reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

A ja jak Daniela sprowadzam do domu to wysypje mu z butów tone piachu i jemu to nie przeszkadza moze miec go wszedzie.... :dry:

WIecie co nie moge gg wlaczy, normalnie zaraz zwariuje z tym kompem, musze wykasowac i w dodatku sciagnac bo tez instalke mi wsiaklo :wściekła/y:
Miki spi juz 1h na dworku w cieniu, spacer zaliczony, jest strasznie goraco, wole w domu siedziec.
Taaa, ojciec tez mnie zdazyl wkur...
Dzien jak codzien :no:

reklama
Hej.
Ja byłam juz na podwórku i mnie od razu zmuliło. a teraz oczy mi sie zamykają.
wioecie bo robiłam te wyniki i wiszło ze mam dosć spory brak potasu. stąd moje dolegliwości. teraz musże jesć więcej omiodorów bananów itp.
u nas dizś na obiad warzywna zupka.
Liza Super zdjęcie w avatarku.
Natalia Witaj.

tylko an tyle mnie teraz stać. znow źle się czuję.
Miłego dnia, pa.

A ja na spacer dopiero się wybieram:-D Ale u mnie to raczej takiego upału nie ma, zapowiadali ok.20st.

U mnie jest 26 st wieje lekki wiaterek więc jest ciepło ale nie ukrop.

Ja na szczęście na spacer daleko nie muszę iść otwieram drzwi i już :-D

Teraz się usypia, mam nadzieje że szybko jej pójdzie bo chcę się wykąpać i włosy umyć.

Zapomniałam sie wczesniej pochwalić wczorajszym tekstem Kacpra:sorry2:. Bylismy u ojej may i ta sasiedzi maja psa. Kacper non stop z głowa w ogrodzeniu bo on psa będzie głaskał, ale piesek go olewał:-D staną daleko od niego i zaczął ogonem merdać. Kacper patrzy i nagle słyszę tekst " mamo, co to dupie ma". Kazałam mu powtórzyć bo myślę sobie przesłyszałam sie? a on znowu " Co to dupie ma peś":-D ( co to na pupie ma pies) Zawsze mowił pupa, a wczoraj mu dwa razy dupa wyszla. Myślała, ze sie tam rozryczę ze śmiechu. Co śmieszniejsze moje dziecko ładnie pokazuje ze pies ma ogonek na pupie, ale zapytać chyba musiał...

Ewi
odżywiaj sie wg zaleceń lekarza i kładx nacisk na pomidorki:-)
lolkak widzę, że ty tez wątpisz tak jak ja:-D
kaamaa tez słyszałam o tym koncu swiata... jak dla mnie to mogłby poczekac do niedzieli wieczorem bo do kina chce isć:-D

reklama
Koniec swiata? znow? olaboga....

Umi niezle ;-)
Lana wzielas przyklad ze mnie chyba:-D :-p
Ja dzieciakom dalam obiad i jedza, miki sie przebudza, jest strasnzie goraco w cieniu to super tak :-)
Fikusek faktycznie niech poczekaja do urodzin ;-):-D

Do góry