reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Klaudix- śliczny Filipek:) Na jednym ujęciu przypomina mojego Adasia:)

Młoda- Rafałek śliczniutki:) troszke się na niego naczekałaś, ale warto na takiego przystojniaczka.'

Niunia- trzymam kciuki by wszystko bylo dobrze.

reklama
u nas od jakiichś trzech godzin pochmurno ale nie pada. no i dobrze. do piątku przynajmneij ma być pogoda.
Elwirka Sliczne takie maleństwo. najważniejsz eże operację dobrze zniosła i teraz już wsio okej.
Niunia Powodzenia. obu ci przeszło.
Lana Śliczny ten Rafałek Młodej.

dziękuje wam bardzo za te miłe słowa ... dzwoniłam dziś do ojca aby go poinformować o tym co zamierzam a on tylko się śmiał :wściekła/y: a ta jego głupia żona (mamusia wielce) coś tam sie darła że po jej trupie (już do grobu się pakuje no i bardzo dobrze niech smaży sie w piekle) a jak poprosiłam ją do telefonu to nie była taka odważna .. martwie się tylko o młodą musi tam z nimi siedzieć ... byłam dziś u prawnika .. nic sie konkretnie nie dowiedziałam tylko że średnie szanse ale są ..(skasował 90 zł.a kolejna wizyta w Piątek :zawstydzona/y:) no nic ... mam problem bo nie mam męża ... a właśnie się pokłóciłam z narzeczonym bo on nie pochwala tego pomysłu ... twierdzi że trójka dzieci na utrzymaniu to nie na jego zarobki (planujemy drugie dziecko) ja policzyłam wszystko i jeśli zaciśniemy pasa to damy radę ale on twierdzi że nic nam nie zostanie na wyjścia itp.. powiedział że jeśli weźmiemy Ewelinkę to o drugim dziecku będziemy musieli zapomnieć :-( a ja bardzo chcę drugie maleństwo ... to nie na moje nerwy..:no:

Elwirka A moge się zapytać co to była za operacja? Justynka mając 3-4 miesiące też przechodzila dość poważną operację.

u mnie niedawno burza była ale sobie poszła.
a ze deszcz padał to jutro znów do lekarza jadę i jeszcze sobie zrobię parę dodatkowych badan, tak dla przezorności. bo ostatnio zamiast chudnąć to tyję mimo starań, a w ciąży nie jestem.

justynka miala przepuklinę przeponową i refluks żołądka. Obie operacja za jednym zamachem i dwie duże blizny jedna z przodu i druga z tyłu i jeszcze po boku ma po drenażu. potem trochę na oddziale intensywanej terapii polezała ale gdyby nie to to kto wie co by było dizisaj.
a o co chodziło z tą torbilą? jajnik poprostu znajdiował się w niej? tzn torbiel wokół jajnika? no ale z jednym jajnikiem da się zyć.

reklama
Ewi spoznione zyczenia dla Mareczka:*

Violett ale Marika juz duza jest a jaka sliczna:)

Rafalek ja slodko spi:) jak ja uwielbiam takie maluchy:)

Elwira twoja corcia mimo ze wczesnieaczek to silna byla:) i rowniez sliczniutko wygladala:*

Do góry