reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

21...:baffled: masakra!
z ta pijana baba tez tragedia. nie wiem jak mozna byc takim imbecylem. siebie moze narazac, ale po co dzieci :szok:

reklama
wszystkiego najlepszego w dniu naszego świeta:)
justyna1a tak jak Umi powiedzila moje dziecko ma 7 miesiecy i je 150 jak miala 3 mies to jadla z 90....rozne sa dzieci i maja rozne zapotrzebowania...:)
lolkak ja to bym sie chyba wykonczyla...i przezucilabym na flache jakby zglodniala to by zjadla i mleczko modyfikowane ;p :)

moj pojechal wlasnie ma kupca na samochod wlasnie dyskutuja ciekawe co z tego wyjdzie. Mam nadzieje ze pojdzie bo kaska potrzebna:tak:

Gosia, Lana trzymam kciuki żeby samochody szybko się sprzedały.

Jak Julka się śmiała zajrzałam jej do buźki a tam nowe 2 ząbki :szok: czyli już 16, jeszcze tylko 5-tki i komplet :szok: jestem w szoku, może w końcu będzie jak się wyspać.

Ewi jestem pełna podziwu dla Twojej determinacji:-) <szacun> :-D:-D:-D:-D

Co do pająków, bleee, mam arachnofobię, panicznie się ich boję, najokropniejsze stworzenia świata <brrrrrrr>

A co do takich "patologii" bo inaczej nie można nazwac kobiety która ma w du*** życie maluszka to normalnie kastracja i więzienie... Tak samo ta co ma 21 dzieci, ja pierdziele, czy ludzie nie wiedzą, że kupując gumki taniej im to wyjdzie niż utrzymanie dzidziusia??(brzydko to nawet brzmi, ale taka jest prawda) Perspektywa dostania becikowego przeważa nad dalszym wychowaniem??Masakra.
Nie chcę poruszac tematu głębokiego jak rzeka, ale nie ma co ukrywac, wina leży w znacznym stopniu po stronie naszego rządu...<wrrr>
ahh... można by tu wiele napisac............

Ja też nienawidzę pająków :szok: powybijałabym wszystkie najchętniej :-p

Agusia masakra, co się dzieje z tymi ludźmi?! O czym ta baba myślała chlejąc w ciąży i później wsiadając do samochodu z dziećmi?! :wściekła/y: Co za głupia baba!!

Lana :szok: współczuję sytuacji z tymi policjantami :dry: ciekawe kto to taki mądry tak powiedział policji :sorry2::sorry2:

Dzisiaj do Przemka dzwoniła jakaś babka,żeby zaproponować mu jakieś karty dla dziecka. Wkurza mnie strasznie jak dzwonią i na coś naciągają, ale to nam się spodobało i zamówiliśmy :tak: pierwsza przesyłka za 16,90 a później za ok. 22zł chyba, co miesiąc, o to takie coś: UkBadanki-Nauczanki. Myślę, że się przyda i Zuzi też się na pewno spodoba, ona ostatnio bardzo lubi się uczyć :tak::-)

Ostatnia edycja:
Lana za biżuterie tez bym podziękowała:-p do mnie dzwoniła kiedyś babka z jakimiś kołysankami dla dzieci i gadała chyba godzine!! A ja słuchałam, zamiast powiedzieć, że dziękuję :-D
Też myślę, że karty się spodobają :tak: i na później też będą dobre, jak zacznie uczyć się czytać :tak:

Witajcie

My juz po kolacji , Zuzia juz spi,dała mi w kość po południu ale juz koniec tego dnia

Anetka tez juz gdzies widziałam tą reklame z układankami i sie zastanawiałam. Tylko boje sie ze raz sie zgodze na przesyłke to pozniej spokoju nie dadzą:(

kama o ale Julka szaleje w ząbki

reklama
Malwina no później będą Ci co 4 tygodnie przysyłać a jak chcesz zrezygnować to dzwonisz do nich albo piszesz maila i po sprawie ;-)

Do góry