reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Lolkak oby Mala szybko wyzdrowiala!

ja tez mialam dzis koszmarna noc, a ta wcale nie zapowiada sie lepiej. katar, kaszel i bol glowy... masakra:wściekła/y:

lolkak a dziekuje dobrze. :) rosnie jak na drozdzach. pomimo tego refluksu jest wszystko dobrze :) a jak Majusia?
lana wspolczuje nocy..

Witam po okropnym dniu

młodamamuska ogromne gratki, wkoncu mały wyszedł:)

agosia wszystkiego naj dla Kacperka

lolkak zdrówka dla Maji

A my dzisiaj pojechalismy na giełde , opkupilismy Zuzie w gokarta , fotelik i inne zabawki
a pozniej pojechalismy do Krynicy Morskiej. I sie zaczęło, jak M otworzył okno na parkingu to mu sie bardzo zakreciło i prawie odleciał. Ale poczekalismy i poszlismy ale po chwili to samo wiec mówię mu ze nigdzie nie idziemy i wracamy a ten sie uparł ze musi mu przejsc i ze idziemy . No wiec poszlismy dalej i dalej zle się czuł tak po błaganiach poszlismy do apteki a tu coraz gorzej a do tego zaczely mu rece dretwiec wiec szybko dzwonilismy na pogotowie . Przyjechało i chciało M do szpitala wziąśc bo miał bardzo wysokie cisnienie i ostatnio zapalenie oskrzeli wiec byl do tego osłabiony. M sie nie zgodził bo bym do domu z Zuzia nie wróciła. Poczekalismy , wziąl tabletke na zbicie cisnienia i jakios wrócilismy do domu. ( po drodze wypadek , zkorkowane wszystko i szukalismy objazdu przez las na szczescie się udało)
Ale nie jest jeszcze dobrze. Jutro umawiam go do lekarza i w posdkokach pojdzie!!!!
Boze ja juz mialam czarne mysli ze moze udaru albo wylewu dostal i co ja sama zrobie.....

witam z rana... nie spimy juz od 5... noc koszmarna... taki marudny Kacper byl ze szok... a ja od rana jakas taka rozbita.. plakac mi sie chce i to bez powodu. ;/ masakra jakas jest ;/

dzein dobry mamusie troszke mnie nie bylo ale watpie ze tesknilyscie..
klaudix gratuluje:)
mloda no woncu sie doczekalas gratuluje Ci z calego serca
agosia wszystkiego najlepszego dla kacperka

Ostatnia edycja:
Zupa dzięki, u nas co chwilę w nocy chodziła w ruch gruszka lub aspirator i Disnemar.

Malwina o matka współczuję kłopotów ze zdrowiem M. Mam nadzieję,że u lekarza dostanie lek na ciśnienie i sie wszystko ustabilizuje:tak:

Beacia a Majka jak zawsze:-D Prawie zero snu,szaleje, teraz jej ząb pierwszy powoli wychodzi no i to zapalenie krtani:dry: A młodego karmisz piersią czy mm?

reklama
WITAM.
Za mną kolejna gorąca noc. Dobrze że dzieciaki śpią całą noc. Dzisiaj robie tort dla Mareczka
dzisiaj s przychodzi rano i mówi do Mareczka że ma dziś urodziny i już duży chłop a justynka na to że ona też na urodziny. I jak się jej powiedziało że ona już miała to się obraziła.
jutro już te usg. Ciekawe co z tego wyjdzie.
KASIA Wszyskiego najlepszego na nowej drodze życia.
AGA Kacperkowi wszystkiego dobrego
MALWINA Jejku. Dobrze że ta tabletka zadziałała. Mam nadzieję że dzisiaj u lekarza wsio ok będzie

Do góry