reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ale się dziś naspacerowałam po południu, Mały obudził się koło 16tej, zjadł miskę pomidorówki i poszliśmy M odwiedzić w pracy, bo ma służbę dyżurną, więc całą noc siedzi, ale od jutra do poniedziałku wolne. Cieszę się, bo ostatnio jest dla mnie taki kochany, że chcę nacieszyć się tym błogim stanem póki mu się nie odmieni:-D potem jeszcze plac zabaw, Mały wymęczony śpi, ja zresztą też dziś padnę jak tylko dotknę poduszki. Biorę Malutkiego potem do mnie do łóżka bo jakieś straszne burze zapowiadają, chociaż na razie się nie zanosi, ale nie wiadomo.
Kurde, nie wiem czemu nie mogę GG uruchomić :/
Anetka Mi niedawno proponowali maszynki do golenia:-) i od czasu do czasu dzwonią z propozycją bielizny.
Kaamaa Gratulacje, lada moment i będzie miała pełną klawiaturkę :)

Ale Ola kopie, ciekawe co będzie jak będzie większa:-D

reklama
klaudix a jak tam Twoje samopoczucie "na ostatnich nogach" ? :) masz już jakieś objawy zbliżającego się porodu?

Hejka
MLODA a ty gdzie? melduj się tu nam bo my ciekawe...
LANA oj ty to się masz z tą policją... No i miła odmiana ze strony twojej córci... Oby jej tak zostało
KAMA no to ci mała zaszalała z ząbkami... pamiętam jaką ja miałam ulge jak miał 16, ale potem pzez 4mieś lazły piątki... wszystkie naraz.. był marudny niemiłosiernie aż pewnego dnia patrze a tam pełne uzębienie :-)

Mój synek dzisiaj przeż tel powiedział tylko "Kocham cie ad szycie mamuś" i już byłam happy... ogólnie po jednym dniu nie zatęsknił, zobaczymy jak będzie dalej...
Lece na allegro, komentarzy mam troche zaległych

Ojoj ale cisza...
To macie foto za kare ;-)
to mój Pelson w garniturze. Generalna przymiarka:-):-)
Zobacz załącznik 357833
Zobacz załącznik 357834

Ostatnia edycja:
A ja dziś wizyty miałam u ginka na "przeglądzie podwozia" byłam :-Dale wszystko wsio,pobrał mi tylko cytologie i jak ok wyjdzie to mam za rok sie pokazać,a ból mojego karku to pewnie od kręgosłupa dostałam skierowanie na prześwietlenie, i uwaga uwaga zaczynam odchudzanko gdyz dr. okazała się też diabetologiem już kiedys u niej byłam i zaczełam ale w ciąże zaszłam hehe. Więc teraz ostro zaczynam sie za siebie brać,bo najwyższa pora na mnie:-D

A ja wczoraj w necie znalazłam przychodnie dla małego czysto ,ładnie dobrzy specjaliści i fajnie bo bardzo blisko nas o to link | NZOZ Eskulap Łódź

Anetka
ja mam te karty ''układanki-nauczanki'' ale nabrałam się bo jak babka dzwoniła z propozycją to nic nie mówiła że kolejne serie bedą przesyłać jeszcze sie specjalnie spytałam czy nic bez mojej wiedzy wysyłać nie będa a ona że nie zawsze jak cos to będą sie kontaktować i mas zpo miesiącu dostałam kolejną serię ale zrezygnowałam Antoś jakoś się tym nie interesuje może za mały ale jak dla 3-4 latka uważam że to fajna sprawa.
Lana fajnie że mała dziś grzeczniutka niestety mój Antos zaczął rozrabiać na całego
Kama ja też ostatnio jak zajrzałam do buźki Antosia to się okazało że nowych ząbków przybyło i teraz wiadomo przez co był taki marudny
Kasia Kacperek jest boski,ło matko zakochałam się:-D

Dobra spadam zaraz spać bo codziennie o 2 się kładę a potem rano oczu otworzyć nie mogę.

Cześć Dziewczyny :)
My już wyspani, Kacperek ogląda MiniMini i czekamy na M:) Jutro może moja mama przyjedzie, bo musi pojechać też do mojego starszego brata, on ciągle pakuje się w jakieś kłopoty... Mimo, że lada moment będzie miał 26 lat, to jest całkowicie nieodpowiedzialny.

Justys Mi brakuje silnej woli w odchudzaniu, ale na razie mam wolne :) chociaż teraz też staram się jeść takie produkty żeby dziecku niczego nie brakowało, ale nie przytyć ponad 20 kg jak z Kacperkiem :) na razie mam 6 kg więcej, z czego w zeszłym miesiącu, tylko 1 kilogram.
Młodamamusia Jak tam się sprawy mają??? :-)
Zupkaogorkowa Jak się czujesz? Doskwierają Ci już wysokie temperatury?
Ewelka A o co dokladnie chodzi? Zapraszamy też do innych rozmow, nie tylko takich, powiedz cos wiecej o sobie.

Ostatnia edycja:
hej
Młoda Ty szoruj na porodówke....
Kasiu ten preparat który Ci wcoraj pokazywałam na mrówki z Bros-a jest rewelacyjny :)
Wczoraj 2 razy popsikałam na chodniczku przed drzwiami balkonowymi i koło listew gdzie wyłaziły i dziś nie ma ani jednej mrówki w domu :):):)

Helloł

Kasia Młody jak mały gangster wygląda :-D super wygląda w garniaczku!

Do mnie na reszcie wróciło lato ;-) od samego rana mam piękną pogodę, co pewnie wieczorem zakończy się burzą :dry: więc idziemy korzystać póki można.

reklama
Agosia masz na mysli menopauze nocna :wściekła/y: tak, mam. spac nie moge i sie tylko wkurzam. Moja Marlenka tez szaleje. wczoraj caly dzien tancowala. lubi frytki :tak:

Do góry