reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Klaudix- śliczny Filipek:) Na jednym ujęciu przypomina mojego Adasia:)

Młoda- Rafałek śliczniutki:) troszke się na niego naczekałaś, ale warto na takiego przystojniaczka.'

Niunia- trzymam kciuki by wszystko bylo dobrze.

reklama
u nas od jakiichś trzech godzin pochmurno ale nie pada. no i dobrze. do piątku przynajmneij ma być pogoda.
Elwirka Sliczne takie maleństwo. najważniejsz eże operację dobrze zniosła i teraz już wsio okej.
Niunia Powodzenia. obu ci przeszło.
Lana Śliczny ten Rafałek Młodej.

dziękuje wam bardzo za te miłe słowa ... dzwoniłam dziś do ojca aby go poinformować o tym co zamierzam a on tylko się śmiał :wściekła/y: a ta jego głupia żona (mamusia wielce) coś tam sie darła że po jej trupie (już do grobu się pakuje no i bardzo dobrze niech smaży sie w piekle) a jak poprosiłam ją do telefonu to nie była taka odważna .. martwie się tylko o młodą musi tam z nimi siedzieć ... byłam dziś u prawnika .. nic sie konkretnie nie dowiedziałam tylko że średnie szanse ale są ..(skasował 90 zł.a kolejna wizyta w Piątek :zawstydzona/y:) no nic ... mam problem bo nie mam męża ... a właśnie się pokłóciłam z narzeczonym bo on nie pochwala tego pomysłu ... twierdzi że trójka dzieci na utrzymaniu to nie na jego zarobki (planujemy drugie dziecko) ja policzyłam wszystko i jeśli zaciśniemy pasa to damy radę ale on twierdzi że nic nam nie zostanie na wyjścia itp.. powiedział że jeśli weźmiemy Ewelinkę to o drugim dziecku będziemy musieli zapomnieć :-( a ja bardzo chcę drugie maleństwo ... to nie na moje nerwy..:no:

Elwirka A moge się zapytać co to była za operacja? Justynka mając 3-4 miesiące też przechodzila dość poważną operację.

u mnie niedawno burza była ale sobie poszła.
a ze deszcz padał to jutro znów do lekarza jadę i jeszcze sobie zrobię parę dodatkowych badan, tak dla przezorności. bo ostatnio zamiast chudnąć to tyję mimo starań, a w ciąży nie jestem.

justynka miala przepuklinę przeponową i refluks żołądka. Obie operacja za jednym zamachem i dwie duże blizny jedna z przodu i druga z tyłu i jeszcze po boku ma po drenażu. potem trochę na oddziale intensywanej terapii polezała ale gdyby nie to to kto wie co by było dizisaj.
a o co chodziło z tą torbilą? jajnik poprostu znajdiował się w niej? tzn torbiel wokół jajnika? no ale z jednym jajnikiem da się zyć.

reklama
Ewi spoznione zyczenia dla Mareczka:*

Violett ale Marika juz duza jest a jaka sliczna:)

Rafalek ja slodko spi:) jak ja uwielbiam takie maluchy:)

Elwira twoja corcia mimo ze wczesnieaczek to silna byla:) i rowniez sliczniutko wygladala:*

Do góry