reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ewi pomidorki i chyba też banany :tak:
lolkak Tak sobie właśnie planuję w weekend na plażę się wybrać, tylko będzie ciężko wózek pchać:dry: I nie wiem, czy Emilka mi się nie rozłoży, bo właśnie zagorączkowała:-(
zupka Gratki
kornelinka witaj

U mnie chmury wyszły zaraz po tym, jak wyszłam na spacer z zamiarem opalenia się:-D
Mała zaczyna marudzić, może temp. rośnie? :-( Z godzinę temu było 38,2 pod paszką. Chyba dam czopka.

reklama
jakie dajesz czopki?? na mojego małego działał pyralgin ale wycofali teraz daje mu syropy na bazie panadolu.
dziewczyny a jakie wspomagacze brałyście ja wiesiołęk ale teraz nie biore może coś podpowiecie??

koniczynka jaka część Gdańska??

ale u nas upał tragedia. Leb mi peka a Amelcia nie chce spac;/ tzn spala 2 raz od 10 ale 15 min....:-(nie mam sily
Lana a co boisz sie burzy???ogorkowej i ja bym zjadla;p
Kornelinka Witaj:)

witaj gosia91 jak spała tak mało to znaczy że też jej za ciepło ;) położyłaś ją w samym body i cienkim kocykiem?? na mojego fiflaka to działało

ko0rnmalinka witaj. trzymam kciuki żebyś jak najszybciej zafasolkowała.
zupaogórkowa gratukluje córeczki
ja juz drugi raz byłam na podwórku, całeszczęście ż eJustynka do domu chciała już isć bo ledwo żyję. trochę od[poczełam i nawet skończyłam portrecik.;-)
wicie jak mi ręce posiniały. :szok:

wy po spacerku a my robimy obiadek dla taty powinien zaraz być w domku ale po budowlańcach nigdy nic nie wiadomo tzn po szefach :-D zawsze coś wymyślą. A po 2 dopiero słoneczko do nas wraca

No ale ja jeszcze wychodze zaraz na dwor chyba.... ale to juz na chwile bo potem kolacja, kapanie dzieciakow...... rytuał.... :dry:

my wyjdziemy ale bedzie już zimno i późno. Pies goni muchy :D
Liza twojemu małemu w ten sam dzień co mojemu wyszedł ząbek tylko u nas w 2008 roku :) prezent na święta.
a jak tam wasze pociechy i spanie w łóżeczku bo mój mały nie spał w łóżeczku w ogóle jedynie w wózku lub na jednoosobowym które było dla niego specjalnie kupione

Ostatnia edycja:
reklama
U mnie też upał wyszłyśmy dopiero o 14:30 i o 19:30 wróciłyśmy :-D Zołza już śpi, wcale się nie dziwię bo dziś miałam tylko 30 minutową drzemkę.

Kornelinka witaj. moja zasypia i spi w swoim łóżeczku, bez problemowo.

Lana ja też się boję burzy, zawsze wydaje mi się że w mój dom pierdzielnie :dry:

Zupka
gratuluję córeczki, świetna wiadomość :-)

Idę coś zjeść i z J idziemy na podwórko piwko wypić bo dalej ciepło :-)

Przypomnijcie mi jutro żebym baterie do niani kupiła :-D od tygodnia zapominam :-p

Do góry