reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Ewi wszystkiego najlepszego,ZDROWKA!!!!!
lolkak a Ty co tak rzadko zagladasz???podobaja mi sie te z coneco ale tez nie wszystkie;p

Gosia pracuję, M mi kompa okupuje, Maja się drze:-D No i teraz chora,więc potrzebuje 2 razy więcej uwagi.

Ja mam teraz Coneco V3. Na razie jeździ w nim w gondoli, bo spacerówka to kubełko bez rozkładanego oparcia,więc póki co odpada. (Maja zaczyna siadać ). Podobały mi się Traper (duzy kosz na zakupy, ale to typowa spacerówka składana w "kanapkę" ) I Traffic(parasolka" z rozkładanym ooparciem) ale jednak kupiłam spacerówke parsolkę Mama&Papas Beat

Dziewczyny napisała wam coś osoba o mnie która chyba jest zawistna bo inaczej tego nie zrozumiem.

Dziś beta wynosi 133 za dwa dni mam znowu zrobić.

Jak chcecie to moge to udowodnić że robiłam

A na forum piszę z wami bo jak ktoś mnie nie akceptuje to po co mam się wypowiadać gdzieś gdzie się źle czuję

dziekuje dziewczyny za zyczenie zdrowia. moze to cos pomoze, bo czosnek i cytryna na niewiele sie zdaly. w dodatku mam okropna wysypke na calym dekolcie i swedzi jak jasna cholera. pije wapno ale G. pomaga :-(

Liza widze ze pogode masz podobna do mojej. tu na burze sie caly dzien zbiera, wiec az boje sie myslec co bedzie w nocy.

zazdroszcze Wam pierwszych postepow dzieci, tez chcialabym miec juz Moja przy sobie... a tu jeszcze tyle czasu

Gosia Saturna raczej nie polecam mi też się bardzo podobał, już nawet miałam klikać "kup teraz" nie ma zbyt dobrych opinii, a gadałam o Nim tu na BB z dziewczyną która pracuje w sklepie z wózkami, więc raczej ma pojęcie o czym mówi ;-)

No i gratuluję ząbka.

Zupka
zdrowiej Nam, a na uczulenie to nie mam pojęcia co oprócz wapna mogą brać kobiety w ciąży może poczytaj w necie.

reklama
liza twoja burza do mnie przyszla, wichura taka ze szok i sie blyska okropnie.

dobrze ze u dziewczyn jest wszystko ok tylko szkoda ze sie nie odzywaja.

Do góry