reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Liza zdrówka dla dzieciaczków :*

Dla tych którzy nie wyrobili się na promocję Dady ( czyli min. ja :-D) w Realu 2 pak pampersa za 89 zł.

Zaopatrzyłam się i mam nadzieję że chociaż na trochę będzie spokój.

reklama
EWI, AGA przeprosił... musiał się naprzeprasza, kilka podejś robił, za każdym razem zje*** dostał... Przyszedł po 3godz, to mu powiedziałam że zrobił z mordy wycieraczke, jak zwykle obiecywał że będzie za 2godz i mu nie wyszło, poweidziałam że za tydzień wychodze za niego a czuje się mu niepotrzebna, i że wogóle się ze mną nie liczy, i że skoro on taki to niech zabieraz się z domu ja sobie w życiu bez niego rade dam, to on tylko że ja to tylko kłótnie wszczynam. I on ciągle jest zdania że to moi rodzice powinni ten remont robi bo tu błogosławieństwo będzie to tak jakby to ich dom był, ale to że w poniedziałęk planujemy tu naszą imprezke pociągną to już nie myśli że kżdy goś wie że to my tu mieszkamy a nie moi rodzice...
LANA wczoraj Grand Prix było w żużlu :-) dzisiaj mogą ci głośniej pokrzyczec. zresztą pewnie wiesz. No i w takim wypadku współczuje ci 19.06. bo będą derby...
LIZA zdrówka dla dzieciaczków

M robi teraz to co ja miałam robic a ja siedze sobie przed kompem i żużel kątem oka oglądam :-)

:-)
od 10 czerwca zaczynam kurs prawajazdy :-)
właśnie omówiłam wszelkie szczegóły z instruktorem w szkole jazdy.
Jakie szczęście że s nie lubi sportów oglądać. Właśnie sobie oglądamy pieniądze to nie wszystko.
KASIA Dobrze że przepraszał. S przed ślubem też znikał, wolał z kolegami posiedzieć kiedy ja w piątek przed ślubem sprzątalam jeszcze. A on zawsze miał czas. I widział tylko że to ja robię problem.
LIZA Zdrówka dla dzieci.

Kornelika U mnie też kiepsko z pogodą. A jak tam samopoczucie??
Ewi To super, ja chyba nigdy nie zrobię prawka, nie ciągnie mnie to i jakos nie kumam tego wszystkiego :) na pewno zdasz za pierwszym razem :)

Ciekawe co z Mlodamamusia??????????????????????? ;-) Czyżby Rafałek zdecydował się wyjść? Jak cos to trzymam kciuki. Syneczek śpi, zrobił to dla mnie :)

samopoczucie dziwnie bo mam nudności wszystko boli źle się czuję jestem nerwowa itd więc nie wiem boli mnie podbrzusze i prawy jajnik.
Ale co to to wam nie powiem bo sama nie wiem
jedno szczęście to to że mój mały opanował nocnik do perfekcji

Justyna Ja mam teraz ten stary M tel, ale on nie zawsze mi się ładuje, ale i tak nie mam nawet kasy na koncie, żeby odpisać, bo wiecej nie działa niż działa,to nie zasilam, ale ok czwartku powinnam mieć już mój telefonik, hurra :)
Oj, cos mi się wydaję, Rafałek chce w końcu poznać swoją mamuśkę :D

dziewczyny brała któraś z was castagnus???

To zależy od tego co ma??
mój mały dostał od nas na 2 latka samochodzik

Lana nie wiem już myśle że może to być po lekach

Ostatnia edycja:
Podczytałam Staraczki i tam też nic nie wiedzą, dziewczyny mają jej numer dzwoniły ale nie odebrała, może faktycznie to JUŻ? :-)

I przy okazji dowiedziałam się baaaardzo ciekawej rzeczy:-p

reklama
kaamaa ciekawe jakiej??
a to samochodzik jaki dostał P1140846.jpg

Do góry