reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

A ja trzymam kciuki za ciebie i synka twojego abyś miała poród gładki jak małego pośladki :p i szybki. mój mały ma super date i godzine urodzenia 15.02.2008 15:15 :D

reklama
kornelinka89 a próbowałas z naturalnym planowaniem rodziny? tzn chodzi mi o poiary temperatur, wtedy mogłabys określić kiedy masz owulacje i niereguralne cykle nie byłyby ci straszne:-)
młodamamusia to kiedy idziesz rodzić:-p?

umi2 właśnie od wczoraj zaczynam teraz chwytam się wszystkiego bo przy cukrzycy i powikłaniach lekarz dał mi jeszcze 3 lata więc mam nadzieje że się uda dziś mam już 36.8 a miałam 36.4 wczoraj

Karnelinka dziękuje :-)

Umi no wiesz dzisiaj robie jeszcze za opiekunke to dzisiaj jeszcze nie :-) hehehe
Gdyby mozna było to sie jutro zgłaszam na porodówke :-):-);-)

kornelinka no to w taki razie wychodzi na to ze masz owulacje no chyba, że piłas wczoraj alkohol albo jestes przeziebiona..:-). W sumie dzieki tej metodzie bedziez bardzo wczesnie wiedzieć czy masz fasolke w brzuszku:-)
młodamamusia eh jak sobie przypone jak ja wyczekiwałam porodu:-):-p troche ci zazdroszcze

zostało ci 8 dni to moze jutro jakoś mały sie uprze i stwierdzi że koniec tego leniuchowania w brzuszku mamy teraz tacie dam w kość ;)

umi2 mam katar ale to nie powoduje temperatury już. alko nie pijam bo mi nie wolno z powodu wątroby więc może sie coś święci z moją owulacją.
Gdzie najlepiej mierzyć temp?? ja mierze w ustach ale jak masz lepsze miejsce to mów i tak moje nogi już wyżej sie nie położą bo do sufitu się nie przypne :D

Ostatnia edycja:
Kornelinka no mógłby pomyślec tez o tacie :-)
Umi a nie staracie sie o drugą dzidzie ?;-)

He a jutro ide na ognisko urodzinowe :-) to moze po ognisku mnie zawiozą prosto na porodówke :-):-)

młodamamusia nie, nie ja jestem zagorzałą zwolenniczką jedynaków:-p. Ja ci zazdroszcze, ale nie az do tego stopnia:-p Wystarczy mi ze z tobą poczeka na twojego szkarba:-p

lana no nie dziwie sie... ja siedze w biurze i mi duszno a co dopiero w szczerym słońcu

Umi ja tam myśle nad parką :-) ale to jeszcze nie teraz :-) jeszcze mam czas:-):-);-)
A moze Kacperek chciałby siostrzyczke :-D

reklama
Do góry