reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ostatnia edycja:
reklama
Umi tez prawda . Więcej dzieci większy wydatek :-) .
Jak byłam mała to mówiłam ze ja bede miała duuuuzooo dzieci bo ja kocham dzieci :-):-)

młoda wiesz co? ja jak byłam mała to twierdziłam ze bede nauczycielką:-D i bede wstawiac pały, a ponadto nigdy nie bede miec dzieci:-p. Jak juz zaszłam w ciaze to stwierdziłam ze bede mieć 3 tak jak wczesniej pisałam, a teraz sądze ze na jednym poprzestane. Ale jak widac życie wszystko weryfikuje. Jednak realnie patrząc z trójeczką byłoby nieciekawie finansowo
lana czyżby burza? niby zapowiadali ze wieczorem mogą byc

Umi a to jak byłam mała tez chciałam byc nauczycielką , później policjantką , chciałam isc do wojska , mówiłam ze nigdy nie bede palić - a paliłam ... :-)
Tak jest . Znam babke co ma z pięcioro dzieci chłopa w więzieniu za molestowanie własnej córki... ;/ i lekko jej nie jest...

Lana smacznej zupy :-)

ja mysle narazie tylko o jednym dziecku. zobaczymy jak to bedzie.

mloda mamusia Ty jeszcze tutaj ;-) juz myslalam ze moze Rafalek zapragnal wyjsc.

bylam na polowkowym i bede miala corcie. rogal mi z twarzy nie schodzi :-):-):-)

reklama
Do góry