reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

klaudix dziekuje za informacje, zaraz sprawdze czy w Tczewie badz okolicy robia takie zabieggi

A my bylismy jednak na szczepieniu, jestem dumna jak paw bo Zuzia nawet sie nie skrzywiła:-):-D KochAM JĄ BARDZO!!!
Wazy 11kg i mierzy 83 cm

agosia dobrze ze sobie nic nie zrobiłas
gosia gratki pierwszego ząbka

reklama
UMI Nie, justynka jak test sama to grzeczna dziewczynka. Tam ma swoje lalki i zabawki i się bawi nimi. A jak jest głódna to sama sobie kiełbaske weźmie. To nie Mareczek że bałagan robi. Posiedziała na podwórku stoche i do domu poszła i tam siedzi.
GOSIA Gratuluję ząbka.
AGA Ojojoj. Dobrze że nic Ci się nie stało. Musisz uważać trochę na siebie.

Liza A najadł się chociaż? :-p
agoosia Uważaj na siebie :tak: Z coraz większym brzuszkiem łatwiej stracić równowagę.(odezwała się ta, co w ósmym albo dziewiątym miesiącu ciąży myła okna i wieszała firany ;-))
gosia Gratuluję ząbka:tak:
malwina Dzielna, duża dziewczynka:tak:

Mała mi coś kaszle od wczoraj i nie wiem, jak ją ubrać na spacer. Niby jest powyżej 20 stopni, ale dosyć duży wiatr.

Umi Dzięki. Najgorsze jest to, że jakiś czas temu wydał na wzmacniacz, tubę i radio jakieś 1200 zł:szok: ale wystawiliśmy teraz na allegro to, bo do nowego auta nie chce juz tego zakładać.
Liza Od dziś rezygnuję za wspinaczek:tak:
Malwina Gratulacje, masz powód do dumy :)
Ewi Obiecuję już uważać :)
Konniczynka Ja w ósmym się wziełam za przemeblowanie i na następny dzień odeszły mi wody :)

Malwina nie ma za co:-)

Umi Podobno już po 3 zabiegach jest super widoczny efekt. Ta dziewczyna miala w karnecie 5 zabiegów... Na 4 i 5 już szła profilaktycznie...
Gdzieś wyczytałam że na każde 10 lat przypada jeden zabieg... Ktoś ma 30 lat to 3 zabiegów potrzebuje... Ale w to nie wierze, ze względu na to, że każda ma inny organizm, skórę itd. U jednej rezultat bedzie widoczny po jednym zabiegu a u innej po 3...

Gosia również gratuluję ząbka:-)
agosia uważaj kobitko na siebie!!! Dobrze, że nic sobie nie zrobiłaś i wszystkie kości całe...
Pozdrowionka

aosia mój sobie kiedyś kupił amlituner jak jeszcze w ciazy byłam, a niedawno kopiliśmy samochód i pierwsze co zrobił to kupił do niego inne głośniki żeby mu dudniło:dry:. Ale niech i on ma coś z tego, ja mam auto on niech sobie ma głośniki:-D
Ewi widzisz ja patrze przez pryzmat Kacpra:-D, zazdroszcze ze Justynka jest taka samodzielna:tak:
konniczynka jak wiatr jest ciepły to bym jakos grubo nie ubierała na twoim miejscu. Bo se dziecko niepotrzebnie zgrzeje tylko piszesz o kaszlu wiec sama nie wiem
malwina mój Kacper w wieku twojej Zuzi był tego samego wzrostu ale chyba o pół kg był ciezszy:-p. Dzielna dziewczyna!! mój jak pamietam to wtedy taka histerie urządził ze masakra:-D

edit
klaudix
wg tego mnie by 2 starczyły, a ciekawe ile tak na prawde

Ostatnia edycja:
Klaudix na szczęście upadłam na ten tapczan co się rozłożył, bardziej bolało to, że odkurzacz, który trzymałam w ręku spadł mi na nogę jakoś i bardziej to bolało.
Umi wychodzę z tego samego założenia, niech też sobie coś ma, w końcu jest moim szoferem, bo ja prawka nie mam :-)
Liza Ale po minie widać, że mama pyszny obiadek ugotowała:tak:

reklama
Do góry