reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
a u nas tylko padało na szczęście..
Ale w sobotę jakiś bezmózgowiec sobie sylwestra o 23 urządził.
Strzelał petardami. Małą mi obudził.Aż M się wkurzył i zadzwonił na policję.. potem jakoś to ucichło.

Kornelinka,ja Ci dzieciaku życzę jak najlepiej.Chodzi mi tylko o wszelkie nieścisłości w tym co piszesz,zamiast wyjaśniać wolisz się obrazić i zmienić wątek...To nie świadczy dobrze o Tobie.Ale już nie wnikam,to Twoje życie,Twoja sprawa.

Beacia ja mam spacerówkę Pierre Cardin, taką z większych, bo na allegro same takie trochę większe od parasolki widziałam i jestem bardzo zadowolona. Taka ta spacerówka, kosztowała coś ponad 400 zł jad dobrze pamiętam. IMG_0097 bbbbbbbbbbbbbbbb.jpg

Zupkaogórkowa Życzę zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka! Doczekamy sie tych naszych doczekamy, mi też ciężko wytrzymać:-)

Kacpusiek spi od 19, dostał dziś od cioci prezent, z którym, się nie rozstaje, dobrze że nie chciał z nim spać :D
W środę usg połówkowe, nie mogę sie doczekać :)

a jeszcze jedno pytanko mam do was. ma ktoras z was kubeczek albo butelke z firmy tommee tippee? bo przegladalam wlasnie butelki, bo Kacprowi musze kupic do soków na te upalne dni jakas wieksza butelke albo juz kubeczek.

edit.

agosia chcialabym lekka spacerowke, bo wnoszenie na 4 pietro jest meczace.
a tak w ogole to juz wiadomo czy chlopiec czy dziewuszka siedzi u mamusi w brzuszku? i jak ty się czujesz?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Beacia Ja mam wszystko z aventa, ale moja bratowa uzywa tamtych butelek i bardzo sobie je chwali. Ja też mieszkam na 4 piętrze, ale nie wnoszę wózka, tylko mam go w piwnicy, wózek świetny, ale faktycznie żeby go wnosić to nie bardzo jest dość cięzki.
Czuję się bardzo dobrze, w brzuszku mam małą Aleksandrę, ale w środę jeszcze to będę miała potwierdzone. Nie mogę się doczekać. Fajnie by było jakby tak zostało, bo nawet Kacperek już woła Ola:-D W ogóle to jest jeszcze taka maleńka, a dziś tak kopie, że aż mi brzuch podskakuje:-D Szkoda, że M nie ma, żeby to zobaczył.

kochana a ja mysle ze powinnas to z kornelinka sobie na pw wyjasnic. moze by ci sie wytlumaczyla i pwoiedziala wszytsko. forum ogolne jest ogolne jak sama nazwa wskazuje i kazdy tro czyta moze nieraz czlowiek nie chce pisac o czyms publicznie. tak czy siak dolaczyla do nas jest akcpetowana i juz jej glowa w tym by zdobyc nasze zaufanie. a nasza czujnosc nie spi. Takze dziekujemy za troske ale lepiej bedzie nie siac paniki i afery.
Pozdrawiam

hihihi aga nawet nogi Mateusza sie na fote zalapaly;p

Nie miałam zamiaru siać paniki ani robić afery...ale skoro wolicie chować głowę w piasek to ok...nie wnikam:)

reklama
a to twoj M w pracy, co ? moj S. tez na wyjazdach pracuje.super ze malutki bedzie mial siostrzyczke :) oby tak zostalo. kciuki trzymam :)

Do góry