reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
witam w środowy poranek............
Ewi dzieki muszę zapytać ale słyszałam że nic z tym nie robią do roku czasu............
Liza 100 lat dla Mikusia........

moja OLi prubuje zasnąć i strasznie marudzi ale znowu robi się gorąco.........

100 lat dla mikusia:tak:
przepraszam ze dopiero pisze ale dopiero nie dawno kuzynka mi laptopa przyniosla do spzitala i swoj internet a wiec mam male rozwarcie juz i lekarze boja sie ze urodze dlatego zostajemy przez jakis czas na patologi ciazy:-(
mloda sliczny Rafalek

Lizka 100 lat dla Mikusia!!!!!!!!!!! ale juz duzy chłopaczek z niego
niunia a to wy macie 2 rózne internety ty masz swój, a kuzynka swój? Ile zamierzają cie trzymac w szpitalu? dobrze ze przynajniej masz tam internet bo tak to tam nudno okropnie

umi no ja mam swoj i ona wiec mi dala do szpitalla. mam rozwarcie na 2 cm malyjest ulozony bardzo nisko i mam lezec nawet do toalety nie moge wstawac jakos dam rade chodz sie boje:-(

niunia to musisz uważać, pewnie to wszystko przez stres zwizany z przeżyciami. Bo przecież najmocniejszy by sie nieźle zdenerwował. Wypoczywaj tam i nie mysl o niczym. Aaaa rozumiem kuzynka ci twój net do szpitala przyniosła:-)?

reklama
Do góry