reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Patrycja Ja to nawet jak meszki ze dwie wczoraj znalazłam to źle spałam bo tylko myśłałam czy któras po mnie nie chodzi, a mtrówki to juz w ogóle, wolałabym mieć pająki w domu niz mrówki. a pająki mam.
Lolkak A Ty nie chodzosz jakaś zdenerwowana czy twój facet? Atmosfera jest jakaś napięta? Może Maja to czuje jeśli coś jest nei tak. a jesli to co innego to nie wiem. te herbatkę to lepiej żeby ona sama piła, ale dla niej to pewnei taką dla dzieci trzeba by było, a ty jaką melisę pijesz?

reklama
Witam nową mamę:-)

I ja życzę wszystkim mamusiom , dużo szczęścia i samych szczęśliwych dni z naszymi pociechami

pati u ciebie znowu mrówki? ja prowadzę znowu walkę z molami:/ ale na szczęście jest ich mniej niz w tamtym roku, ale teraz wiem skąd sie biorą. Mamy wierzbę plącząca przed wejście do bloku ( dużą jest bo równa z blokiem) i tydzień temu postawiliśmy pod nia auto weszła do środka, akurat wiatr sie ruszył a na szybę pospadało chyba z 15 larw:/ Spróbuj z łupinami ogórka. a w ogóle czemu ostatni dzień? przeprowadzacie się?

Ja dostałam laurkę od mojego syna
laugh.gif
pisaną ręka cioci Gosi
laugh.gif
ale naklejki widac było że w większości sam kleił
p.gif
No i leci do mnie, a zamiast mama Kocham cie to mu wyszło " Mama siukam cie"
laugh.gif
( szukam). Przeczytałam sobie wierszyk i mi zabrał laurkę
laugh.gif
. Stwierdził, ze nie odda bo to on robił
wink2.gif
. W ogóle dzis sie obudził i ani cześć, ani nic tylko, wstał na równe nogi i "Mama jade Unem". No to mu mówię, ze uno nie ma przegladu i nie pojedzie. To ten do mnie " mama to siordem jade"
laugh.gif
( fordem)

[FONT=&quot]
[/FONT]

Ewi M jest od wyjazdu aż za bardzo miły ;-) Matka mu pewnie nagadała do tego jeszcze liczy na gorącą noc w łóżku to cud miód facet ;-) Ja piję zwykłą do zaparzania z herbapolu,a w nią więcej nie potrafię wlać. Dostaje Uspokajającą z Hippa.

reklama
Do góry