reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kama widziałam ten proszek ale słyszałam tez że niektóre proszki właśnie na mrówki nie działaja dlatego kupiłam ten płyn....
ale nogi obdarłam sobie.... ehhh piety mam całe z ranach :(

reklama
Przeczytałam właśnie w gazecie lubuskiej, że do rowu autem wpadła kobieta w ciąży, miała 3 promile alkoholu we krwi i wiozła ze sobą jeszcze dwóch synów!!! Mam nadzieję, że pójdzie siedzieć.

Aga no co za baba....... nie mam słów na takie kobiety..
niektóre babsztyle w ogóle nie powinny miec dzieci...:( szkoda dzieci tylko

Niunia no dokładnie, niektóre kobiety latami staraja sie o dziecko, a nie moga miec a taki babsztyl zachodzi przy każdej okazji i nie dośc że niedba o siebie w ciąży to i potem o dziecko.... ohhhh takim to bym jajniki pousuwała by dzieci nie krzywdzić

reklama
niuniaaa ja nie oglądałam, ale znam taką rodzinę, gdzie było 14 dzieci niedaleko miejscowości gdzie mieszkałam kiedyś. Też była tam okropna bieda, większością dzieci zajmowała się babcia, była bieda, ale byli zadbani. Z najstarszą dwójką się kolegowałam będąc dzieckiem, bo ta babcia była moją sąsiadką. Najlepsze jest to, że Asia, która o rok jest ode mnie młodsza już ma czworo dzieci czyli od 16go roku życia rok po roku, ale nie wiem co u niej i jak żyje.
Justyna to niezłe jaja! Jeszcze z Was chcą winnych zrobić.

Ostatnia edycja:
Do góry