reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

U mojego dochodzi wszystko co z blacha zwiazane, bo brat lakiernik itd... a jak robil przy samochodach to o matko....

Wiecie co we trzy zrobic spokanie i chlopy by mialy o czym gadac,moge sie zalozyc:-D:-D

reklama
Eliza Ty chyba zartujesz...... nie wyobrazasz sobie jak by to wgladało... auta auta i ciagle auta by były.....

A no to nich se gadaja o autach a co;-) przynajmniej nie przeszkadzali by nam:-p
Wbrew pozorom moje starszaki juz nie takie male i nie trzeba za nimi biegac:-p :-)

Helloł

Lana wszystkiego najlepszego dla Taty!

Eeee to mój by się w Waszymi nie dogadał :-D on to budowlaniec i stolarz, ale w sumie czasami pomaga bratu naprawiać traktory, więc może by coś zrozumiał.

witam

u nas nocka fatalna , nie wiem czy to zeby czy co:szok:

To mój tez mechanik i mamy warsztat samochodowy:-D , on to pracuje juz w zawodzie jakies 20 lat, bo jak miał około 10 to juz pracował jako mechanik przy formułach trzecich.

Zuzia pije mleczko a ja ide sie wkoncu ubrac:-):-D

Malwina w takim razie jak tylko się dowiem, od razu będę pisac... :-)

kaamaa Wiem, wiem, bardziej się cieszyła tym, że coś tam robicie:p ale na pewno kiedyś to doceni i zrozumie... ale pomysł naprawdę świetny:-)i godny podchwycenia:-);-)

WITAM
LANA,ELIZA,PATI to wam współczuje, mój nie jest mechanikiem i ciągle o autach słucham a wy to już wogóle masakre macie... moj conieco sobie tam pogrzebie w aucie i już wysłu****e co on nie zrobił, szkoda że nie w domu, a teraz jeszcze chcemy wymieniac to ciągle na necie ogląda

A ja mam dzisiaj dwójke urwisów do zabawy... I dzisiaj z rana testowałam... Nie ma dzidzi :-( jedna samotna smutna kreseczka tylko była :-( no ale po weselu będziemy majstrowa :-)
Lece dopi kawke i pomyślimy o wypadzie na dwór z młodymi

Witam.
Mareczek tylko pojękiwał w nocy czyli określam ja jako ok. wystarczyło go po głowie pogłaskać.
Wczoraj zapisaliśmy dizeci do przedszkola, mam nadizeje ze przejdą, bo płaci się tylko za ubezpieczenie i komitet raz do roku. super sprawa, szkoda tylko ze trzy dni w tygodniu, bo na takich watrunkach pracy raczej nie znajdę:sorry2:, najprawdopodobniej w wakacj bede prawko robić, ale jeszcz enei wiem do końca jak będzie z kasą. Mam nadzieję ze się uda, S sam zaczyna widziec pozytywy same w posiadaniu przezemnie prawka.
Lana Patrycja Tak jak Wasi faceci mają bzika napunkcie samochodów tak mój ma bzika na punkcie komputerów, zupełnie jak T UMI. Że tez faceci mają takie pasje które kobiety za bardzo nie obchodza.
Kasia Szkoda że fasolinki nie ma, ale następnym razem może się uda.

Ostatnia edycja:
reklama
Lana powodzenia u lekarza. obys nie musiala dlugo czekac.
Malwina ja uzywalam kiedys noscar. to jest na blizny i dosc drogie, ale prawie nie widac moich rozstepow na udach.
Kama super pomysli z tymi drzewkami. szkoda ze ja nie mam ogrodka.

a Moj to chetnie by o komputerach pogadal, ciagle pierniczy o nowinkach do tego albo innego windowsa. udaje ze slucham, choc nie mam pojecia o co chodzi :-)

Do góry