reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

niunia trzymaj sie tam, dobrze ze neta masz bo ja jak lezalam na patologii to sie zanudzilam.

my wrocilismy od lekarza. kacper zdrowy, zabek mu idzie dlatego marudzi. dostalismy skierowanie do urologa do olsztyna, i posiew moczu mam mu zrobic za 2 tygodnie.

reklama
Dziękuję dziewczyny lana dzięki

Co do obaw tamtej pani z forum to chodzi o to że miałam owulację 22 maja więc dla niej jak ja mogę być już w ciąży według mojego gina mogę.

Dziś kolejna beta robiona.

Dziękuję wam bo tu czuję się lepiej a jak można coś wytłumaczyć jeżeli ktoś nie słucha w tym wypadku nie czyta.

Od 3 godzinnej burzy wczorajszej mam neta dopiero w pełni sprawnego

cześć Dziewczyny. Wracam po długiej nieobecności. Zmieniliśmy internet z tp.sa na Netię. Umowa z tp.sa miała być do końca maja a cepichy już 30 maja odłączyli nam internet. W dodatku z Netią umowa była od 1.06 a neta mamy od wczoraj! Bo się guzdrali z wysłaniem routera. Ale teraz mamy za to neta 6x szybszego i filmiki wgrywać się będą w parę min a nie jak dotąd, w 2h. Tak więc jak byłam z Wami na bieżąco do 29 maja tak teraz mam ok 100str do nadrobienia:p Ale postaram się podczytać bo widzę sporo nowych mamuś i kompletnie nie w temacie jestem. Miło za to wrócić na ''stare śmieci'', że się tak brzydko wyrażę, ale to w pozytywnym kontekście.

Martynka wczoraj skończyła 1.5 roczku:) Świetnie rozwinęła się w mowie. ''Żaba'', ''babcia'' i ''nie ma'' jest ostatnio na tapecie:) W dodatku idzie jej górna trójka i noce jak i poranki są na ciągłych pobudkach. Tęsknię już za przespanymi nocami.

Pozdrawiam, miłego dnia życzę i odezwę się wkrótce tylko trochę poczytam:)

Ostatnia edycja:
elwirka dziekuję ale jeszcze na tego ząbka musimy troszeczke poczekac.. musimy się jeszcze troszeczke pomeczyc..

witaj vegas spowrotem :) super ze martynka się tak dobrze rozwija :)

cześć ale nadrukowałyście:) ledwo nadrobiłam ale ostatnio nie miałam za bardzo czasu zaglądać bo u mnie się zaczoł sezon truskawkowy więc siedzie cały dzień pod porasolem i sobie truskaweczki obszczykuję idealna praca dla kogoś kto ma wielki brzuch:):)
Klaudix słodkie maleństwo:-)
Młoda Rafałek jest śliczny! Gratulacje:-D
Liza Wszystkiego najlepszego dla Mikusia:-)
Niunia mam nadzieję ze wszystko będzie dobrze:)
u mnie strasznie gorąco tyle dobrego ze jest wiatr to jakoś daje rade wytrzymać a dzisiaj troche wolnego mam wiec w ramach relaksu ide sobie trawe pokosić:) miłego dnia wszystkim życzę:-)

reklama
Beacia my się chyba nie znamy bo nie kojarzę z nicku i avatara? A Nidzica nie jest gdzieś na Śląsku? Bo coś mi ta nazwa mówi, ale nie jestem pewna.. I widzę masz syna Kacperka, jakież to popularne imię:) Mam sąsiada Kacpra lat 6 i bratanka, i od wielu znajomych synkowie to też Kacperki:D Kacperki Łobuziaki;)

Do góry