reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Lolkak oby Mala szybko wyzdrowiala!

ja tez mialam dzis koszmarna noc, a ta wcale nie zapowiada sie lepiej. katar, kaszel i bol glowy... masakra:wściekła/y:

lolkak a dziekuje dobrze. :) rosnie jak na drozdzach. pomimo tego refluksu jest wszystko dobrze :) a jak Majusia?
lana wspolczuje nocy..

Witam po okropnym dniu

młodamamuska ogromne gratki, wkoncu mały wyszedł:)

agosia wszystkiego naj dla Kacperka

lolkak zdrówka dla Maji

A my dzisiaj pojechalismy na giełde , opkupilismy Zuzie w gokarta , fotelik i inne zabawki
a pozniej pojechalismy do Krynicy Morskiej. I sie zaczęło, jak M otworzył okno na parkingu to mu sie bardzo zakreciło i prawie odleciał. Ale poczekalismy i poszlismy ale po chwili to samo wiec mówię mu ze nigdzie nie idziemy i wracamy a ten sie uparł ze musi mu przejsc i ze idziemy . No wiec poszlismy dalej i dalej zle się czuł tak po błaganiach poszlismy do apteki a tu coraz gorzej a do tego zaczely mu rece dretwiec wiec szybko dzwonilismy na pogotowie . Przyjechało i chciało M do szpitala wziąśc bo miał bardzo wysokie cisnienie i ostatnio zapalenie oskrzeli wiec byl do tego osłabiony. M sie nie zgodził bo bym do domu z Zuzia nie wróciła. Poczekalismy , wziąl tabletke na zbicie cisnienia i jakios wrócilismy do domu. ( po drodze wypadek , zkorkowane wszystko i szukalismy objazdu przez las na szczescie się udało)
Ale nie jest jeszcze dobrze. Jutro umawiam go do lekarza i w posdkokach pojdzie!!!!
Boze ja juz mialam czarne mysli ze moze udaru albo wylewu dostal i co ja sama zrobie.....

witam z rana... nie spimy juz od 5... noc koszmarna... taki marudny Kacper byl ze szok... a ja od rana jakas taka rozbita.. plakac mi sie chce i to bez powodu. ;/ masakra jakas jest ;/

dzein dobry mamusie troszke mnie nie bylo ale watpie ze tesknilyscie..
klaudix gratuluje:)
mloda no woncu sie doczekalas gratuluje Ci z calego serca
agosia wszystkiego najlepszego dla kacperka

Ostatnia edycja:
Zupa dzięki, u nas co chwilę w nocy chodziła w ruch gruszka lub aspirator i Disnemar.

Malwina o matka współczuję kłopotów ze zdrowiem M. Mam nadzieję,że u lekarza dostanie lek na ciśnienie i sie wszystko ustabilizuje:tak:

Beacia a Majka jak zawsze:-D Prawie zero snu,szaleje, teraz jej ząb pierwszy powoli wychodzi no i to zapalenie krtani:dry: A młodego karmisz piersią czy mm?

reklama
WITAM.
Za mną kolejna gorąca noc. Dobrze że dzieciaki śpią całą noc. Dzisiaj robie tort dla Mareczka
dzisiaj s przychodzi rano i mówi do Mareczka że ma dziś urodziny i już duży chłop a justynka na to że ona też na urodziny. I jak się jej powiedziało że ona już miała to się obraziła.
jutro już te usg. Ciekawe co z tego wyjdzie.
KASIA Wszyskiego najlepszego na nowej drodze życia.
AGA Kacperkowi wszystkiego dobrego
MALWINA Jejku. Dobrze że ta tabletka zadziałała. Mam nadzieję że dzisiaj u lekarza wsio ok będzie

Do góry