reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Młoda nom... zeszla dopiero jak urodzilam.... :dry: :]
Miałam gdzies fote i wygladalam jak słonik :/ porazka...

Ostatnia edycja:
Lana chodziło mi o komentarz do postu Niuni (czy jakoś tam) :-p

Młoda w takim razie ciąza jeszcze nie jest przenoszona, z pierwszego USG jest najbardziej wiarygodny termin.

Jeśli Cię coś nie pokoi to jedź na IP niech zrobią KTG i zbadają, będziesz spokojniejsza.

Ja od 38tc. musiałam co tydzień stawiać się na ktg, po terminie już nie byłam bo położyłam się do szpitala we środę a we czwartek miałam się zgłosić do gina.

Młoda-Ja to też z miesiąc byłam opuchnięta, no,ale latem to częste. Zaraz po porodzie opuchlizna zeszła.
Mam zdjęcie z maja i nogi mam jak dwie belki, nawet większe buty musiałam kupić.

A co do ktg to chodziłam do gina prywatnie-ale 2 tygodnie przed terminem dał mi skierowanie na ktg. Powiedział,ze jak mnie coś niepokoi to mam podejść do szpitala. A jak dotrwam do terminu to mam wtedy też iść.

siemka ja tak samo mam 18lat i czekam na mojego dzidziusia. I także podzielam twoje zdanie ze nie trzeba sie tego wstydzić bo to bedzie piekna chwila jak dostanie sie swojego malucha w rece.:)

reklama
hehe ewi to nam się trafili prawdziwi "faceci":-D nie powiem:-p
kama my też dzisiaj dłuzej pospalismy.. Viki wstała dopiero o 8.30:-)
kasia
ja tez słyszałam z tymi pomidorami.... kurde zastanawiam sie czy u nas w lidlu tez są te z niemiec bo ja kupuje pomidory tylko w lidlu.. sa najlepsze ... hmmm chyba narazie z kupnem się wstrzymam.. ogórkow nie jemy , tylko kiszone więc nie tak źle :-)
liza to tak jak u mnie , starsza wcale nie jest zazdrosna :-)
niunia streaszna historia:-(
kama tez oglądam zawsze licealne ciąże:-)

witam nową mame

a my dzisiaj bylismy na spacerku w lesie.. małą dałam w chuste Viki na nózkach i w kaloszki i się chlapała boegała.. super... cieszę się że pogoda sie poprawia bo normalnie chyba bym w domu nie wyrobiła... szokuje mnie ten maj.. naprawde...:confused2:

wogole to moje dziewczynki już sa takie duże..
Viki skończyła rok i 6 msc 3 dni temu a Emma wczoraj miesiąc :-)
normalnie rozna mi jak na drożdzach :-)

Do góry