reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

umi on uwielbia Zuzie ale odbija mu jak ona wraca np ze spaceru to skacze i sie na nia rzuca. Juz nie raz niechcacy podrapal Zuzie bo na nia skoczył, albo ja przewrócił :dry: a że jak stanie na dwóch łapach to jest większy od Zuzki więc nie ma się co dziwić, że ta leci na podłogę :dry: i waży już też prawie tyle co Zuzia :dry:

reklama
malwina wiesz co w sumie żaden krem nie daje 100% efektu, ale jak pójdziesz do drogerii to panie ci doradzą mysle ze dobry jest ten Eveline 3D Slim Extreme po nim mi szybko pojasniały te rozstepy, ale nie ma sie co czarowac, nie zniknęły.
anetka no bo to młody pies... za jakis czas sie uspokoi, wazne ze nie robi krzywdy Zuzi i ze ona sie go nie boi

Klaudix witaj:-) masz już wyznaczoną datę kiedy kładziesz się do szpitala?

Julka jeszcze wala się w łóżeczku, dziś miała 2,5 godzinną drzemkę więc nie ma co się dziwić.

Dzisiaj na cześć Julki posadziliśmy na podwórku 4 dęby, J miał zrobić to w tamtym roku, żeby miały tyle samo lat co Julka.

Jeszcze nie... pod koniec tygodnia mam wizyte u lekarza i wtedy zobaczymy co mi powie... także i na to czekam z niecierpliwością, no chyba, że mały się namyśli i wyjdzie wcześniej:p:p

Pomysł z dębami prześwietny!!! Niesamowita "pamiątka" na zawsze...
Julka pewnie też zadowolona?:-)

tez ostatnio mysałam o Lolkak to dobrze ze u niej ok

Dziewczyny mozecie mi doradzic jakis sprawdzony krem na istniejace juz rozstepy???

Kochana nie wiem czy Cię zainteresuje, ale jest pewien zabieg w specjalnej kapsule (muszę podpytać się koleżanki, bo nie pamiętam nazwy) który naprawdę działa na rozstępy już po 3 zabiegach... Opowiadał nam o tym ostatnio facet na fizjoterapii na studiach... Pare dziewuszek z roku potwierdziło jego słowa, więc musi byc skuteczne... Jeśli byś chciała mogę się coś więcej na ten temat dowiedzieć...
Wiem, że nie we wszystkich salonach to robią, a raczej w znikomych, ale może uda Ci się znaleźc w swojej okolicy...

klaudix oczywiscie ze chciałabym sie dowiedziec wiecej na ten temat , takze dziekuje, niestety rozstepów mam bardzo duzo na posladkach ,nogach i piersiach tylko brzuch jest ok.

Klaudix ona jeszcze nie za bardzo rozumie po co to robiliśmy :-D po prostu biegała w trawie obok Nas.

A co do tej kapsuły to coś mi się obiło o uszy chętnie się dowiem czegoś więcej :-)

Lana trzymam kciuki za Was jutro :* od 11 będzie u mnie Paula to potrzymamy razem :-D będzie dobrze!

LANA Bez stresu. Czekam na wieści jutro.

KAMA Super sprawa z tymi debami.
justynka jeszcze się przewraca na łóżku. A mareczek śpi od jakichś 30 minut. Ciekawe jaka noc nas czeka. Mam nadzieję że tym razem się wyśpię

hejooo
Lana sto lat dla Twojego taty :) a co do Marka no to wykrakałas :D:D:D Mój wczoraj wrócił po 22 :dry:
No tez cos mi sie obiło o uszy o tej kapsule....

U mnie noc (jeżeli chodzi o dzieci) super... Kuba sie raz obudził i spał do rana.... Ja spac nie umiałam, wierciłam sie łaziłam po mieszkaniu, do 3 nad ranem nie spałam ani minuty.....niewiem co sie dzieje,,

reklama
Hej

Pati Lana to ja podaje wam rece, moj niby nie pracuje w zawodzie ale z niego tez mechanik bo technikum samochodowe skonczyl:-p Teraz jak dorabia u mojego brata to o samochodach tez ciagle gada.... Ehhhh :dry:

Noc oki.
Jemy sniadanko :-p :-)

Do góry