reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Vegas na usg wyszedl synek:-)
Niunia wiesz ogólnie czuje sie dobrze biorę żelazo i już nie chce mi sie ciągle spac jak wcześniej a nawet wręcz przeciwnie ostatnio jakoś wogóle nie moge spać po nocach ale to chyba przez to gorąco a po zatym to mały cały czas szaleje tylko mi brzuch podskakuje:-) a ty jak się czujęsz kochana? długo cię będą w tym szpitalu trzymać?

Ostatnia edycja:
reklama
Witam

Ale ukrop o 10 rano było juz 26 stopni ,

Liza dla Mikusia duzo usmiechu i radości!!!

niunia lez i nie zamartwiaj sie a bedzie wszystko ok:)

vegas super ze jestes juz z nami brakowało Ciebie:)

Zuzia własnie zasnęła a ja ide kączyć zupę szczawiową!!!

A my w piątek na wesele. Jeszcze nie pewne jest to czy pojdziemy zalezy od samopoczucia M ale jesli to Eh ale sie odstawie heheh , :)

vegas tak grozi normalnie az nie moge o niczym inny myslec..
malwina oj pewenie pyszna bedzie supka:)
miki synus fajnie:) nie wiem jak dlugo mam tylkko nadzieje ze ja rodzic nie zaczne bo nie wiem czy z malym bylo by ok:( a czue sie tak sobie plakac mi sie chce ze nie ma przy mnie przemka ale wybral inne zycie i z kim inny:(

Ostatnia edycja:
ojej malwina ja tez bym sie na weselu pobawila, ale sie u nikogo nie zapowiada niestety..
miki super ze synus.. oby zdrowy byl :)
elwirka dasz rade, poloz mala w lozeczku i daj jej zabawki, albo jak masz lezaczek to posadz ja i wez ze soba do kuchni, ja tak zawsze robie.

Niunia a u ciebie będzie synek czy coreczka?
Beacia no bylam niedawno na wizycie i jak narazie wszystko jest w porzadku:)

Ostatnia edycja:
Malwina o 10, 26 st u mnie o 7 rano było 25 :-D
Zazdroszczę weselicha chętnie sama bym się przeszła.

Patisia ja też kładłam Julkę spać bez pampersa w ten ukrop, parę razy przetrzymała ale ostatnio oblała całą kołderkę i chwilę później wykładzinę :-D teraz potulnie w pampersie śpi.

Niunia trzymam kciuki!

Mózg mi się lasuje, jeszcze tak gorąco w tym roku nie było.

reklama
Do góry