reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Wiesz Lana podejrzewam, że mnie też by wypuścili normalnie w sobotę, ale miałam jeszcze jedno szczscie... Moj lekarz ginekolog pracuje tam i podejrzewam, że on właśnie wpłynął też na tą decyzję... Bo wszyscy byli ździwieni, że o takiej porze mnie wypuszczają...

A i zdjęcia zaraz postaram się wstawic:-)

reklama
a ja zbieram sie do lekarza chirurga z ta moja nieszczesna noga! dalej napuchnieta:/ wezme papiery na odszkodowanie od razu...a pozniej do sklepu bo alan z babcia na spacerze:)

kaamaa tak ale ja ie mam ani nie miałam parasolki. Miałam 3w 1 razy 2
laugh.gif
bo jeden kupiliśmy, a drugi po urodzeniu młody dostal od miasta. I w transporcie na 3 pietro i z powrotem ten z pompowanymi który my kupiliśmy, choc ogólnie cieższy był o wiele poreczniejszy. Bo małego brałam w jedną rekę a wózek ciagnęłam drugą a z tamtym było gorzej na góre wyjechał ale z góry usiała go znosic. A parasolki nie mam do teraz, ja wózkiem z młodym nie jeżdże a u tesciowej ma ten z piankowymi bo ona na parterze mieszka to jest idealny
laugh.gif

fikusek, a ty sie dalej z ta nogą męczysz? masakra

Jeszcze jedne:-D

Kama maluszek jest grzeczny, nie placze raczej marudzi... ale wiadomo noce ciezsze niz dzionki ale maluszka obecnosc wynagradza wszystko:-)

Niunia
Tatus jest przeszczesliwy:-) zalaczam K przecinajacego pempowinke:-)

Załączniki

• DSC_1059.jpg
    DSC_1059.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 54
  • IMG078.jpg
    IMG078.jpg
    13,6 KB · Wyświetleń: 50
  • IMG075.jpg
    IMG075.jpg
    30,1 KB · Wyświetleń: 53
reklama
Do góry