WITAJ Ewelina!!! U nas możesz wygada się o każdej poże dnia i nocy...Zawsze ktoś cię wysłucha i pocieszy. A faceci niestety ale tacy są... Dojrzewają nieco później od nas... Tym bardziej jeżeli chodzi o bycie rodzicem...My maleństwo czujemy od samego początku tzn, wiemy że jest w nas i staje nam się bliskie, faceci dopiero jak je zobaczą pojmują że są ojcami... Jeśli on nie czuje się w stanie rodzi z tobą to go nie zmuszaj, ja rodziłam z moim M i wiem że na drugi poród nie będzie go ze mną bo przez to nieco się między nami nie układało przez długi czas po porodzie, jeśli chodzi o lekarza... hmmm, warto by byłogo jakoś zachęci na usg bo to może wiele zmienic... Mój M też nie głaskał brzucha, dawał mu tylko buziaki jak wychodził z domu i dopiero po porodzie zakochał się w naszym synku... Musisz by silna i nie zamartwiac się bo dziecko to odczówa... Popatrz też na fora regionalne może tam znajdziesz mamy z okolicy na spacerki
reklama
KASIA tO co wy na oczepiny planujecie że boisz się że zniszczysz te sukienke? Czyli dobrze zrozumiałam. Masz druga sukienkę na oczepiny to już trzecia ci nie potrzebna. Po co? Widziałam już różne oczepiny i na żadnych sukienka nie ucierpiała. Większe ryzyko jest w tańcu itp.
Trzecia sukienka nie ma sensu, uwierz mi. :-)
NIUNIA Witaj. Próbowałaś już wcześniej pisać u nas? co do sytuacji z narzeczonym. To próbowałaś z nim rozmawiać o tym? Najważniejsza jest rozmowa bo póki nie powiesz mu że to czy to cię gnębi to on będzie się zachowywał tak jak do tej pory
Trzecia sukienka nie ma sensu, uwierz mi. :-)
NIUNIA Witaj. Próbowałaś już wcześniej pisać u nas? co do sytuacji z narzeczonym. To próbowałaś z nim rozmawiać o tym? Najważniejsza jest rozmowa bo póki nie powiesz mu że to czy to cię gnębi to on będzie się zachowywał tak jak do tej pory
Kamiśka :)
Fanka BB :)
Niunia witam i radzę tak samo jak Eliza.
Liza świetny kolaż ( bo chyba tak się to nazywa )
A propos jak to się robi? sama chętnie bym się pobawiła.
Kamcia jak dziewczynki? w porządku u Was?
Liza świetny kolaż ( bo chyba tak się to nazywa )
A propos jak to się robi? sama chętnie bym się pobawiła.
Kamcia jak dziewczynki? w porządku u Was?
Z
zupkaogorkowa
Gość
Liza sliczne te zdjecia. bardzo fajnie zrobione.
Niunia nie martw sie. moze teraz nie jest za dobrze, ale faceci faktycznie dojrzewaja pozniej niz dziewczyny. poczekaj az maluch sie urodzi.
Niunia nie martw sie. moze teraz nie jest za dobrze, ale faceci faktycznie dojrzewaja pozniej niz dziewczyny. poczekaj az maluch sie urodzi.
Serduszko1
Witaj gartuluje ciążyczesc mam na imie ewelina mam 21 lat i jestem w 22 tyg ciazy nawet nie wiecie jaka bylam szczescliwa gdy na tescie ciazowym pojawily sie dwie kreseczki wtedy zastanawialam sie tylko jak powiedziec o tym swojemu nazeczonemu.. ja jeszcze wtedy mieszkamlam u rodizcow w toruniu i wyslalam mu smsa ;" kochanie zostaniesz tata jestem w iazy" mimo tego ze balam sie jego reakcji on sie ucieszyl kupil nam kwiatkiprzeprowadzilismy sie do niego do bydgoszczy i od tej pory zaczelo sie sypac..
tak jak mowilam jestem w 22 tyg ciazy a on ani razu nie byl ze na u lekarza ja rozumiem praca zmeczenie itd ale czasem potrzebuje go niesety wtedy go nie ma.. o wspolnym porodzie to wgl moge po mazyc bo juz mi na poczatku powiedzial ze rodzil ze mna nie bedzie ok rozumiem nie kazdy facet sie do tego nadaje.. nie wiem c\emu ale nie uklada sie nam wychodzi do kolegow sam mnie nigdy nie zapytal czy chcilabym pojsc z nim , nie pyta jak sie czuje ,nie przytula kladzie sie obok i po chwili zasypia a ja czasem potrezbuje jego bliskosci niesety on jej nie okazuje czy ja jestem az tak do niczego
?? mam kiepskie dni oststnio potrzebuje kogos bliskiego a tu po przeprowadzeniu sie do bydgoszczy nie mam nawet przyjaciolki ktorej mogla bym sie wyplakac czy wygadac
pozdrowienia dla mamusiek
masakra
Co do faceta to porozmawiaj z nim powiedz mu szczerze to Ci leży na sercu...
Obie są śliczne sukienki..EWI źle mnie zrozumiałaś, to ma byc na przebranie po oczepinach. Na oczepiny normalnie biała... Ale myślę żeby się przebra żeby tej zbytnio nie zniszczy i potem ją dobrze sprzeda... A to moja weselna: Suknia ślubna GRETA / ogłoszenia Umieszcz - Śluby i uroczystości / Sprzedam Umieszcz anonse - NaszeKrosno.pl
Na poprawiny mam taką SUKIENKA Z BOLERKIEM ŚLICZNA roz 40 - ZIELONY (1610963347) - Aukcje internetowe Allegro
niuniaa witamy, gratuluje ciazy! No i przykro mi ze tak sie dzieje u was w zwiazku,ale jedyna rada chyba dla ciebie to to ze musisz z nim porozmawiac i to bardzo szczerze, zapytac go czy cie kocha itd itp.... powiedziec mu czego potrzebujesz, czego oczekujesz.... mam nadzieje ze pomoze:*
Dziewczyny biorac przyklad z Patrycji :* zrobilam cos takiego :-)
Eliza :*:*:* Super zdjęcia...
Liza
kaama ja bralam zmiejszylam zdjecia programem i potem wklejałam w painta dpasowalam do zdjec i tyle
Kamiśka :)
Liza jak wklejasz kilka zdjęć do painta? kiedyś kombinowałam chyba z godzinę i więcej niż jedno nie potrafię wkleić
Liza
kaama jak jedno wkleisz to mozesz zmieniac ich pozycje hehe, pierwsze masz ustawiasz w rogu, bierzesz drugie wklejasz(ono zazwyczaj wstawia sie w miejsce pierwszej foty) łapiesz je klikajac lewym i przytrzymując i przeciagasz obok itd, itp ;-)
Serduszko1
Kama ściagnij sobie program "Picasa 3"
tam łatwo zrobisz kolarz
tam łatwo zrobisz kolarz
reklama
klaudix
Mamunia Filipka:*
niuniaaa Cześc Kochana:-)
W sumie dużo nie napiszę, bo wszystko opisały już KasiaF i Liza i lepiej tego ując nie mogły...
Powiem tylko tyle, że większość facetów nie potrafi nas do końca zrozumieć tym bardziej w ciąży...w czasie gdzie nasze potrzeby się zmieniają.
Początek mojej ciąży był średni:-/ non stop były z mężem jakieś sprzeczki i nieporozumienia, nie miałam ochoty nawet na niego patrzeć, wkurzał mnie swoją obecnością... choć miałam ochotę żeby mnie poprostu przytulił, powiedział, że wszystko jest oki... nie... zamiast przemilczeć jakąś kwestie dolewał oliwy do ognia, nie zastanawiając się poprostu, że ja się zmieniam, że owszem mam swoje humorki, które powinien brać z przymrużeniem oka... Ale pewnego dnia porozmawiałam z nim naprawde szczerze, podsunęłam żeby poczytał sobie w internecie na forach o takich sprawach, powiedziałam mu o wszystkich moich przemyśleniach, odczuciach itd i się zmieniło...
Rozmowa to klucz do wszystkiego... Pogadaj z nim co Cię boli, czego oczekujesz, zapytaj się czego on oczekuje, powiedzcie sobie o swoich potrzebach... Wierzę, że to dużo zmieni...
Mężczyźni potrzebują czasu, nie to co my... Kiedy pojawia się nowe życie w nas, my praktycznie od razu czujemy "macierzyństwo" a facet musi się tego nauczyć...
3mam za Was kciuczki, na pewno się Wam wszystko ułoży...
Jak będziesz potrzebowała pogadać na osobności pisz ja jestem z Torunia, może będziesz miała ochotę się spotkać...:-)
Pozdrawiam:-)
W sumie dużo nie napiszę, bo wszystko opisały już KasiaF i Liza i lepiej tego ując nie mogły...
Powiem tylko tyle, że większość facetów nie potrafi nas do końca zrozumieć tym bardziej w ciąży...w czasie gdzie nasze potrzeby się zmieniają.
Początek mojej ciąży był średni:-/ non stop były z mężem jakieś sprzeczki i nieporozumienia, nie miałam ochoty nawet na niego patrzeć, wkurzał mnie swoją obecnością... choć miałam ochotę żeby mnie poprostu przytulił, powiedział, że wszystko jest oki... nie... zamiast przemilczeć jakąś kwestie dolewał oliwy do ognia, nie zastanawiając się poprostu, że ja się zmieniam, że owszem mam swoje humorki, które powinien brać z przymrużeniem oka... Ale pewnego dnia porozmawiałam z nim naprawde szczerze, podsunęłam żeby poczytał sobie w internecie na forach o takich sprawach, powiedziałam mu o wszystkich moich przemyśleniach, odczuciach itd i się zmieniło...
Rozmowa to klucz do wszystkiego... Pogadaj z nim co Cię boli, czego oczekujesz, zapytaj się czego on oczekuje, powiedzcie sobie o swoich potrzebach... Wierzę, że to dużo zmieni...
Mężczyźni potrzebują czasu, nie to co my... Kiedy pojawia się nowe życie w nas, my praktycznie od razu czujemy "macierzyństwo" a facet musi się tego nauczyć...
3mam za Was kciuczki, na pewno się Wam wszystko ułoży...
Jak będziesz potrzebowała pogadać na osobności pisz ja jestem z Torunia, może będziesz miała ochotę się spotkać...:-)
Pozdrawiam:-)