reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Wiesz Lana podejrzewam, że mnie też by wypuścili normalnie w sobotę, ale miałam jeszcze jedno szczscie... Moj lekarz ginekolog pracuje tam i podejrzewam, że on właśnie wpłynął też na tą decyzję... Bo wszyscy byli ździwieni, że o takiej porze mnie wypuszczają...

A i zdjęcia zaraz postaram się wstawic:-)

reklama
a ja zbieram sie do lekarza chirurga z ta moja nieszczesna noga! dalej napuchnieta:/ wezme papiery na odszkodowanie od razu...a pozniej do sklepu bo alan z babcia na spacerze:)

kaamaa tak ale ja ie mam ani nie miałam parasolki. Miałam 3w 1 razy 2
laugh.gif
bo jeden kupiliśmy, a drugi po urodzeniu młody dostal od miasta. I w transporcie na 3 pietro i z powrotem ten z pompowanymi który my kupiliśmy, choc ogólnie cieższy był o wiele poreczniejszy. Bo małego brałam w jedną rekę a wózek ciagnęłam drugą a z tamtym było gorzej na góre wyjechał ale z góry usiała go znosic. A parasolki nie mam do teraz, ja wózkiem z młodym nie jeżdże a u tesciowej ma ten z piankowymi bo ona na parterze mieszka to jest idealny
laugh.gif

fikusek, a ty sie dalej z ta nogą męczysz? masakra

Jeszcze jedne:-D

Kama maluszek jest grzeczny, nie placze raczej marudzi... ale wiadomo noce ciezsze niz dzionki ale maluszka obecnosc wynagradza wszystko:-)

Niunia
Tatus jest przeszczesliwy:-) zalaczam K przecinajacego pempowinke:-)

Załączniki

• DSC_1059.jpg
    DSC_1059.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 58
  • IMG078.jpg
    IMG078.jpg
    13,6 KB · Wyświetleń: 56
  • IMG075.jpg
    IMG075.jpg
    30,1 KB · Wyświetleń: 56
reklama
Do góry