reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
patisia dobra jutro jadę na południe polski to może i o Mielec zahaczę :-D

Umi dobre;-) Codziennie dziecko uczy Cię czegoś nowego :-D

Liza jaki avatar:szok: Laska z Ciebie :-)

Ewi pomidorki na pewno pomogą :tak: A jakie pyszne :-)

Koniczynka Ty nad morzem to masz trochę chłodniej,ale za to plaża pod nosem i morska bryza ;-)

Lana a jaki tel sprzedajesz?

Witam was nowa osoba w waszych murach zawitała i wieści niesie w Lęborku od rana było ładnie od Gdańska chmury naszły nas :(
Szukam wsparcia w koleżankach z forum. Bo inne koleżanki mnie nie rozumieją tzn nie mają dzieci i nie chcą mieć

Mam 22 lata jestem z Lęborka choruję na cukrzycę i mam koleżanki które dzieci chcą mieć za 6 8 lat.
Od 4 miesięcy staramy się o 2 maleństwo i niestety nie wychodzi nam.
Czasami myśle że może to wina mojego torbiela

nie wiem jak tu ale na forum sierpniówek08 byłyśmy niezłym wsparciem dla siebie mam nadzieje że sie tu przekonam że jest tak samo

Ostatnia edycja:
kornelinka jak to? witamy cie serdecznie! napisz cos wiecej o sobie.
Lolkak laska? ja? hahaha przestan, Od pasa w dól juz nie taka laska, znaczy sie moj brzuch ma wiele do powiedzenia bo nie jest plaski, a i widac cyce jak donice... z czego tu sie cieszyc.... zazdroszcze figury takim osobom jak Ty :-p

Miki spal prawie 3h, i mnie juz wkurza, chce mu dac obiad, to on nie bo on chce sam :dry: jeszcze ziemniaki to mu daje ale zupa? nie wyobrazam sobie tego :-D

Ostatnia edycja:
dzien doberek :-)

ufff ale gorąco ;-)

A dzisiaj bede znowu robić za opiekunke :-)

Niedawno wróciłam ze szkoły i padam z nóg :-);-)

A wy co tam moje drogie ?;-)

hej ale masz fajnie że u ciebie ciepło ale jak ktoś zaraz rodzi to troche pewnie niedogodne co??
ja miałam cesarke w 26 tyg ciąży bo wody mi odeszły a akcji porodowej nie miałam

rozpakujesz rozpakujesz a ja czekam aż sie zapakuje :-p ale jakoś ciężko idzie. U mnie cykl ogólnie wariuje zamiast 28 mam 23 24 lub 26 :wściekła/y:
i nie moge sobie obliczyć

reklama
Do góry