reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

bardzo dobrze ze chcesz byc rodzina zastepcza dla swojej siostry...to co zrobil twoj ojciec i jej matka to po prostu cos strasznego..jakim prawem mogli odebrac zycie dzieciatku twojej siostry...mam nadzieje ze jak najszybciej staniesz sie dla niej rodzina zastepcza,dobrze ze ma tak wspaniala siostre jak ty

reklama
EWI ta torbiel to byla na jajniku prawie cm musiei usunac bo martwe byla ale teraz to już wpożądku.......... to też nie zaciekawie ale już też dobrze z Justynką ? kurcze niewiem a jak stwierdzono ten refluks bo moja Oli zawsze ulewala i nadal tak jest nawet po paru godz od jedzenia..........
fikusek tak to prawda nawet nie wyglada na wcześnika.........

WITAM WAS WSZYSTKIE
MŁODA, KLAUDIX GRATULUJE CHŁOPAKÓW. CIESZĘ SIĘ ŻE MACIE ICH JUŻ PRZY SOBIE
AGUSIU STO LAT DLA KACPERKA

Ja już jestem. Wyczerpana ale bardzo happy!!! Od czwartku spałam średnio po 4godz na dobę ale na weselu miałam w sobie tyle energii że szok! No i przedewszystkim wszystko w sumie nam wyszło tak jak wyjśc miało (oprócz tej ogromnej gorączki nieba) dziękuje wam za życzenia. Troszke nadrobiłam ale nie wyrobię ze wszystkim,

W Piątek dostane pismo od prawnika już zdecydowałam że pociągnę ich do odpowiedzialności wiem ze to mój ojciec ale to tak nie może zostać ..
Dziękuję wam bardzo dziewczyny bo i wy swoimi postami jak i również prywatnymi wiadomościami skłoniłyście do podjęcia tej decyzji ... Jak to się wszystko skończy dam wam znać co i jak .

Jako rodzina zastępcza będziecie otrzymywać pieniądze na utrzymanie siostry z powiatowego centrum pomocy rodzinie, conajmniej u mnie tak było.
Ja też miałam 16,5 roku jak zaszłam w ciąże, też rodzina nie była zachwycona ale dziś nie wyobrażają sobie życia bez mojej córeczki.

KASIA Fajnie że tak się układa dobrze. Jak się czujesz jako żona?
ELWIRKA No z Justynką teraz już dobrze jest. Refluks wykryli jej już podczas pobytu w szpitalu kiedy próbowali zdiagnozować co jej się z płuckami dzieje. Potem był rtg z kontrastęm a to na nim najbardziej widać i rezonans miała a ten refluks to ja nawet nie podejrzewałam bo ona nie ulewałą mi nic. Tak więc przypadkiem wszystko. Możesz zapytać lekarza czy możliwe jest zrobienie takiego rtg z kontrastęn jeśli podejrzewasz refluks.

Witam z rana. ja od 6 na nogach. Ale czuje się taka wyspana. Coś czyuję ze dobry dizeń dzisiaj będzie, tyle ze za oknem znów słonko mocvne i na termometrze już 20 stopni pokazijwe na słonńcu a w domu wytrzymać już ciężko.

Hej
U mnie tez juz jest gorąco strasznie...
bedzie dzis niezle,
A wieczorem jaka burza bokiem przeszla:szok: :no:

A tutaj wstawiam jak obiecalam Mikus równo rok temu ;-)
i dzis.

Załączniki

• DSC01237.jpg
    DSC01237.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 33
  • DSC03266 male.jpg
    DSC03266 male.jpg
    29,2 KB · Wyświetleń: 37
reklama
witam porannie :) ja juz od 5 na nogach bo malutki sie krecil okropnie.. bylam juz go zarejstrowac do lekarza i o 10 mamy wizyte. duchota na dworzu jak nie wiem. troszke deszcz w nocy pokropil ale malo go...

liza sto latek dla Mikusia.. śliczny chłopaczek z niego.. i jaki juz duuzy :)

Do góry