reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
klaudix Filipek jest cudowny ;* Brawa dla K, że tak dzielnie Ci towarzyszył :tak: mojego niestety nie mogło być ze mną,bo miałam CC:dry:

Rano z Zuzią byłam nad jeziorem, ale byłyśmy z pół godziny,bo jeszcze woda nie zdążyła się nagrzać i nie była zbyt ciepła. Teraz Zuzka jest u mojej mamy i chlapie się w baseniku ;-) Jak mąż wróci to jedziemy na zakupy:tak: w końcu mam trochę luzu :-)

Ostatnia edycja:
klaudix śliczne fotki,.... Maluszek jest slodki bardzo, uwielbiam takie dzidziusie male;-)

U mnie ciagle zachmurzone niebo, nawet deszczyk pokropil ;]
W domu posprzatalam, obiad naszykowalam, Miki spi od 10:30;p

klaudix Filipek jest cudowny ;* Brawa dla K, że tak dzielnie Ci towarzyszył :tak: mojego niestety nie mogło być ze mną,bo miałam CC:dry:

Rano z Zuzią byłam nad jeziorem, ale byłyśmy z pół godziny,bo jeszcze woda nie zdążyła się nagrzać i nie była zbyt ciepła. Teraz Zuzka jest u mojej mamy i chlepie się w baseniku ;-) Jak mąż wróci to jedziemy na zakupy:tak: w końcu mam trochę luzu :-)

Mojego tez nie było. T. to nawet nie wiedział ze rodzę:-D.

Klaudix cudny maluch:-)
Lana ja tez właśnie marzyłam o zdjeciach:-D, no ale jak sie mój T. zjawił to zrobił

Hej :)

Jejku ile nowcyh mamusiek :) Fajnie:)

A "stare" młode mamuski pamietaja mnie jeszcze??

Nie bylo mnie tyle czasu ze az zaczynam miec wyrzuty sumienia, ale jakos tak wyszlo.
U nas wszystko ok :) Marika jest cudna. Zaczyna raczkowac :) I wogole jest slodziutka :)
Z P tez super sie uklada, prawdopodobnie wezmiemy w wakacje slub.
ja nadal sie ucze. teraz mam egzaminy wiec troche nauki ale jakos daje rade :)
Postaram sie zagladac czesciej :)

wrocilam od lekarza , potwirdzil ze noga lewa spuchnieta,dostalam zastrzyki w brzuch na zapelenie zyl bo powiedzial ze dlug sie to utrzy,uje a po takich urazach czesto lapia stany zapalne,10 dni mam brac po jednym.
Pielegniarka nauczyla mnie samej robic bym nie musiala latac do przychodni ,te zstrzyki to juz takie gotowe od razu plyn w styrzykaweczce i z igla. Ale skierowanie mam wypisane w razie czego jak bym niepodolala:-D

Violett super ze sie odezwalas:-) kope czasu cie nie bylo

hej. ja tak przleciałam tylko Wasze posty.
Jestem już po usg i niby ok jest.
z tego co wiem Vegas nie ma neta,

Niunia A nospe masz? jak masz tę zwykłą to weź dwioe tabletki, a jak masz forte to jedną.
Klaudix Słodkie zdjęcia.
Fikusek
z ta noga to nieciekawie. może idź zrób sobie prywatnie rtg cąłej nogi. zapłacisz to zapłacisz ale bedziesz wiedziała co i jak.

fikusek oj to pewnie bolesne te zastrzyki ja bym sama nez robila..
ewi juz bralam nospe taka zwykla wczoraj dzis:( masakra jakas
klaudix zazdroszcze Ci ze ty juz po

reklama
Ewi to dobrze ze usg wyszlo ok.

A z ta noga to nie sadze by cos tam bylo bo pewnie jak by bylo pekniecie to bolala by bardziej,zobaczymy po zastrzykach jak bedzie i pozniej zobacze co lekarz powie. Ale sam swierdzil ze dlugo sie to trzyma bo pierwszy raz bylam 5 kwietnia

niunia nie takie straszne,sam zastrzyk nie boli ,jakis czas po nim troszke szczypie i tyle ale szybko mija:-0 jedynie moga byc po nich duze siniaki tak mowila pielegniarka.

Do góry