reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
lolkak nie czekałam długo :no: od razu mnie przyjeli :tak:

patisia kobieto, ja dzięki Tobie pojechałam :tak:;-)
Zazdroszczę takiej nocki ;-)

EWI to jedz to co musisz jeść i mam nadzieję, że niedługo będzie poprawa :tak:

umi Kacper jest świetny :-D zawsze jakiś tekst walnie :-p

kornelinka witam :tak: mam nadzieję, że w końcu pojawi się ten Wasz wyczekany maluszek :tak:

Liza Ty jeszcze masz dostęp do neta..?

U nas dzisiaj strasznie gorąco. Rano byliśmy z Zuzią pograć w piłkę, ale godzinka i Zuza była cała mokra, to poszliśmy do domu. Resztą dnia spędziłam z Zuzią na balkonie :-p później nawet chwilę była u nas burza i już jest fajnie, taki chłodny wiaterek wieje.
Zuza już śpi od jakiegoś czasu, to mam chwilę dla siebie, póki mąż nie wróci :tak:

moj dopiero poznym wieczorem wroci i zamierzam go wykorzystac seksualnie:-Dale rano do pracy takze bez szalenstw:-D
kornelinka tak to nie szalalam bo przeziebila sie katar ma i kaszle echhh....
Lana to tak jak i ja :D
pospala Amelka 1.5 h na dworku...hohoh szaleje te moje dziecie wstala 19.15 ciekawe o ktorej spac pojdzie:sorry2:
Liza ale Ci dobrze ze juz spia:)
Ewi a ile kosztuje taki portrecik wykonany przez Ciebie;)(bylabym zainteresowana);p

wiesz gosia mój mały jak wstanie tak jak sie kimonko włączy ok 17 18 i wstanie 19 21 to tak do 12 w nocy lub 01 i idzie spać a wstaje 8:30 jak dobrze idzie więc mnie to troche nie przeraża gorsze to było jak był mały wtedy mógł w ogóle nie spać

Hej dziewczyny :)
A ja mam takie pytanie znacie jakieś fajne strony z sukniami ślubnymi bo ja znam tylko allegro.pl no a tam nie ma nic ciekawego ;/ a musze w końcu coś znaleźć ;/

anetka a no mam, nie oplacony jeszcze, ale Lolkak cos pisała ze dopóki nie przyjedzie faktura za nastepny miesiac dopóty mi nie zablokuja i narazie sie to sprawdza , ja tam sie z tego ciesze, wiadomo moze mi niedugo wkoncu zablokuja? zobaczymy....
Gosia moze tak nie pojdzie pozno :* U mnie hania meczy sie jeszcze, zaraz ja wygonie
a ja se house obejrze ;]

gosdia szybko troche szukasz tej sukienki. Niestety nic nie znam ale jak znajde coś lub się dowiem to napisze do ciebie i linka wyśle. Śliczna ta twoja Zosia.
Na jakimś forum czytałam że dziewczynki to najczęściej z wpadki niestety ale to nie prawda bo ja mam syna z wpadki i moi rodzice też

reklama
Kurde szukam późno jak cholera!!Ale wcześniej ciąża to byłam jak słoń wiec bez sensu było się tym zajmować. Teraz czekałam troche aż wróce do swojego stanu... A po drugie to Zosia, uczelnia, dom i Zosia Zosia Zosia i naprawdę tak nam się wszystko z Damianem rozbiegło w czasie że po prostu szkoda gadać ;/

Do góry