reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Lana no kurcze od trawy do drzwi domu spory kawalek, i w dodatku korytarzyk, kuchnia jeszcze, i na koncu łazienka... :p dobrze ze po schodach na góre nie wskoczyla:D
W wannie wody nie bylo wiec niewiem... dzieciaki widzialy, hania poszla rano do lazienki i przestraszona przyszla ze w wannie zaba:DDDD hehehe

reklama
Kama Wg mapy mam jakieś 60 km. a czemu pytasz?
Malwina Jak mąż sie czuje?
Liza Nie chće sCię straszyć, ale jak mój dziadek zmarł to u mojej babci żaba w domu to był gość codzienny, a wszystko zawsze pozamykane było. Dopiero jak babcia na cmentarz poszła i się pomodliła za dziadka to się uspokoiło

EWI nie strasz, to co ja mam zrobic? :dry:

WIECIE CO>>>???? Przed chwila kontem oka zauwazylam ze Mikołaj zrobil 3 kroczki odemnie do fotela:szok: :szok: :szok: jeszcze nie wierze!:-D

Ewi a kojarzysz miejscowość Giby? ok 20km od Augustowa, będę tam na długi weekend z Bożym Ciałem, jeśli masz ochotę to mogłybyśmy się spotkać ;-)

Młoda jeszcze raz gratuluję, jak się czujesz jako mamusia? Rafik daje popalić?

kamaa rafik jest spokojny . Własnie skonczył doić cyca i śpi;-) w nocy też budzi sie tylko na karmienie i spi dalej ;-)
cuudowne dziecko;-)
Liza no to gratuluje kroczków;-)

Kama Nie kojarze. Wiesz chciałabym ale moje auto nie nadaje się do podróży.
Nienawidze tych stron w wypadku w okolicach rajgrodu mało nie zginęłam brakly centymetry tylko więc kolejny raz jadąc w tamtą strone chyba bym się po***ła:confused2:
Kurde żeby spotkać sie w połowie drogi. tylko jak ja bym to rozegrała, hm... S pewnie nie pisałby się na to. DLa neigo znajomości z forum to nie znajomości. kurscze taka okazja i nie móc z niej skorzystać.
Liza Sory, jesli zaba nie będzie wrawcac to nie masz czym się martwić. gratuluje kroczków. Super postępy na roczek. Mareczejk jak skońcyzł trzy lata to nasteopnego dnia już zaczął wyrazy powtarzać normalnie.

Ostatnia edycja:
Młoda Oby był taki grzeczniutki jeszcze długo, długo :)
Liza Miki sobie zrobił prezent na urodziny, postanowił dotrzeć sobie wszędzie sam bez pomocy Mamusi:-D
Malwina Ja sobie przedwczoraj kupiłam sandałki :) co u męża?

Kacperek uciął sobie drzemkę, a ja odpoczywa, najlepsze że nie mam po czym odpoczywać:-D Przypomniał mi się dzis czas jak byłam w szpitalu przed porodem, M mnie strasznie w tym czasie rozpieszczał, kupował wszystko co chciałam i piję sobie właśnie soczek, który mi zawsze kupował i aż mi się zatęskniło za tym, nie mogę się doczekać porodu , a jeszcze nie dawno bym to odwlekała w nieskończoność.

reklama
Dziekuje dziewczyny, Z M lepiej, bierze syrop na stres i tabletki. Cisnienie narazie ok i konrolujemy. chociaz mowi ze czasem dziwnie się czuje.. Za 2 tygodnie zrobimy jeszcze badania watroby , bo te mogły byc niezetelne bo brał 1,5 tyg silne antybiotyki.

Agosioa ja to bym chciala byc tak rozpiesczana a tu na odwrót teraz ja sie musze nagadac i natłumaczyc mojemu M :)

Ewi a co to za wypadek???

Liza gratki pierwszych kroczków:)

Do góry