reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

zuopa to ja to specjalnie zadaję jakieś pytanie mojemu zeby się odczepił, albo mówię mu i tak cię neui słucham idź sobie. bo co jak co ale to jest męczące.

reklama
Kasia widzisz dzidzia chce byc z prawego łoza:-D dla tego sie nie chce ujawinic teraz:-p zobaczysz po weselu zobaczysz II kreseczki:-)
Ewi super z tm przedszkole, am nadzieje ze przynajmniej odpoczniesz troche:-)
zupka no mój tak samo jak twój ma wiecznie mi cos odpowiada a ja mu zawsze, "tak... yhy... no... fajne..." a potem wielkie zale ze na drugi dzien nie pamieta co mówił:-D

Jak ja tego nie nawidze. A jeszcze bardziej kiedy S głośno myśli i nie wiem czy mówi do mnie czy nie.

tak w ogóle to wasi faceci co lubią robić, już wiem czyi są mechanikani, i którzy to komputerówcy, a reszta facetów?

justynka nie chce iść na dwór. Chyba zostawię ją w domu bo Mareczek przeciwnie aż się wyrywa.

Malwina właśnie rozmawiałam z koleżanką na temat tych zabiegów na rozstępy...
Co więcej działają one nie tylko na nie ale również odchudzają, są zalecane właśnie kobietą po porodzie...Jej koleżanka schudła do tego 10 kg i straciła wszystkie rozstępy...(chodz wiadomo zawsze trzeba brać pod uwagę, że każda z nas jest inna).
Zabieg nazywa się AGYPTOS. Zostajesz owinięta w bawełniane bandaże nasączone specjalnymi substancjami...
Sam zabieg trwa ok. 2 godzin. No i niestety nie jest tani:/ koszt gdzies w granicach 200 zł bynajmniej tyle w Toruniu(ale pewnie w karnecie taniej by wyszło). Ale warto poszperac bo dzisiaj znalazlam np. w Warszawie na gruponie 6 zabiegów za 400zł także warto poszperac po necie...

Jest jeszcze jeden zabieg- GUAM - również na ujędrnienie ciała- cena w granicach 80 zł za zabieg (cena w Toruniu) ale o nim już nie słyszałam z "pierwszej ręki"...

witajcie . nie nadrobie was dzis bo zaraz lecem do pracy:(
nie mialam neta bo robia u nas rondo i cos zwalili pare dn temu i dopiero dzis mamy...ech...
a my w koncu mamy pierwszego ząbka:-)

udanego dnia kobietki:)

Cześć Dziewczyny :)
Kurde, poturbowałam się dzisiaj trochę:wściekła/y: Chciałam odkurzyć przy suficie pajęczynki, ale nie sięgałam , weszłam na oparcie od tapczanu i mi się rozłożył, ale rypłam, ale wszystko ok. Kacperek już śpi, M dzisiaj na 12 do pracy, bo mają jakiś alarm i jest łącznikiem po kadrę, czyli będzie chodził po mieście i aktualizował adresy kadry :)
Gosia Gratuluję ząbka :) u nas pierwszy wyszedł w 10 miesiącu, ale na dzień dzisiejszy Mały ma już pełną klawiaturkę :)
Ewi Mój to żołnierz i wysłu****ę o mundurach, rosomakach, poligonach :) poza tym bardzo interesuje się żużlem i wszystkim co związane z jego autem, przede wszystkim głośnikami.

Malwina właśnie rozmawiałam z koleżanką na temat tych zabiegów na rozstępy...
Co więcej działają one nie tylko na nie ale również odchudzają, są zalecane właśnie kobietą po porodzie...Jej koleżanka schudła do tego 10 kg i straciła wszystkie rozstępy...(chodz wiadomo zawsze trzeba brać pod uwagę, że każda z nas jest inna).
Zabieg nazywa się AGYPTOS. Zostajesz owinięta w bawełniane bandaże nasączone specjalnymi substancjami...
Sam zabieg trwa ok. 2 godzin. No i niestety nie jest tani:/ koszt gdzies w granicach 200 zł bynajmniej tyle w Toruniu(ale pewnie w karnecie taniej by wyszło). Ale warto poszperac bo dzisiaj znalazlam np. w Warszawie na gruponie 6 zabiegów za 400zł także warto poszperac po necie...

Jest jeszcze jeden zabieg- GUAM - również na ujędrnienie ciała- cena w granicach 80 zł za zabieg (cena w Toruniu) ale o nim już nie słyszałam z "pierwszej ręki"...
A ile trzeba takich zabiegów zeby zobaczyc efekty?

edit agosia współczuje... dobrze ze ci sie nic nie stało, a co do meża i głosników to mój T. tez o ty gada

reklama
agosia chcesz opiernicz?, uwazaj na siebie, pamietaj ze sama nie jestes;-) :-p
Gosia gratulacje pierwszego zabka! :-) u nas za chwilke wyjdzie juz szósty zabek :-)

Mki sam jad obiad, ale mi pierdzielnik zrobil :-D ale juz ogarnelam:-p

Do góry