reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Dziekujemy za zyczonkaaa!!!:-)

Niunia kurcze dobrze ze pojechalas, mam nadzieje ze jeszcze troszke podtrzymaja ciążę....:* nie martw sie bedzie dobrze...

Jejku ale goraco, ja nie moge wytrzymac na dworze wogole....:no:

Elwirka do roku niby jakiś jeden powinien wyjść, pewnie wyjdzie:) Moja Chrześniaczka za 2 dni kończy 9 miesięcy i też jeszcze ani jednego ząbka nie ma.

Vegas my też sie nie znamy bo ja jestem na forum od niedawna ale miło mi cię poznać:-) mi też sie podoba imię Kacperek ale mój T. jest przeciwny i nie zgadza się na takie imię dla naszego synka:)

vegas widocznie mnie nie pamietasz. pisalam z wami bardzo czesto do stycznia, pozniej niestety mialam przerwe, a teraz znowu jestem. no ale nie wszystkich trzeba pamietac.. Nidzica jest na mazurach.

elwirka spokojnie wyjda wyjda.. i to nawet nie zdazysz sie obejrzec a juz beda u Olisi ząbki

Beacia bez urazy, ale nie pamiętam:) Ja siedziałam dziennie na forum zawsze, więc skoro mi wypadło z głowy to musiałaś się chyba słabo udzielać:D Ale co tam, najważniejsze, że teraz piszesz. Coś mi świta jednak Twój nick, ale pewności nie mam.. A byłaś może przeterminowana?

Miki mi też miło Cię poznać:) Nie znasz jeszcze płci Bąbla?

to ja beacie pamiętam, co zawsze z doskoku byłam:-p avatarka zmieniła i może dlatego jej Vegas nie kojarzysz ;-)

edit. młody sam się rozebrał, nawet pampersa ściągnął i śpi ;-) mam andzieję ze nie obsika łóżeczka :-D

elwirka oj napewno wyjda zabki..
miki90 jak sie czujesz??
liza mam nadzieje boje sie ze jak by sie teraz urodzil to o wiele za szybko i ze bedzie zle z nim
na sali lezy ze mna kobieta ma 42 lata i jest w ciazy ale jak jej ladnie z brzusiem chodz ja bym sie nie zdecydowala na dziecko w tym wieku..

vegas nie bylam. urodzilam kacpra tydzien wczesniej. zmienilam avatar wiec moze dlatego mnie nie kojarzysz. inne dziewczyny mnie pamietaly. no ale nic. ;]

reklama
Patisia nick mi świta, ale tak to nic więcej.
Niunia kurcze, grozi Ci przedwczesny poród? Oby było dobrze..;* Czytałam, że krwawiłaś sporo i leżałaś. Reszty jeszcze nie doczytałam.

Do góry