reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Lana no chyba nie... Juz nie mam siły no .:-( nogi mam tak popuchnięte ze cięzko mi jest chodzić :-(
W poniedziałek mam wizyte moze czegoś się dowiem :-)

reklama
mlodamamusia fajny suwaczek :) juz 1 dzien po porodzie:-D Rafał wychodz ciotka do Ciebie mowi....!!!;-);p
Lana juz zmienilam dziekuje;*
niunia ja tez mialam plamienia ale to normalne bo sie szyjka rozwiera a mi przy oazji czop odchodzil,wiec tak jak lana mysle ze nie powinnas nie potrzebnie straszyc siebie i dziewczyn:)

moje dziecko spi od 10...normalnie szok!! jak mamy gdzies jechac to zawsze tak jest...:) a i niestety samochodu nie sprzedalismy :(

MŁODA Pamiętaj że termin jest tylko orientacyjny i to że jesteś już po 40tyg nie znaczy nic złego. Ja też urodziłam 7dni po terminie i miałam czyściutkie wody. Jak mi tylko lekarz wyliczył termin to wiedziałam że będzie inny.

Lana jak Ty to mądrze ujęłaś :*

Młoda a jaki masz termin z USG pomiędzy 11 a 14tc?

Nie rozumiem dlaczego lekarze w Polsce tak zwlekają z wywołaniem? dopiero tydzień po terminie idzie się do szpitala, i leżysz jak dureń dopóki się Tobą nie zainreresują :dry:

Jak oglądam na MTV "Licealne Ciąze" to u nich już 3,4 dni po teminie na wywołanie kładą a czasami nawet dzień po, bo przecież i tak czy siak dzieciak donoszony więc po co przeciągać na siłę?

KAMA chodzi o KASE!!! Wszędzie tylko kasa,kasa,kasa. Na wywołanie muszą więcej kasy włoży, a i jak położą na kilka dni niby obserwacja a nie wywołują to jeszcze zarabiają!!! Wiem to jest okropne, ale niestety nic na to nie poradzimy...

MŁODA to jak byś sie trzymała (czego z całego serca ci NIE życze) to byś w urodziny mojego M urodziła. Zawswze bym pamiętała date urodzin twojego Rafałka. No ale oczywiście będe trzyma kciuki żebyś tyle nie przenosiła bo te oczekiwanie jest najgorsze. Poza tym to tak trochę duża różnica. A ile według ostatniego USG mały ważył? Masz robione KTG?

reklama
Klaudix no ja tez juz o tym marze . Normalnie ciężko mi juz no :-(
Ile można ;-):-)

Kasia pod koniec marca 2400g . I nie mam robione KTG.

Do góry