reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Beacia a na czym CI najbardziej zależy? Na wadze i tym,żeby się szybko i dobrze składał czy np na tym,żeby miał duże,pompowane koła? Tak jak pisały dziewczyny jeśli chodzi o lekkość to tutaj wygrywają spacerówki-parasolki:tak: Będziesz kupowała coś owego czy jakiś używany?

reklama
A ja sie nie tłumacze, mówie jak jest:-):-p z reszta widać, ze prawie non stop jestem dostępna, a nie pisze, a kiedys mi sie palce nie " zamykały":-D, ale poczekajcie do zimy:-p

Co do wózka i transportu takowego w bloku na któreś tam pietro, to ja bym wybrała z pompowanymi bo sie łatwiej wciaga po schodach. Te z piankowymi wjeżdzają gorzej i tak twardo, a pompowane dostosowują sie do schodów:-p i pięknie same zjeżdżają:-)

Hej dziewczynki:-)
Mam chwilkę czasu, bo malutki jeszcze śpi:-) Co do pory o której nas wypuścili:-) heh mieli mało miejsca na poporodowych salach, bo nawł porodów po zmianie pogody:-) A mi się nawet bardzo uśmiechało byc już w domku aniżeli czekac do południa dnie następnego:-D

Młoda
Serdeczne gratulacje!!! Ciesze się, że masz to już za sobą a maluszka masz przy sobie....
Wiem jakie to szczęście:-)

Dziewczynki chciałam wstawic zdjęcia ale za nic nie pamiętam jak to się robiło:( Podpowiecie??

oo widze temat wozkow ja mam od kolezanmki ale jest taki ciezki zenie wiem jak ja go wciagne na 4 pietro moze trzeba bezie inny kupic niesety teraz czeka mnie jeszcze wynajecie mieszkania zanim maly sie urodzi reszta wyprawki materacyk do lozeczka oj masakra :(
lolkak a jak maja?? broi??
klaudix jak sie czujesz jak malenstwo??

oo widze temat wozkow ja mam od kolezanmki ale jest taki ciezki zenie wiem jak ja go wciagne na 4 pietro moze trzeba bezie inny kupic niesety teraz czeka mnie jeszcze wynajecie mieszkania zanim maly sie urodzi reszta wyprawki materacyk do lozeczka oj masakra :(

klaudix jak sie czujesz jak malenstwo??

Kochana na spokojnie wszystko sobie załatwisz... Powiedz jak się czujesz w ogóle??

A maleństwo super! Jest bardzo grzeczny, nie płacze w ogóle jak coś to delikatnie marudzi, nie mogę się na niego napatrzec, mam w sobie jeszcze dużo emocji i jak np patrze na zdjęcia z porodu to płakac mi się chce ze szczęścia:-)
Naprawde nie można otrzymac od życia cudowniejszego prezentu niż ten... Już niedługo i Ty to poczujesz... coś niesamowitego!!!

Wybaczcie nie poodpisuje

Mąz wczoraj wrócił do domu, zrobili mu badania i ma coś z wątrąba i baba powiedziała mu ze ma nerwice i wywaliła go ze szpitala. M powiedział ze nigdy sie nie czuł tak poznizony , nawet nie powiedziała co robic w nastepnym wypadku gdy bedzie mu sie tak robio...Masakra nastepny dowód jaka nasza słuzba zdrowia jest:szok:

Narazie bedziemy obserwowac cisnienie , zacznie jakąs diete i wiecej ruchu i oczywiscie mniej streesu, ( bo rzeczywiscie ma go duzo , prowadzi warsztat samochodowy , mamy troche problemów i wogóle )

Wpadne pozniej jak Zuzia zasnie bo teraz nie daje mi pisac

klaudix Klikasz na trzecia ikonkę w oknie odpowiedzi od końca ( ta obok globusa). Wyswietli ci sie okno i 2 zakładki. Wybierasz skad chcesz wstawić zdjecie, czy z internetu czy z koputera, jesli z koputera klikasz na dolny przycisk, wgraj pliki i wybierasz zdjecia:-)
niunia, a moze tam gdzie bedziesz wynajmowac beda szerokie klatki to bys tylko na półpietro wózek wyciagała? ja tak robie obecnie

edit Malwina mnie mój szpital nauczył jednego... Nie chcecie pomóc to ide na skarge do dyrektora. Na ta kobiete powinniscie wniesc skarge za takie traktowanie.

Helloł

Umi a dla mnie właśnie bardziej na wchodzenie na schody pasowałaby parasolka, składasz praktycznie jedną ręką, są lekkie więc dzieciaka w jedną rękę wózek w drugą garść i poszli ;-)

Beacia no właśnie powiedz coś więcej to może CI doradzimy, ile kasy chcesz wydać czy ma być nowy/używany, parasolka czy normalny. My z Lolkak jak szukałyśmy parasolek dla naszych Zołz, to dużo oglądałyśmy, czytałyśmy :-p

Klaudix jak sobie radzicie z małym terrorystą? daje popalić?

reklama
Malwina nie martw sie bedzie dobrze :*
klaudix bywalo lepiej kochana ale jakos sie trzymam mam od dwoch dni skurcze i zaczynam sie martwic oprocz tego wydzielina jakas taka przezroczysta ale nie od infekcji bo juz mi przeszlo po neststynie nie wiem co sie dzieje..
no tak sie ciesze ze juz urodzilas i ze masz swojego skarba a jak maz cieszy sie co??
umi okaze sie jak wynajme

Do góry