reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Beacia Dziękuję :) Mój M jest żołnierzem i od czasu do czasu ma tzw służbę, czyli musi być w pracy 24 h, ale za to następny dzień ma wolne. Nie wyjeżdża za często, chyba że jakiś poligon, powódź,teraz w czwartek będzie jechał na pogrzeb tego żołnierza co zginął w Afganistanie, a w piatek znów słuzba :)

reklama
lana to dobra wiadomość. :) super ze sobie radzi :)

agosia ale zawsze lepiej jakby byl na miejscu.. chociaz czasami dobrze jest potesknic.. dziekuje za porady ;*

no dziewuszki ja bede leciala sie wykapac i do malego spac sie poloze bo zaraz pewnie glodny wstanie :p do jutra ;*

beacia nie polecam kochana wozka z plastikami kolo raczki mam gleboki dla Amelki podobny do tego i mial ze 2 tyg a zaczal tak zajeb****e skrzypiec ze poracha.....
kama to faktycznie nie bede szalala z tym wozkiem ;p

moje dzieciatko kochane spi od 20.40:szok:

a jeszcze jedno pytanko mam do was. ma ktoras z was kubeczek albo butelke z firmy tommee tippee? bo przegladalam wlasnie butelki, bo Kacprowi musze kupic do soków na te upalne dni jakas wieksza butelke albo juz kubeczek.

u nas tommee tippee się nie sprawdził:/ Jeśli chcesz spróbuj NUK-a first choice z lateksowym ustnikiem, nie znam mamusi która byłaby z niego niezadowolona, a ja go ubóstwiam :tak:

czesc dziewczyny wczoraj sie polozylam i dopiero w nocy sie obudzilam.. maskarycznie sie czuje nie dlategoze jet goraco ale boli mnie brzuch:( leze caly dzien ale czy to cos da na szczescie nie krwawie
Ewi przez caly dzien zuzylam 6 nie neststyny juz nie biore i tych drugich tez nie mam je wziasc tylko wtedy gdy bedzie mnie pecherz bolal..
oo to fanie ze mloda sobie radzi:tak:
Lana moze i przez pogode ich nie ma

No dziewczyny moze powyjerzdzaly czy cos, upajaja sie piekna pogoda?Choc dla mnie to nie piekna pogoda, za goraco.;]

Witam sie wtorkowo...

Rok temu jeszcze nie wiedzialam ze w nocy urodze Mikusia!! Wiedzialam tylko ze jak do 9ego nie urodze to mam sie stawic do szpitala na wywolywanie, a tu Mikus wyszedl terminowo wg USG a 8 dni po terminie wg OM:-)
Ale zlecialo.....:no: dzis mam wspominkowy dzien .....;-):-)

hej laski:)

ja sie nie udzialam tu bo po prostyu za duzo skrobiecie i pozniej pol nocy bym musiala nadrabiac:-D a ja z alanem od rana do wieczora na dworze wiec malo co na necie siedze:-) u nas ogolnie wsio ok:-D

Hej,

Lana no jestem,jestem:p

Beacia ja mam TT niekapka,ale Maja używa go na razie tylko do gryzienia. :-D Butelki miałam z Aventu,Lovi,TT ale z każdej się dławiła jedynie z Medeli wypiła aż 20ml ;-) :-D Teraz ta butelka również służy za gryzak:-D

Elizka szybko zleciŁO:tak: Miki już taki duży:szok:

reklama
Ewi w pepco na buty nie ma co patrzeć. No chyba ze jakieś papcie domowe
beacia jak wózek dla Kacperka to kup mu zwykła spacerówkę będzie lżejsza niż takie mixy

Kornelinka,ja Ci dzieciaku życzę jak najlepiej.Chodzi mi tylko o wszelkie nieścisłości w tym co piszesz,zamiast wyjaśniać wolisz się obrazić i zmienić wątek...To nie świadczy dobrze o Tobie.Ale już nie wnikam,to Twoje życie,Twoja sprawa.

Jeśli masz jakieś podejrzenia, zgłos je do administracji... Proste i logiczne, bo tu nikt nikogo nie zacznie linczować publicznie dopóki nie będzie miec 100% pewności, ze dana osoba kreci. I bardzo proszę takie sprawy rozwiązywać na PW

lana mnie mało? mało pisze, ale dużo czytam:-D, a prawda jest taka ze sie zaczą sezon u mnie w pracy i robimy na zwiekszonych obrotach. W domu stara sie cos ogarnąć, albo z małym pobyć i tak mija czas.

edit Liza widze ze ty masz tak samo jak ja:-D. Ja w dniu urodzin Kacpra przypominałam sobie z zegarkiem w reku co sie działo:-D, nawet mój T. sie ze mnie smiał. Bo zaczelam od 5 i mielismy kontrole serduszek, 6 mierzenie temperatury 6:15 pisała esa do mamy:-D i tak po kolei wspominałam:-p Eh tego sie chyba nigdy nie zapomina tak mi sie wydaje

Ostatnia edycja:
Do góry