reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

mloda ale slicznie rafalek ma na drugie imie :) i 10 punktow rewelacja :) oj da mamusi nie dlugo po palic:)
liza a co sobie bedzie maly zalowal postanowil ze sobie pochodzi troszke hehe
agosiaa pewnie teraz tez bedzie cie rozpieszczal:)
klaudix pewnie ze poczekam z porodowka
malwina duzo zdrowka dla meza:) napewno bedzie dobrze

reklama
Hej Dziewczyny. U nas dla odmiany od soboty ciągle brzydka pogoda. W poniedziałek na chwilę było ciepło a tak to ciągle zachmurzone i deszcz. A już bym się poopalała znowu. Mała śpi, J w pracy, czas na relax:) Mama mnie dziś do szału doprowadzała. Wiecznie coś jej nie pasuje;/ Ale jeszcze rok, dwa, i na swoje pójdziemy. Bardziej dwa, ale jakoś przeżyjemy.

Liza wow, super:) gratulacje dla Mikusia. Szybko mu poszło:) Na pewno się wzruszyłaś. Ja pamiętam pierwsze kroczki Martynki:D Aż chyba sobie filmiki obejrzę by powspominać:D
Żaba w wannie - tego jeszcze nie grali:)
My mamy 2, ale w stawku wodnym na ogrodzie.

Lana ojoj, smutno patrzeć jak Julcia ma takie plamy na twarzy na tym zdj. A na twarzy jej czasem wyskakuje jeszcze?

Malwina a co się stało mężowi, jeśli mogę spytać?? Bo jeszcze nie zdążyłam wszystkiego ponadrabiać.

Elwirka czekamy na wieści. Oby to nic poważnego. Mi też ropa się źle kojarzy, aczkolwiek jak chodziłam do gimnazjum też miałam takie plamy na ciele z ropą. Najeździłam się strasznie po dermatologach, ostatecznie przepisali maści co w aptece mi robili i pomogły. Baaardzo tłuste były.

Beacia jak Martynce idą zęby to zawsze noc wycięta z życiorysu. Okropność.

vegas a no mial strasznie duze cisnienie i zawroty głowy i bylismy na pogotowiu a nastepnego dnia do szpitala go wzięli. Teraz mierzymy cisnienie i jest narazie ok. Mam nadzieje ze dieta i ruch pomoga ...

vegas a no mial strasznie duze cisnienie i zawroty głowy i bylismy na pogotowiu a nastepnego dnia do szpitala go wzięli. Teraz mierzymy cisnienie i jest narazie ok. Mam nadzieje ze dieta i ruch pomoga ...
yhym.. babcia J też leży w szpitalu z powodu wysokiego ciśnienia. Ale ona już miesiąc:(

Lizka u nas leje jak z cebra... Jakby nie padało było by oki i bym wyszła:-/ ale na weekend ma byc ładnie...
A z tą żabą mnie też nieźle rozbawiłaś... Naprawdę niespodzianka:p

I gratulacje dla Mikiego;-)

Właśnie dziewczynki, mój mały jak był w szpitau to aniołek... ale zaczął pokazywać jak rozwija się jego układ nerwowy... w śnie macha tymi rączkami, koci się... ale i tak jest grzeczny, tylko momentami nie wiem czy się budzi czy tylko właśnie sobie "piszczy"...

Agosia ja dopiero co po porodzie a już teśknię za brzuszkiem itd... Tak mi usługiwali tyle przywilejów a teraz...:-D i pomimo że poród był bolesny tęsknię za tym całym stanem...

Malwina na pewno pomoże... Niestety w dzisiajszych czasach mamy stanowczo za mało właśnie ruchu i przez to dochodzi do takich sytuacji, w każdym razie zdrowia dla męża życzę;-) i wytrwałości w diecie i ćwiczeniach;-)

hmm przepraszam, że tak się wtrącę nie w temacie, ale czemu Zupka skasowała konto??

jupi, nadrobiłam ok 100str z czasu jak mnie nie było:D

Ostatnia edycja:
hej u nas nocka super chyba az za bardzo bo tak nam sie dobrze spalo ze zaspalam do pracy:-Dzdolna....
lana wlasnie moja Amelka ma podobne na buzi tzn miala bo narazie tfu tfu cisza.....ale tylko na buzi i jedna plamke na lydce i tyle.hmmm...
lolkak wlasnie nic nie mam:no: ale dostalam urlop na niedziele i na 30 takze narazie jest ok ale nie zmienia faktu ze same zolzy i malpy tam pracuja:crazy:
liza gratulacje dla Mikiego:)

reklama
Do góry