaja na takich sprawach
Moze i lepiej niunia ze CC tylko pytanie jest czy zdazysz, jak juz masz rozwarcie na 2,5 cm a jak wyjdziesz do domu i za jakis czas zacznie sie akcja porodowa to moze byc za pozno na CC, wtedy tylko szybkie wyjedzie pessara i dzieciatko bedzie na swiecie :)
Klaudix ja urodzilam Marike w listopadzie i po 5 dniach ja werandowala a po tygodnib pierwszy spacer :)
Liza gratuluje pierwszych kroczków synka :)
Wgl to jest jakas mamusia z Warszawy??

Lana Liza jak nadrabiałam wstecz to się zorientowałam, że już nie ma konta..

my byłyśmy na 30min na spacerze, ale taki ziąb, że szybko wróciłyśmy. Mała koło placu zabaw wariowała bo chciała tam iść i wytłumacz małemu dziecku, że wsjo po deszczu mokre. Ale wytłumaczyłam, że ogrodową zjeżdżalnię damy do domciu to pozjeżdża i poskutkowało.

Beacia to nie mieszkacie jeszcze razem?

L.a.N.a Jedna z dziewczyn ma kontakt z zupką i korespondują ze sobą. Podobno wszystko jest ok. Nie mamy się martwić. Usunęła konto z powodów rodzinnych. Takie mamy informacje, niestety nic więcej nam nie wiadomo.

L.a.N.a Jedna z dziewczyn ma kontakt z zupką i korespondują ze sobą. Podobno wszystko jest ok. Nie mamy się martwić. Usunęła konto z powodów rodzinnych. Takie mamy informacje, niestety nic więcej nam nie wiadomo.
a nie wiadomo czy urodziła już? dobrze, że wszystko jest OK.

Beacia całkiem możliwe, my się męczymy w taką pogode a co dopiero nasze maleństwa...

Violett Wierze, że tak jest... Aż normalnie napatrzec się na nie można... Ja jak patrze na zdjęcia z porodu to tak samo... A co do spacerków to też nie mam zamiaru czekac, ale wiadomo w deszcz to nie za bardzo... Jak tylko nie będzie padać to wyruszam;)

Dziewczynki Filipek przesyła Wam troszkę uśmiechu;-)

Załączniki

• DSC_1096zm.jpg
    DSC_1096zm.jpg
    15 KB · Wyświetleń: 31
Beacia całkiem możliwe, my się męczymy w taką pogode a co dopiero nasze maleństwa...

Violett Wierze, że tak jest... Aż normalnie napatrzec się na nie można... Ja jak patrze na zdjęcia z porodu to tak samo... A co do spacerków to też nie mam zamiaru czekac, ale wiadomo w deszcz to nie za bardzo... Jak tylko nie będzie padać to wyruszam;)

Dziewczynki Filipek przesyła Wam troszkę uśmiechu;-)
hehe, uroczy:-):-) kiedy Martynka była taka malusia;-)

reklama
Do góry