reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
ja wrocilam od tesciow wlasnie. jestem tak najedzona ze nie chce mi sie nawet lezec...

jutro was nadrobie. spokojnej nocy i milych snow!

Kamcia faktycznie szybko dziewuszki rosna... tyle co Emme rodzilas. gratulacje z okazji pierwszego miesiaca Malutkiej :-)

Oj ale pusto :-(

Wydaje mi sie ze brzuch mi coraz niżej opadł.
A Rafik się wierci ;-) oj ;-):-)

A tymczasem uciekam spać ;-):-)
Dobranoc;**

Dziewczyny ja to sie chyba prędzej zabiję niż schudnę,dzis jak sobie ćwiczyłam na dywanie to podnosząc nogę do góry tak stopą w ławę przywaliłam że szok,teraz mnie napiernicza ciekawe czy jutro będę modła na nią stąpnąć.

A swoja drogą Fikusku,Vegas a gdzie Wy się nam podziewacie kochane ?

Ja nie śpię bo na kuzynkę czekam bo dziś u nas nocuje,poszła na urodziny do koleżanki a rano idzie do szkoły,spi u nas bo od nas ma bliżej na uczelnie.
Z w pracy na noc a Antoś chrapie.

kama skoro jeszcze nie śpię to zaraz czegoś poszukam,a to ma byc na Twoją małą na przyszłość ?
Młodamamusia śpij smacznie ,wyśpij sie kochana za wszystkie czasy,choć wiem że tak się nie da
Vikamcia fakt ten czas tak szybko leci że sama jestem w szoku że Antos juz taki duży jest.

Ostatnia edycja:
Młoda a Ty jeszcze w 2paku;-)?? Jak tam mały? Nie szykuje się do wyjścia?

Vikamcia no to gratki dla Twoich dwóch dziewczynek :tak:

Kaamaa a gdzie się na motorze wybieracie??

Kurde katar i ból gardła mnie dopadł:dry: Myślałam,że zejdę w nocy:wściekła/y: Teraz wcale nie lepiej. Jeszcze pogoda dobija

Witam.
Ja wczoraj do 23 ciasto robiłam, nasżło mnie tak w nocy.
Kamcia Czyli jakoś musiałyśmy zrównowarzyc nasze związki :-D juz miesiąc? szybko czas leci.
Justyś Bo ćwiczy się tam gdiz ejest najwiecej miejsca :-D ty ciamajdo.
Lolkak Zdówka dla CIebie. Maja nadal w nocy łobuzuje?

Helloł

Lolkak,Justyś to dla bratanka M, w sobotę ma urodziny od rodziców dostał motorek to ja chciałam kupić mu ciuchy do jazdy, na allegro nie ma nawet małych rozmiarów :dry: poddałam się.

Ale doopna pogoda :dry: cały czas pada.

Najlepsze jest to wczoraj pytam J czy pochował wózki z podwórka a ten "na pewno nie będzie padać" budzę się dziś o 6 a na podwórku leje aż huczy, nie muszę mówić jak wózki wyglądają :wściekła/y:

E:

Lolkak zdrówka kochana :*

Dziewczyny widziałyście jaka jest fajna promocja Dady w biedronce? za 40 zł chyba 115szt "4", 99szt. "5".

Ostatnia edycja:
Cześc Dziewczyny:-) Byłam na tym KTG i... niczego się nie dowiedziałam...
Myślałam, że babe z IP rozniosę (już tak niesympatycznej kobiety chyba nigdy nie wiedziałam) Z wielką łaską mnie przyjęła, no tak ważniejsze było siedzenie przy kompie i rozmawianie przez okno ze swoją koleżanką, a ja musiałam jej przerwac...brrrr.... Dobrze, że oddział położniczy wygląda pod tym względem zupełnie inaczej...

Młoda ja też jestem popuchnięta od jakiś 3 tygodni, gin kazał mi dużo odpoczywac i trzymac często (jak leżę) nogi u góry i oczywiście kontrolowac ciśnienie...
A najgorzej jest jak wypadają takie bardzo ciepłe dni...:-(
3maj się ciepło i pocieszę Cię (przy okazji samą siebie)... już niedługo:-):-)

Ewi a co dobrego upiekłaś?? hehe spac Kochana nie mogłaś??:-D

Klaudix no mam nadzieje ze juz niedługo ;-)
kama słyszałam o tej promocji nawet kupiłam pampersiki ;-):-)
Lolak tak tak jeszcze 2w1 ;-):-)

reklama
No Kaamaa ja się już zaopatrzyłam ;-)Nawet M stwierdził,że można by jeszcze jedno opakowanie promocyjne kupić :-D Z resztą obiadki,kaszki czy jogurty też są w fajnych promocjach:tak: Szkoda,że jeszcze nie ma jakiejś paki na chusteczki;-)

Młoda no to trzymam kciuki,żeby młody jak najszybciej się pojawił ;-)

Klaudix współczuję przejść na Izbie. Ja zawsze trafiałam na fajne położne:tak:

Do góry