reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Violett to czekamy na fotki może sie uda:-)

Lana Fikusek chciała być chirurgiem to z małym zastrzykiem by sobie nie poradziła:-D;:-D

Rany jak mnie wnerwiają ubranka,sukienki dla dziewczynek do chrztu:dry::wściekła/y: wszystkie jakieś mega falbaniaste,udziwnione jak na jakiś bal:dry: A ja chcę jak najprostszą.:tak: chyba ubiorę ja w sukienkę,którą mam i dokupię szatkę i tyle.

kaamaa ale one sa naprawdę proste ja też sama robiłam po operacji;-)

reklama
kama ja bym w zuciu sama nie zrobila zastrzyku.. julcia sliczna:d
lana a jak tam twoj urwisek??
ewi super ze na usg wszystko ok
fikusek ja bym nie zrobila podziwiam cie

niestety nie moge dodac;/ nie wiem co sie dzieje

Dodam wiec inaczej :)
2npqw8.jpg

15qq06e.jpg

29dznug.jpg

23w5xm1.jpg

hss8dv.jpg

14vqzqs.jpg

A tu ze mna :) i noga młodszej siostry :p
2hyykus.jpg

I kolejne z wczorajszej kąpieli :)
2s9u002.jpg

vn0975.jpg

I z góry przepraszam za wielkosc

Ostatnia edycja:
lana przynajmiej Ci sie nie nudzi przy niej:-) tu tez goraco ja to tylko leze pije jem i tak ciagle hehe
lolkak bywalo lepiej ale dziekuje oj a czemu sukienusie Ci sie nie podobaja ?? ja bede miala synka wiec sukienusie odpadaja

Każdy kto nie boi się zastrzyków jest w stanie samodzielnie takowy zrobić.
LOLKAK LANA znaczy się znam przyczynę. Bo to usg nie do końca ok wyszło, ale to raczej drobnostka więc już się nie przejmuje.
VIOLET Nie zauważyłam cię. Fajnie że się wszystko układa. Napewno uda ci się wbić wystarczy chcieć.

Ale piszecie kobietki, fajnie

klaudix synuś przesliczny

kamaa Julka słodka była

violett Marika przesłodka , Witaj!!!
i pisz
lolkak napewno coś wybierzesz

fikusek kurcze nie dobrze ze z noga nie dobrze, oby sie poprawiło

Co do zdjec to tez mamy takie ale gdzies na dysko wiec nie wstawie i tez M był ze mną i przeciął pępowinę.

Zuzia chyba juz zasnęła bo cico w pokoju, ja lece M kupic jakąs sałatkę . Dzisiaj juz tez miał wysokie cisnienie i wziął jakieś lekarstwo ziołowe... Mam nadzieje ze wezmie to do siebie i przestanie sie tak denerwowac , bo jest niestety nerwus ...

Co do lekarki ...mi brakło wczoraj słów. M opowiadał ze tam w szpitalu wszyscy byli tacy nie mili , pielęgniarki równiez. Była starsza kobieta która nie słyszała juz dobrze i trzeba było do niejgłosno mówić a jedna pięlegniarka zaczeła sie na nią drezc ze ta nie wykonuje jej polecen!!!! MASAKRA

reklama
Nie jasny tytuł wątku... to tak na marginesie. A zmuszanie do aborcji i sama aborcja to przestępstwo w Polsce. Sprawa powinna być zgłoszona na prokuraturę

edit. Zmieniła trochę tytuł tak, aby wiadomo było czego można sie po nim spodziewać

Ostatnia edycja:
Do góry