reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Ewi wszystkiego najlepszego,ZDROWKA!!!!!
lolkak a Ty co tak rzadko zagladasz???podobaja mi sie te z coneco ale tez nie wszystkie;p

Gosia pracuję, M mi kompa okupuje, Maja się drze:-D No i teraz chora,więc potrzebuje 2 razy więcej uwagi.

Ja mam teraz Coneco V3. Na razie jeździ w nim w gondoli, bo spacerówka to kubełko bez rozkładanego oparcia,więc póki co odpada. (Maja zaczyna siadać ). Podobały mi się Traper (duzy kosz na zakupy, ale to typowa spacerówka składana w "kanapkę" ) I Traffic(parasolka" z rozkładanym ooparciem) ale jednak kupiłam spacerówke parsolkę Mama&Papas Beat

Dziewczyny napisała wam coś osoba o mnie która chyba jest zawistna bo inaczej tego nie zrozumiem.

Dziś beta wynosi 133 za dwa dni mam znowu zrobić.

Jak chcecie to moge to udowodnić że robiłam

A na forum piszę z wami bo jak ktoś mnie nie akceptuje to po co mam się wypowiadać gdzieś gdzie się źle czuję

dziekuje dziewczyny za zyczenie zdrowia. moze to cos pomoze, bo czosnek i cytryna na niewiele sie zdaly. w dodatku mam okropna wysypke na calym dekolcie i swedzi jak jasna cholera. pije wapno ale G. pomaga :-(

Liza widze ze pogode masz podobna do mojej. tu na burze sie caly dzien zbiera, wiec az boje sie myslec co bedzie w nocy.

zazdroszcze Wam pierwszych postepow dzieci, tez chcialabym miec juz Moja przy sobie... a tu jeszcze tyle czasu

Gosia Saturna raczej nie polecam mi też się bardzo podobał, już nawet miałam klikać "kup teraz" nie ma zbyt dobrych opinii, a gadałam o Nim tu na BB z dziewczyną która pracuje w sklepie z wózkami, więc raczej ma pojęcie o czym mówi ;-)

No i gratuluję ząbka.

Zupka
zdrowiej Nam, a na uczulenie to nie mam pojęcia co oprócz wapna mogą brać kobiety w ciąży może poczytaj w necie.

reklama
liza twoja burza do mnie przyszla, wichura taka ze szok i sie blyska okropnie.

dobrze ze u dziewczyn jest wszystko ok tylko szkoda ze sie nie odzywaja.

Do góry